Kurti je izgubio, Kosovo je Srbija
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kurti je izgubio, Kosovo je Srbija
[size=36]Albanski političar: "Kurti je izgubio. Kosovo je Srbija"
Predsednik Socijaldemokratske partije Dardan Molićaj kaže da je premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti poražen, jer se odrekao suvereniteta južne pokrajine.
IZVOR: KOSOVO ONLINE ČETVRTAK, 30.09.2021. | 08:40
[/size]
Shutterstock/Milan Adzic
Kako ističe, Kurti je prihvatio Srbiju kao akcionara na Kosovu jer sa njom razgovara o, kako kaže, unutrašnjim pitanjima, a prihvatio je i legitimitet Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.
Molićaj je tako reagovao na Fejsbuku na jučerašnju izjavu potpredsednika vlade samoproklamovanog Kosova Besnika Bisljimija da je sporazum o registarskim tablicama sa Beogradom blizu. Naveo je da je Kurtijeva vlada "dala legitimitet paralelnim strukturama na severu Kosova" i potvrdila odricanje Kosova od svog suvereniteta zbog, kako navodi, omogućavanja korišćenja KM registarskih tablica na severu, koje će biti, kaže, konfiskovane samo ako pređu na jug.
Predsednik Socijaldemokratske partije Dardan Molićaj kaže da je premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti poražen, jer se odrekao suvereniteta južne pokrajine.
IZVOR: KOSOVO ONLINE ČETVRTAK, 30.09.2021. | 08:40
[/size]
Podeli
Shutterstock/Milan Adzic
Molićaj je tako reagovao na Fejsbuku na jučerašnju izjavu potpredsednika vlade samoproklamovanog Kosova Besnika Bisljimija da je sporazum o registarskim tablicama sa Beogradom blizu. Naveo je da je Kurtijeva vlada "dala legitimitet paralelnim strukturama na severu Kosova" i potvrdila odricanje Kosova od svog suvereniteta zbog, kako navodi, omogućavanja korišćenja KM registarskih tablica na severu, koje će biti, kaže, konfiskovane samo ako pređu na jug.
2020-04-21
Re: Kurti je izgubio, Kosovo je Srbija
kaže srbija, a ne važe ni srpske reg. tablice ?
Jebote čime vas tamo hrane, veljinim ćevapima s prilogom od bunike?
albanski politicar
u albanskom glasilu
u albanskom glasilu
2020-04-21
pizzon wrote:albanski politicar
u albanskom glasilu
i vi se na to palite? Lik je oporba i sere po vlasti, jasno
ali kosovo ste izgubili vi
ako dobijete ikad sao severnu kosovsku mitrovicu, u što živo sumnjam, i to kao autonomnu oblast u sklopu države kosovo, ima da se udarate nogom u guzicu od sreće
kosovo nismo mogli
da sacuvamo na politici
koja bazira na jalti,
ili 19.veku.
nismo svoju politiku prilagodili
realnom vremenu.
i dalje imamo saveznike koje
mi vucemo na ledja.
mi njima sluzimo da imaju
zvaku o svom prisustvu
u evropi.
zato uopste ne sumnjam da
cekaju da se ispali metak.
da od balkana naprave haos.
da sacuvamo na politici
koja bazira na jalti,
ili 19.veku.
nismo svoju politiku prilagodili
realnom vremenu.
i dalje imamo saveznike koje
mi vucemo na ledja.
mi njima sluzimo da imaju
zvaku o svom prisustvu
u evropi.
zato uopste ne sumnjam da
cekaju da se ispali metak.
da od balkana naprave haos.
2020-04-21
obično ste vi ti koji ispale metak i naprave od balkana kaos
since 1914
since 1914
jasno
zbog principa je poceo rat
tako sto je kajzer
bezuslovno zahtevao napad
na srbiju.
krekecite slobodno.
siptari se ipak povlace
zbog principa je poceo rat
tako sto je kajzer
bezuslovno zahtevao napad
na srbiju.
krekecite slobodno.
siptari se ipak povlace
2020-04-21
na kraju su morali nemci
da dodju i obave okupaciju
au je tesko porazena
da dodju i obave okupaciju
au je tesko porazena
2020-04-21
Pobeda, povlace se siptari, sad ce da lepe nalepnice Republjik Kosova po srbskim autima. Vidite kako se kompromisom i mirnim putem moze sve.
omni-
2014-04-12
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=30&nav_category=11&nav_id=1930268
2020-04-21
Znaci siptari skidali srbima tablice, ovi se pobunili, siptari doveli ROSU, ovi stavili barikade, napeto, yebeno. I sad se dogovore, ROSU ce da se povuce, siptari nece skodati tablice nego ce lijepiti kosova republjik stikere po autima koji prelaze granicu. Je li tako nekako? Tesko je slijediti budalastine iz zaostalih prostora europske crne rupe.
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:obično ste vi ti koji ispale metak i naprave od balkana kaos
since 1914
Heheheh koja uvrnuta logika, neoliberalna prica.
I Poljaci su krivi za pocetak 2sr jer eto zive na podrucju njemackog prodora na istok.
Prije nego sto pocnes pricati o atentatu provjeri koliko je atentata bilo u tom periodu na razne drzavnike pa nitko nije pokrenup ratnu masineriju a da ne spominjem vec pripremljene planove za napad na Srbiju.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
A Princip je sproveo plan u djelo. Pitam se za koga :DPirate wrote:marcellus wrote:obično ste vi ti koji ispale metak i naprave od balkana kaos
since 1914
I Poljaci su krivi za pocetak 2sr jer eto zive na podrucju njemackog prodora na istok.
Prije nego sto pocnes pricati o atentatu provjeri koliko je atentata bilo u tom periodu na razne drzavnike pa nitko nije pokrenup ratnu masineriju a da ne spominjem vec pripremljene planove za napad na Srbiju.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Znaci siptari skidali srbima tablice, ovi se pobunili, siptari doveli ROSU, ovi stavili barikade, napeto, yebeno. I sad se dogovore, ROSU ce da se povuce, siptari nece skodati tablice nego ce lijepiti kosova republjik stikere po autima koji prelaze granicu. Je li tako nekako? Tesko je slijediti budalastine iz zaostalih prostora europske crne rupe.
ali je zabavno, na bizaran način
Pirate wrote:marcellus wrote:obično ste vi ti koji ispale metak i naprave od balkana kaos
since 1914
mi govorimo o tome da je jedna država organizirala atentat na suverena druge države
a to nije samo "atentat"
i da, poljaci nisu krivi za 2. svjetski ali srbi jesu izravni krivci za onaj prvi. Uzroci su jasno dublji ali casus beli ste vi donijeli na stol.
marcellus wrote:i da, poljaci nisu krivi za 2. svjetski ali srbi jesu izravni krivci za onaj prvi. Uzroci su jasno dublji ali casus beli ste vi donijeli na stol.
Ako postoje uzroci rata, nisu li onda krivi oni koji su uzročnici?
Objasni nam razliku između krivca i uzročnika?
Casus belli je izgovor za onoga tko počinje rat.
crvenkasti-
2014-04-17
Pirat je inače lik koji bez srama bere ustaške kune, grije guzicu na suncu koje baca sjenu na hrvatsko ozemlje i u isto vrijeme se nada kako će hrvatska propasti, da nije pičkica nešto bi i poduzeo, a ne se samo nadao...marcellus wrote:i da, poljaci nisu krivi za 2. svjetski ali srbi jesu izravni krivci za onaj prvi. Uzroci su jasno dublji ali casus beli ste vi donijeli na stol.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kakve tebe brije peru, ljubomorko.michaellcmacha wrote:Pirat je inače lik koji bez srama bere ustaške kune, grije guzicu na suncu koje baca sjenu na hrvatsko ozemlje i u isto vrijeme se nada kako će hrvatska propasti, da nije pičkica nešto bi i poduzeo, a ne se samo nadao...marcellus wrote:i da, poljaci nisu krivi za 2. svjetski ali srbi jesu izravni krivci za onaj prvi. Uzroci su jasno dublji ali casus beli ste vi donijeli na stol.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kosovo: Kurti razbucao na izborima
» Kurti pobjednik:'Morat cemo da smanjimo uvoz iz Srbije na Kosovo'
» Kurti: Srbija je Ruska Gubernija, mi smo uspesan NATO Projekat
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Kurti pobjednik:'Morat cemo da smanjimo uvoz iz Srbije na Kosovo'
» Kurti: Srbija je Ruska Gubernija, mi smo uspesan NATO Projekat
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
Page 1 of 4