Ramiz Mujkanović postao Naida
Page 1 of 1
Ramiz Mujkanović postao Naida
Video / Kako je Ramiz postao Naida: Kada su me pitali "šta ćeš biti kad porasteš", ja sam rekla "žena"!
Naida Mujkanović se rodila u muškom tijelu. Dobila je ime Ramiz. Međutim, od djetinjstva je znala da je drugačija od ostale djece. Družila se i s dječacima, ali djevojčice su bile njeno okruženje, odnosno, kako kaže, osjećala se bolje prihvaćenom u društvu djevojčica.
Posljednjih godina, Naida radi na tome da ispuni svoju želju i - postane žena.
Naida već nekoliko mjeseci uzima hormonalnu terapiju koja prethodi hirurškom tretmanu promjene spola.
- To se oduvijek znalo. Kada sam bila mala i kada su me pitali šta ću biti kada porastem, ja sam rekla: "Bit ću žena"! Svi su ostali u šoku - kaže Naida.
Naida Mujkanović se rodila u muškom tijelu. Dobila je ime Ramiz. Međutim, od djetinjstva je znala da je drugačija od ostale djece. Družila se i s dječacima, ali djevojčice su bile njeno okruženje, odnosno, kako kaže, osjećala se bolje prihvaćenom u društvu djevojčica.
Posljednjih godina, Naida radi na tome da ispuni svoju želju i - postane žena.
Naida već nekoliko mjeseci uzima hormonalnu terapiju koja prethodi hirurškom tretmanu promjene spola.
- To se oduvijek znalo. Kada sam bila mala i kada su me pitali šta ću biti kada porastem, ja sam rekla: "Bit ću žena"! Svi su ostali u šoku - kaže Naida.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ramiz Mujkanović postao Naida
Oće li i Razija Mujanović promijenit spol i postat žensko?
2017-10-06
Uvijek mi je zao ovakbih slucajeva. Samo zamislim kad bi moje dijete bilo ovako nesretno.
Zelim joj sve najbolje.
Zelim joj sve najbolje.
Tako je seke, sretno i njoj i njemu;)Maggie19 wrote:Uvijek mi je zao ovakbih slucajeva. Samo zamislim kad bi moje dijete bilo ovako nesretno.
Zelim joj sve najbolje.
dijagram-
2015-08-09
Sovak wrote:Sućur alahu ... Sora mu šalje potporu.
Sora javno šalje potporu, a iza gleda s kojeg bi ga tornja bacila
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Bosanac postao CEO TheFork
» Vlaho postao seljak
» Hellcat postao svjetski hit...
» Crnomerc je postao New Delhi
» Bosanac postao CEO TheFork
» Vlaho postao seljak
» Hellcat postao svjetski hit...