Pitanje za Kica
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pitanje za Kica
Giorgio wrote:Oko 2800 dolara je sada...ali ga mozes naci i za 2300 zicer na saleovima...kad sam ga uzeo bio je i skuplji
koliko li je kod ovih iz subotice što vuku iz mađarske?
Guest- Guest
Popravka za auto mi je već sada na 7K €, a sigurno će biti i više kada se uradi dopunski zapisnik...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Kic > Elon Musk
:D
on je bar bio s Grimes ;_;
mada odavno mi nije više napeta
Princ od Čaira wrote:Popravka za auto mi je već sada na 7K €, a sigurno će biti i više kada se uradi dopunski zapisnik...
oslobodit ćemo te forumske članarine dok ne riješiš
tj do 15.10.
fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Kic prekini sa pederalizacijom
darth_vader-
2014-04-17
squid game
nije loše, pogledao jučer 2 epizode
da ne glume kosooki bila bi odlična
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:squid game
da bar glume neki muški tinejdžeri katalonci
kic wrote:End wrote:squid game
da bar glume neki muški tinejdžeri katalonci
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Kic prekini sa pederalizacijom
Guest- Guest
lovacko drustvo ne zeli displati stetu?Princ od Čaira wrote:Popravka za auto mi je već sada na 7K €, a sigurno će biti i više kada se uradi dopunski zapisnik...
nije valjda da nemas kasko?
Noor wrote:lovacko drustvo ne zeli displati stetu?Princ od Čaira wrote:Popravka za auto mi je već sada na 7K €, a sigurno će biti i više kada se uradi dopunski zapisnik...
Kada se desi na autoputu, nema lovačko društvo ništa s tim već odgovara preduzeće kome
je povereno dodržava autoput.
Imam kasko, ali opet imam 10% učešća u šteti, a tih 8 glava-soma € ne nameravam doprostim…
Guest- Guest
kic wrote:fridrih-niche wrote:Kic > Elon Musk
:D
on je bar bio s Grimes ;_;
mada odavno mi nije više napeta
Kad vidis tko je to punio odmah ti se zgadi
Guest- Guest
Moja djeca odgledala, kažu da im je odlična. Jeli to nešto slično ko Alice in borderland ili ne?
Mislim na Squid game.Tominjo wrote:Moja djeca odgledala, kažu da im je odlična. Jeli to nešto slično ko Alice in borderland ili ne?
nemo doprostis sve do zadnjeg evra :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:lovacko drustvo ne zeli displati stetu?Princ od Čaira wrote:Popravka za auto mi je već sada na 7K €, a sigurno će biti i više kada se uradi dopunski zapisnik...
Kada se desi na autoputu, nema lovačko društvo ništa s tim već odgovara preduzeće kome
Imam kasko, ali opet imam 10% učešća u šteti, a tih 8 glava-soma € ne nameravam doprostim…
Noor wrote:nemo doprostis sve do zadnjeg evra :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:lovacko drustvo ne zeli displati stetu?Princ od Čaira wrote:Popravka za auto mi je već sada na 7K €, a sigurno će biti i više kada se uradi dopunski zapisnik...
Će bude i kamata, pa posebna tužba za naknadu nematerijalne štete...
Guest- Guest
Ali bez zajebancije tko si je u mogucnosti uzeti OLED neka ne dvoji ...bolju sliku nisam vidio . LG i Sony imaju odlicne
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pitanje za kica
» pitanje za kica?
» Pitanje za kica
» Najteže pitanje i najveći izazov za moćnoga Kica ikada
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» pitanje za kica?
» Pitanje za kica
» Najteže pitanje i najveći izazov za moćnoga Kica ikada
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4