Partijska čistka
Page 1 of 1
Partijska čistka
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bernardic-izbacen-iz-sdpa/2309328.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
[size=45]Bernardić izbačen iz SDP-a[/size]
[size=45]Bernardić izbačen iz SDP-a[/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Partijska čistka
Kraj će biti kad izbace Borzanićku...onda znamo da su gotovi...
darth_vader-
2014-04-17
Odavno su u igri, ne sekiraj se za njih...:)
darth_vader-
2014-04-17
mi smo mozemoasi odavna stovise cutin pad mozemoa i uspon skorine sestre , vesnice uredujdijagram wrote:debo i siting saltaju se k mozemo:)
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa pad ovih je siguran.debotoijusto wrote:mi smo mozemoasi odavna stovise cutin pad mozemoa i uspon skorine sestre , vesnice uredujdijagram wrote:debo i siting saltaju se k mozemo:)
Pokazat ce nekompetentnost na najbolji nacin.
No do tada nesto ce bljesnuti, pa cete tamo;)
dijagram-
2015-08-09
ne bi rekao bradonacelnik je nesmjenjiv a drze i ostale poluge vlastidijagram wrote:Pa pad ovih je siguran.debotoijusto wrote:mi smo mozemoasi odavna stovise cutin pad mozemoa i uspon skorine sestre , vesnice uredujdijagram wrote:debo i siting saltaju se k mozemo:)
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
cak je i vjecni bandic pao, moras misliti na sljedece opcijedebotoijusto wrote:ne bi rekao bradonacelnik je nesmjenjiv a drze i ostale poluge vlastidijagram wrote:Pa pad ovih je siguran.debotoijusto wrote:mi smo mozemoasi odavna stovise cutin pad mozemoa i uspon skorine sestre , vesnice uredujdijagram wrote:debo i siting saltaju se k mozemo:)
tezak je kruh vas koji se trpate u politiku
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Čistka SDP-ovih kadrova: smijenjeni čelni ljudi u tri velike javne ustanove
» ''GENERALNA ČISTKA U HSS-a: MARIJANA PETIR IZBAČENA IZ STRANKE Eurozastupnica na sjednicu vrha stranke poslala odvjetnika, isključeno još nekoliko ljudi ''
» ''GENERALNA ČISTKA U HSS-a: MARIJANA PETIR IZBAČENA IZ STRANKE Eurozastupnica na sjednicu vrha stranke poslala odvjetnika, isključeno još nekoliko ljudi ''
Page 1 of 1