Novi zakon : Puna plaća tijekom cijelog porodiljnog
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Novi zakon : Puna plaća tijekom cijelog porodiljnog
Nestalo beba
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-zakon-puna-placa-tijekom-cijelog-porodiljnog-uvodi-se-i-obavezan-dopust-za-oceve-15106551
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-zakon-puna-placa-tijekom-cijelog-porodiljnog-uvodi-se-i-obavezan-dopust-za-oceve-15106551
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi zakon : Puna plaća tijekom cijelog porodiljnog
Prije deset godina valjda je bilo više beba pa onda nije tribalo ?
Sad ćete vi vidit šta je demografija i šta se dešava kad nestane ljudski resurs.
Naknadna pamet i reagiranje tek kad se dotakne dno vam ovdje ne pomaže.
Sad ćete vi vidit šta je demografija i šta se dešava kad nestane ljudski resurs.
Naknadna pamet i reagiranje tek kad se dotakne dno vam ovdje ne pomaže.
2014-04-11
Baš mi je drago šta na cijelom evropskom kontinentu svima u isto vrijeme stižu generacije kojih je manje i svake godine ih je sve manje pa će onaj feudalac koji nudi veće plaće i bolje uvjete rada imat kmeta a onaj koji ne neće nego će ga morat uvoziti iz Indije.
Ajmo sad trpaj Indijce. Fali robova da vam održavaju piramidu u kojoj ste vi na vrhu.
Ajmo sad trpaj Indijce. Fali robova da vam održavaju piramidu u kojoj ste vi na vrhu.
2014-04-11
Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
Za svaku takvu otpustiti jednog državnog službenika i namještenika.
to uvode sad kad smo dvoje djece odradili na pol plaće ženine...
marcellus wrote:to uvode sad kad smo dvoje djece odradili na pol plaće ženine...
A onda je po nekom njihovom izračunu tih na vlasti, bilo beba pa nije trebalo nego se može nastavit gulit stoka sitnog zuba. Sad eto malo nestašica pa će oni kao ovo produljit i na drugih šest mjeseci porodiljnog dopusta.
Šteta šta im to neće pomoć jer matematika u demografiji ne funkcionira tako nego ovako , manje žena u produktivnoj dobi = manje beba.
2014-04-11
Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
2014-04-11
Lipo, sad sam iskoristio samo mjesec, imam pravo još mjesec na godinu. Isto listopad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pravi josepikur37 wrote:Lipo, sad sam iskoristio samo mjesec, imam pravo još mjesec na godinu. Isto listopad.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Baš je super šta je demografska piramida pa skoro svim državama na evropskom kontinentu idući 20 godina u teškom padu. Svima će nedostajat radne snage i onaj feudalac koji ponudi bolje uvjete rada i veće plaće će imat radnika a onaj koji ne neće i morat će molit vladu da pusti tuđu radnu snagu na ovo njegovo tržište rada.
2014-04-11
A ako Bog da možda umjesto kojeg uvezenog kmeta uvezu pravog freedom fightera pa se taj fino raznese, na sljedećim izborima u toj državi imat ćemo porast krajnje desnice.
Hai Hitler.
Hai Hitler.
2014-04-11
cek maloRayMabus wrote:Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
kako ti finasiras kad ne radis
2014-04-19
RayMabus wrote:Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
...kad ostariš bez Kučeta i mačeta bi li da ti pere guzicu netko tek pristigao i vazaristana ili netko domaći kome je šupak za izbacivanje govana, a ne za sex.
Jedem, plaćam režije, dakle plaćam PDV.prckov wrote:cek maloRayMabus wrote:Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
2014-04-11
darth_vader likes this post
Pa ne trebaju mi njena djeca za to inteligentni.mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
...kad ostariš bez Kučeta i mačeta bi li da ti pere guzicu netko tek pristigao i vazaristana ili netko domaći kome je šupak za izbacivanje govana, a ne za sex.
Glup si.
2014-04-11
imas li sta socijaleRayMabus wrote:Jedem, plaćam režije, dakle plaćam PDV.prckov wrote:cek maloRayMabus wrote:Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
2014-04-19
Ne. Nikad to nisam koristio. Jedino šta sam koristio je naknada za nezaposlene deset mjeseci na koje sam imao pravo nakon deset godina rada u istoj firmi.prckov wrote:imas li sta socijaleRayMabus wrote:Jedem, plaćam režije, dakle plaćam PDV.prckov wrote:cek maloRayMabus wrote:Opet ti sa svojim socijalističkim idejama. Meni ne trebaju njena djeca i ne želim financirati drugima djecu.mutava baštarda wrote:Materama s petoro i više dice triba dati odmah vojnu penziju jer su one sada jedine na braniku domovine.
Ne triba ti meni socijala. Imam podstanare i uvik mogu zaraditi za đeparac il užicat neku siću koju onda lako vratim. Šta će mi socijala kad imam podstanare, nemam žene ni djece , nisam od onih koji su naučili trošiti nego sam skroman i mogu s pet kuna preživit dan.
Fala Bogu socijala mi ne treba. Žali Bože onoga kome to treba.
2014-04-11
Uvoziti ćemo Indijce. Ne morate se vi bojati za to da će ovi na vrhu piramide dopustit da im nestane kmetova i sistem propadne a i oni skupa s njim.
Možemo se samo nadati da će s tim kmetovima uvesti i kojeg borca za slobodu.
Možemo se samo nadati da će s tim kmetovima uvesti i kojeg borca za slobodu.
2014-04-11
Postoji nešto šta se zove postotak. Ne postoji 101%. Ima samo 100%
Kad se počmu javljat stranke krajnje desnice i počmu prelsziti izborni prag od 5% , njihovo je samo da čekaju.
Kako oni uvoze tu radnu snagu koja nije pripadnik istog naroda ti sutra neće glasat za neku desnicu nego jer su radnička klasa i nisu pripadnici tog naroda za ljevicu.
I tako je nestao desni centar.
Bogu hvala.
Kad se počmu javljat stranke krajnje desnice i počmu prelsziti izborni prag od 5% , njihovo je samo da čekaju.
Kako oni uvoze tu radnu snagu koja nije pripadnik istog naroda ti sutra neće glasat za neku desnicu nego jer su radnička klasa i nisu pripadnici tog naroda za ljevicu.
I tako je nestao desni centar.
Bogu hvala.
2014-04-11
Nema ništa gore u politici od desnog centra. To vam je ko da ja naljepim na čelo papir na kojem piše crnac a bijelac sam. To su ti oni : lažna desnica.
Radujem se njihovom nestanku u Europi.
Radujem se njihovom nestanku u Europi.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Kenwood Kenon: Novi rast plaća
» Dodik najavio novi zakon
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Kenwood Kenon: Novi rast plaća
» Dodik najavio novi zakon
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
Page 1 of 3