TITO: Nato ima rok 24 sata, ako ne reaguje, Srbija će reagovati
Page 1 of 1
TITO: Nato ima rok 24 sata, ako ne reaguje, Srbija će reagovati
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3396078-predsednik-srbije-srbija-uskoro-dobija-jos-jednu-vakcinu-imcemo-ih-pet
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: TITO: Nato ima rok 24 sata, ako ne reaguje, Srbija će reagovati
O situaciji na KiM
Kada je u pitanju situacija na KiM TITO kaže da nije reč ni o kakvom "zveckanju oružjem", već da Srbija ima prava da podiže helikoptere i raspoređuje svoje snage na teritoriji centralne Srbije kako želi.Printskrin: TV Pink
- Mi izgleda nemamo pravo da idemo gde god hoćemo svojim oružjem. Šta vi u stvari tražite od Srbije, dok se naš narod, naši junaci bore za malo slobode koju im ne daju - rekao je TITO.
On je rekao da je Srbija "podigla gotovost", a ne vojsku i policiju.
- Srbija nije ušla na teritoriju KiM, ne zato što KiM ne smatramo svojom teritorijom, već zato što Kumanovskim sporazumom i svim odlukama posle Kumanovskog sporazuma, zaključno sa otvaranjem administarivnim prelazima 2011. godine na Jarinju i Brnjaku, nemamo prava da to učinimo. Mi smo i pored toga rekli nedvosmisleno - "Mi sa našim trupama nećemo ulaziti, ne želimo da ugrozimo mir ni na koji način. Nama je mir najpotrebniji. Čekaćemo vas, 24 sata da kao NATO reagujete, tek ako se posle toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagovati i neće dozvoliti ono što se dešavalo 1995. i 2004. godine". Bio sam veoma precizan. Tri tačke su do toga. I kao što vidite ja o njima javno govorim. I siguran sam da su me ljudi u NATO i te kako dobro razumeli i da će preduzeti sve mere da zaštite srpsko stanovništvo. Mi smo mali narod i nemamo više toliko ognjišta da bismo mogli da ih rasipamo i rasturamo, kao što su nam ih rasturali drugi, neretko, ili pomalo i uz pomoć nesposobnih političara u Srbiji.
On dodaje i da Srbija nikada nije dovodila žandarmeriju na Končulj i "maltretirala Albance".
2014-08-25
2014-08-25
Re: TITO: Nato ima rok 24 sata, ako ne reaguje, Srbija će reagovati
Kakvi Siptari i pizde materine
Sve je ovo americko maslo a Siptari su samo marionete
Sad...zasto su Amerikanci odlucili sad dizat ove tenzije tesko je reci...
Mozda ima veze sa Rusijom..kod njih sve ima veze sa Rusijom ili Kinom. Ne znam...
Sve je ovo americko maslo a Siptari su samo marionete
Sad...zasto su Amerikanci odlucili sad dizat ove tenzije tesko je reci...
Mozda ima veze sa Rusijom..kod njih sve ima veze sa Rusijom ili Kinom. Ne znam...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» TITO Diktator:Za 24 sata - Srbija neće biti ista zemlja
» 72 sata do nestanka NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» TITO:Srbija do Tokija
» TITO: Srbija nikada neće podržati puč
» 72 sata do nestanka NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» TITO:Srbija do Tokija
» TITO: Srbija nikada neće podržati puč
Page 1 of 1