Norveška : Turska je naš saveznik a Njemačka i Francuska neprijatelji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Norveška : Turska je naš saveznik a Njemačka i Francuska neprijatelji
Nekim narodim ne smiješ dat disat i moraš ih držat pod čizmom. To Ameri znaju i zato su im uvalili F16 avione da ne bi slučajno ovima sutra palo na pamet ratovat protiv Grčke il ić osvajat Makedoniju.
Držat će ih na lancu i neće im dat prnit.
Držat će ih na lancu i neće im dat prnit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad to sve tako posložiš morat ćeš im dat i odgovor tko im je i kako garancija da Turska taj S400 ne stavi na granicu Turske i Bugarske odakle drži po Bugarske na nišanu i te F16 može poskidat ko glinene golubove.
2014-04-11
Meni to izgleda kao poprilično velik sigurnosni problem za Bugarsku.
Taj koji mi izjavi kako je Turska jako bitan partner ne bi mi više kročio u državu na mjestu Bugarske.
Razlog : On dolazi iz Norveške i puca njemu KURAC šta oni sa tim S400 drže pola Bugarske na nišanu.
Potira bi ga isti sekunda iz države.
Taj koji mi izjavi kako je Turska jako bitan partner ne bi mi više kročio u državu na mjestu Bugarske.
Razlog : On dolazi iz Norveške i puca njemu KURAC šta oni sa tim S400 drže pola Bugarske na nišanu.
Potira bi ga isti sekunda iz države.
2014-04-11
To će im se i desit al neće ih potirat nego kad ovi upadnu sa šemom da bi oni napad na Krim Bugarska će reč da se ne slaže.
Razlog : Moraju ostavit otvorene odnose s Rusijom da u slučaju većih sukoba dole mogu morem dovesti ruske rakete za sistem S 300 koji im se nalazi u naoružanju.
Razlog : Moraju ostavit otvorene odnose s Rusijom da u slučaju većih sukoba dole mogu morem dovesti ruske rakete za sistem S 300 koji im se nalazi u naoružanju.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Njemačka nije pouzdan američki saveznik
» Izetbegović: Njemačka i Turska će podijeliti BiH kao i za vrijeme Austrougarske
» Norveška je ipak Norveška
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Njemačka nije pouzdan američki saveznik
» Izetbegović: Njemačka i Turska će podijeliti BiH kao i za vrijeme Austrougarske
» Norveška je ipak Norveška
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
Page 2 of 2