Emancipacija i u Bošnjaka
Page 1 of 1
Emancipacija i u Bošnjaka
Deenov dečko na Instagramu: Svi osmijesi s mojom ljubavi
Muzičar i stručnjak za modni biznis Fuad Backović Deen pojavio se, na fotografiji koja je podijeljena na društvenoj mreži Instagram, u zagrljaju muškarca koji se zove Will Phearson III.
U opisu fotografije koju je na svoj profil postavio Phaerson stoji "All smiles w my love (svi osmijesi sa mojom ljubavi op.a.)". Uz komentar je stavio emotikon srca.
Deenov izabranik Will Phearson je, kako saznajemo, art producent i već se s Deenom pojavljivao u TV emisijama.
Njihovu zajedničku fotografiju na instagramu je likeovao i bh. interpretator sevdalinke Božo Vrećo.
Mnogi prijatelji pozdravili su njihovu fotografiju, a Hana Hadžiavdagić rekla je da ih voli.
Muzičar i stručnjak za modni biznis Fuad Backović Deen pojavio se, na fotografiji koja je podijeljena na društvenoj mreži Instagram, u zagrljaju muškarca koji se zove Will Phearson III.
U opisu fotografije koju je na svoj profil postavio Phaerson stoji "All smiles w my love (svi osmijesi sa mojom ljubavi op.a.)". Uz komentar je stavio emotikon srca.
Deenov izabranik Will Phearson je, kako saznajemo, art producent i već se s Deenom pojavljivao u TV emisijama.
Njihovu zajedničku fotografiju na instagramu je likeovao i bh. interpretator sevdalinke Božo Vrećo.
Mnogi prijatelji pozdravili su njihovu fotografiju, a Hana Hadžiavdagić rekla je da ih voli.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Emancipacija i u Bošnjaka
Znali smo da je Deen peder.
Evo crnac mu guzicu razvaljuje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Znali smo da je Deen peder.
A babo mu general Armije BiH.
Babi danas nije laHko.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Bolje da me Kata Peović na Korzu mlati.
Poslije padne pomirbeni seks.
Normalan.
Poslije padne pomirbeni seks.
Normalan.
Guest- Guest
Pogotovu sto Deen-ov decko nije Muhammad ili bar Alija.Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Znali smo da je Deen peder.
A babo mu general Armije BiH.
Babi danas nije laHko.
omni-
2014-04-12
Koji je to kompleks.
Zoves se Fudo ali si das nadimak Deen:)
Zoves se Fudo ali si das nadimak Deen:)
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Da i ovo doživim od bošnjaka
» SPECIJALNI RAT PROTIV BOŠNJAKA
» Obespravljivanje Hrvata vitalni interes Bošnjaka
» SSB: Cilj ujediniti 14 miliona Bošnjaka
» Da i ovo doživim od bošnjaka
» SPECIJALNI RAT PROTIV BOŠNJAKA
» Obespravljivanje Hrvata vitalni interes Bošnjaka
» SSB: Cilj ujediniti 14 miliona Bošnjaka
Page 1 of 1