'' Pogledajte kako je Greta ismijala svjetske lidere: "Bla, bla, bla" ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' Pogledajte kako je Greta ismijala svjetske lidere: "Bla, bla, bla" ''
Još malo progresivne australije tamo dolje
https://www.skynews.com.au/opinion/outsiders/climate-cult-politicians-worship-at-the-doomsday-altar-of-greta-thunberg/video/b3c336f41b648533c0cd9c09bd503857
https://www.skynews.com.au/opinion/outsiders/climate-cult-politicians-worship-at-the-doomsday-altar-of-greta-thunberg/video/b3c336f41b648533c0cd9c09bd503857
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Prekomjerna sječa i paljenje šuma izravno utječe na povećanje prosječne temperature i vlažnost zraka, a korištenje pesticida u poljoprivredi uništava pčele koje su ključne za održanje bioraznolikosti života na Zemlji, uključujući i ljude. Intenzivna poljoprivreda, "poduzetnici" koji pale šumska prostranstva u mediteranskom području te nove agresivne vrste koje se nastanjuju u Jadransko more i uništavaju autohtonu floru i faunu trajno mijenjaju morski okoliš, što je posljedica zagrijavanja mora, te u budućnosti možemo očekivati da će Jadran nastanjivati opasni morski psi ljudožderi, kakvih do sada nije bilo na ovim prostorima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jedino rješenje na razini EU jest apsolutna zabrana plastičnih vrećica, pošumljavanje velikog područja i apsolutna zabrana pesticida u poljoprivredi, ali i osiguravanje stanovnicima gradova zelene parcele u kojima bi svatko mogao zasaditi svoj vlastiti mali privatni vrt, čime bi se smanjila i potreba za intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom. I naravno, reciklirati apsolutno sve što se može. Jedan od većih globalnih problema je plastika u oceanima, ali i ispuštanje balastnih voda od strane tankera; drugim riječima, potrebno je mijenjati tehnologiju izgradnje velikih prekooceanskih brodova.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
greta, rijec je o klimatskim promjenama uzrokovanim co2 a za sto je odgovoran covjekmelkior wrote:Prekomjerna sječa i paljenje šuma izravno utječe na povećanje prosječne temperature i vlažnost zraka, a korištenje pesticida u poljoprivredi uništava pčele koje su ključne za održanje bioraznolikosti života na Zemlji, uključujući i ljude. Intenzivna poljoprivreda, "poduzetnici" koji pale šumska prostranstva u mediteranskom području te nove agresivne vrste koje se nastanjuju u Jadransko more i uništavaju autohtonu floru i faunu trajno mijenjaju morski okoliš, što je posljedica zagrijavanja mora, te u budućnosti možemo očekivati da će Jadran nastanjivati opasni morski psi ljudožderi, kakvih do sada nije bilo na ovim prostorima.
oko toga je citava panika a ne oko pcela i jadranskog mora
skoncentriraj se
nego jesi kad vidio satelitske fotke zemlje (zelenila) od prije i ove danas
jesi kad vidio pravu statistiku pozara od 1900 g. do danas
pa uragana i slicnih katastrofa
nisi, jelde
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nego ja stvari gledam sa vedrije strane
kad se razina mora podigne do lavora necu morat solit tijesto za ustipke
zakuham tijesto sa morskom vodom i ekola
a i nokti na nogama ce mi omecat da cu ih konacno moc odsjec, poderase mi sve carsafe
kad se razina mora podigne do lavora necu morat solit tijesto za ustipke
zakuham tijesto sa morskom vodom i ekola
a i nokti na nogama ce mi omecat da cu ih konacno moc odsjec, poderase mi sve carsafe
2014-04-19
Sora likes this post
Klimatske će promjene istrijebiti prcka
Marcelko i sve koji u njih ne vjeruju
I to je u redu
Nek ostanu pametni i plemeniti ljudi ko ja
I to je u redu
jao sore jesi romanticnaSora wrote:Klimatske će promjene istrijebiti prcka
I to je u redu
ja nas vec zamislio kako se na plazi palma de mallorca-e mazemo kremom protiv uv zraka
vjetar piri i carlija po tvojoj gustoj kosi i njise par pubnih dlaka sto ti vire ispod kostima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Greta na aparatima: novi modeli pokazuju kako klimatske promjene ipak neće biti drastične
» Pogledajte kako izgleda obnovljeni Maškovića han
» Pogledajte kako je Nixon dočekao Tita
» Pogledajte kako je Dodik reagovao na ovu izjavu Vučića
» Greta na aparatima: novi modeli pokazuju kako klimatske promjene ipak neće biti drastične
» Pogledajte kako izgleda obnovljeni Maškovića han
» Pogledajte kako je Nixon dočekao Tita
» Pogledajte kako je Dodik reagovao na ovu izjavu Vučića
Page 2 of 2