Osmani : Srbija izvor problema u regiji. Zapad mora spriječiti stvaranje "srpskog svijeta"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Osmani : Srbija izvor problema u regiji. Zapad mora spriječiti stvaranje "srpskog svijeta"
PREDSJEDNICA KOSOVA
Osmani: Srbija izvor problema u regiji, Zapad mora spriječiti stvaranje "srpskog sveta"
Kosovska predsjednica Vjosa Osmani izjavila je da su "Srbija i hegemonistički režim predsjednika Aleksandra Vučića glavni izvor destabilizacije u regionu".
"Nedavni napadi na javne ustanove na sjeveru zemlje srpskih kriminalnih i ilegalnih struktura, svjedoče o onome što govorimo odavno: Srbija i Vučićev hegemonistički režim glavni su izvor destabilizacije u regionu, sa ciljem poništavanja dostignuća američkih i evropskih saveznika na Kosovu i u region", navela je Osmani u objavi na Facebooku.
Istakla je da međunarodna zajednica ne smije ignorirati ono što se jasno vidi, a to je "rusko-srpska sklonost da destabilizacijom u regionu nanose štetu Evropskoj uniji i NATO-u".
"Vrijeme je da međunarodna zajednica, prije svega zemlje članice EU i NATO-a vide ovu opasnost i zaustave Vučićev režim u realizaciji svog cilja za stvaranje ‘srpskog sveta’, koji pripada logici devedesetih", istakla je u objavi Osmani, prenosi Kosovo online.
Pozvala je građane Kosova "posebno Srbe da budu ujedinjeni u odbacivanju srpskih zloslutnih scenarija" i poručila im da će "kosovske institucije i dalje biti uz njih i pružiti im podršku i sigurnost od srpskih kriminalnih i ilegalnih struktura".
https://www.klix.ba/vijesti/regija/osmani-srbija-izvor-problema-u-regiji-zapad-mora-sprijeciti-stvaranje-srpskog-sveta/210925092
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Osmani : Srbija izvor problema u regiji. Zapad mora spriječiti stvaranje "srpskog svijeta"
A šta.ova uopće oće.od Zapada. Ne razumin. Da šaljemo trupe il pustimo vas da mlatite.građane na sjeveru Kosova radi nekih tablica ?
Šta ti ćerce točno oćeš ?
2014-04-11
Re: Osmani : Srbija izvor problema u regiji. Zapad mora spriječiti stvaranje "srpskog svijeta"
izgleda da svi znaju sta je to
srpski svet osim mene.
ali, ja mislim da ni vulin
to ne zna.
ako time zeli da predstsvi neku
prosirenu srbiju, tesko.
za mene je srpski svet zadatak
ministarstva obrazovanja, kulture
i sporta. za prostor balkana.
van tog prostora, min.dijaspore,
koje ne postoji.
ko zahteva od srbije da nema
snazne kontakte sa dijasporom.
sve se svodi na usamljene
slucajeve. zalosno.
spc tu ima poseban zadatak,
da malo prosiri vidike i da
van srbije, na balkanu,
deluje malo univerzalnije
prema prav.vernicima
koji zive u prostoru spc.
gledajmo nase interese
a ne strane.
nemoj da kopiramo druge,
zna se koje.
mato je pustilo korenje.
pisem gluposti.
srpski svet osim mene.
ali, ja mislim da ni vulin
to ne zna.
ako time zeli da predstsvi neku
prosirenu srbiju, tesko.
za mene je srpski svet zadatak
ministarstva obrazovanja, kulture
i sporta. za prostor balkana.
van tog prostora, min.dijaspore,
koje ne postoji.
ko zahteva od srbije da nema
snazne kontakte sa dijasporom.
sve se svodi na usamljene
slucajeve. zalosno.
spc tu ima poseban zadatak,
da malo prosiri vidike i da
van srbije, na balkanu,
deluje malo univerzalnije
prema prav.vernicima
koji zive u prostoru spc.
gledajmo nase interese
a ne strane.
nemoj da kopiramo druge,
zna se koje.
mato je pustilo korenje.
pisem gluposti.
2020-04-21
Hoce sto i MujageRayMabus wrote:A šta.ova uopće oće.od Zapada. Ne razumin. Da šaljemo trupe il pustimo vas da mlatite.građane na sjeveru Kosova radi nekih tablica ?
Da dodju Ameri da namlate Srbe i naprave im drzavu i da onda oni na miru protjeraju sve sto nije njihovo...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
IL Risorto likes this post
Evo sad će doć Amerikanci. Kina završava još jedan nosać aviona. Sad će Amerkanci odma doći. Kosovo im je prioritet a ne Pacifik.Ringo10 wrote:Hoce sto i MujageRayMabus wrote:A šta.ova uopće oće.od Zapada. Ne razumin. Da šaljemo trupe il pustimo vas da mlatite.građane na sjeveru Kosova radi nekih tablica ?
Da dodju Ameri da namlate Srbe i naprave im drzavu i da onda oni na miru protjeraju sve sto nije njihovo...
2014-04-11
nisi ti bas svojRayMabus wrote:A šta.ova uopće oće.od Zapada. Ne razumin. Da šaljemo trupe il pustimo vas da mlatite.građane na sjeveru Kosova radi nekih tablica ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor likes this post
....hrvatska pruza punu podrsku kosovskim vlastima u naporima da uspostave ustavno pravni poredak u republici Kosovo.
2015-09-08
hrvatska organizuje,priprema
teroriste na prostoru kosmeta
radi napada na srbe i drzavu
srbiju. kako je kosovo po UN
sastsvni deo srbije hrvatska
je za srbiju saveznik terorista.
legitimna meta !
legitimna meta !
2020-04-21
Hrvati bježe od srpskog svijeta,ali ne i od srpskog polusvijeta
Rijaliti, Happy TV,Zadruga,Parovi, cajke,Zvezde Granda,Pink i slično smeće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Može. Ionako s vama nitko normalan u Hrvatskoj ne želi imat posla dok se ne ispričate na napad na Hrvatsku i BiH i platite ratnu odštetu.pizzon wrote:hrvatska organizuje,priprema
legitimna meta !
2014-04-11
Zapad taj Balkan ne zanima, sto su i ovi ukapirali, pa po starom dobrom receptu destabilizacije iz 1990, montiraju nerede u dvoristu Evrope, kako bi dobili na paznji i Zapad ne bi napustio kao Afganistan. Od cega bi zivela ta beda, osim sto prosi i cvili o djenosajdu 3 decenije. TITO gresi sa tenkovima, dok je ovo orkestrirana kampanja o nekakvom Srpskom Svetu, gde bi oni mogli da otmu imovinu SPC i istu ugase a da preko noci nikne hotel ili ovi dole, sto prave haos dugi niz godina i sa dugim cevima na civile u Evropi. Divljaci poslednje vrste. Milo, Milanovic i ovi dole na Kosmetu, prebacili su loptu iz CG na Sever Kosmeta.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Slabo taj sjever Kosova ikog na Zapadu zanima. Ima svak svojih prečih briga. Ne trebaju mu još i tuđi.
To su za Zapad gluposti s kojima se ne želi baviti.
To su za Zapad gluposti s kojima se ne želi baviti.
2014-04-11
Ma ko ce ti platit odstetu?RayMabus wrote:Može. Ionako s vama nitko normalan u Hrvatskoj ne želi imat posla dok se ne ispričate na napad na Hrvatsku i BiH i platite ratnu odštetu.pizzon wrote:hrvatska organizuje,priprema
legitimna meta !
O kakvoj odsteti stalno trkeljate?
Ni Hrvatska ni BiH nemaju sanse za odstetu. Pravno gledano, nema elemenata za to.
Da su mogle davno bi dobile odstetu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Taj sjever Kosova je koliko ja vidim na mapi dvije ili tri općine skroz gore na sjeveru Kosova. Ništa bitno. Čardak ni na nebu ni na zemlji.
Sumnjam da to ikog uopće brige tko gleda sa strane. Mene osobno nije jer me to jednostavno ne zanima. Baš me briga.
Sumnjam da to ikog uopće brige tko gleda sa strane. Mene osobno nije jer me to jednostavno ne zanima. Baš me briga.
2014-04-11
A tko je izmislio taj 'stari dobri recept' iz 1990..?Serbinho-3 wrote:Zapad taj Balkan ne zanima, što su i ovi ukapirali, pa po starom dobrom receptu destabilizacije iz 1990., montiraju nerede u dvorištu Europe, kako bi dobili na paznji i Zapad ne bi napustio kao Afganistan. Od cega bi zivela ta beda, osim sto prosi i cvili o djenosajdu 3 decenije. TITO gresi sa tenkovima, dok je ovo orkestrirana kampanja o nekakvom Srpskom Svetu, gdje bi oni mogli da otmu imovinu SPC i istu ugase a da preko noći nikne hotel ili ovi dole, što su pravi haos dugi niz godina i sa dugim cevima na civile u Europi . Divljaci posljednje vrste. Milo, Milanović i ovi dole na Kosmetu, prebacili su loptu iz CG na Sever Kosmeta.
2015-09-08
pizzon wrote:hrvatska organizira, priprema
radi napada na srbe i državu
sastsvni dio srbije hrvatska
legitimna meta!
2015-09-08
da !vuksadinare wrote:pizzon wrote:hrvatska organizira, priprema
legitimna meta!
kako te ne mrzi da
pogresno slovkas moj
tekst.
ti si za patologiju.
2020-04-21
jastreb wrote:Hrvati bježe od srpskog svijeta,ali ne i od srpskog polusvijeta
nije valjda !?
2020-04-21
Ne razmem sto je pjesnik htio recipizzon wrote:da !vuksadinare wrote:pizzon wrote:hrvatska organizira, priprema
legitimna meta!
kako te ne mrzi da
pogresno slovkas moj
tekst.
ti si za patologiju.
2015-09-08
pizzon wrote:da !vuksadinare wrote:pizzon wrote:hrvatska organizira, priprema
legitimna meta!
kako te ne mrzi da
pogresno slovkas moj
tekst.
ti si za patologiju.
to je strasno kakav ti imas
kosmar ili nesto sl.u svojoj glavi.
zalosno...za tebe..da tako zivis..
2020-04-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Osmani: Srbija? Imperijalista...
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
» Plaće u regiji : Srbija ove godine pretekla BiH
» SDP BiH: Pravosuđe mora reagovati brzo i energično i spriječiti i sankcionisati novo Čovićevo rušenje pravnog poretka
» NATO: Zapad se mora pripremiti na dugi rat
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
» Plaće u regiji : Srbija ove godine pretekla BiH
» SDP BiH: Pravosuđe mora reagovati brzo i energično i spriječiti i sankcionisati novo Čovićevo rušenje pravnog poretka
» NATO: Zapad se mora pripremiti na dugi rat
Page 1 of 3