Ako izgubi, ja ću crknuti. Mi onda nemamo više ništa. Jugoslavija je gotova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ako izgubi, ja ću crknuti. Mi onda nemamo više ništa. Jugoslavija je gotova
teške pičkice.. ksovo nema avijaciju niti protuzračnu obranu, sve jedno srbi nisu usudili preći administrativnu granicu kosova ući makar na teritorij gdje su srbi većina u par općina na sjeveru.. nego lete do granice i nazad..kaya wrote:Helikopteri srbije koji ne smiju bacati opušak na kosovo nadlječu a ugroženi zobiji skandiraju " srbija, srbija".debotoijusto wrote:srbi u konacnici dobiju po lampi na pravdi boga , jopet[size=74]Dva borbena zrakoplova Vojske Srbije u subotu su oko podneva u dva navrata nadlijetala prijelaz Jarinje, javio je reporter RTS-a, navodeći da je pojavljivanje zrakoplova "izmamilo pljesak okupljenih koji su uzvikivali 'Srbija, Srbija'".[/size]
[size=74]Već u petak helikopteri Vojske Srbije su nadlijetali zonu iznad prijelaza Jarinje, što su dužnosnici u Beogradu nazvali "redovnim aktivnostima".[/size]
mi osudimo svako nasilje i uputimo apel za mir zatim posaljemo humanitarnu pomoc saveznicima + pojacamo ophodnju sanitarnim koridorom
Baba pada u nesvest jer nisu nikada bili moćniji.
To je stvarno kolektivno ludilo.
ludi srbi orgazam doživjeli.. mislim realno bolje da se fokusiraju na kosovo, jer hrpa populacije su luđaci, bacili bi sutra propagandu prema nama.. već sam više puta spominja opsjednutost srbima sa nama je ogromna.. vise na našim portalima, recimo imate razne slavic grupe na fejsbooku gdje ekipa valja neke šale, hrpa srba samo gleda odmah nešto negativno pisati o hrvatskoj(pa i ostalima), svaki video gdje se spominje hrvatska u nekom kontekstu, odmah ispod u komentarima hrpa srba, bolesni su..
to što pričamo isti jezik(Hrvatski) je isto jedan od ogromnih zajeba.. prije prve juge srbi istočno od drine su pričali jezikom sličnim bugarskom, a ovi zapadno od drine koji su ionako pravoslavni hrvati , hrvatskim..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Leeeeeeteee stukeeeee leeeteee avijuniiii
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ne smiju na strani teritorij, mogao bi se nato naljutiti pa bi opet bilo po p.AssadNaPodmornici wrote:teške pičkice.. ksovo nema avijaciju niti protuzračnu obranu, sve jedno srbi nisu usudili preći administrativnu granicu kosova ući makar na teritorij gdje su srbi većina u par općina na sjeveru.. nego lete do granice i nazad..kaya wrote:Helikopteri srbije koji ne smiju bacati opušak na kosovo nadlječu a ugroženi zobiji skandiraju " srbija, srbija".debotoijusto wrote:srbi u konacnici dobiju po lampi na pravdi boga , jopet[size=82]Dva borbena zrakoplova Vojske Srbije u subotu su oko podneva u dva navrata nadlijetala prijelaz Jarinje, javio je reporter RTS-a, navodeći da je pojavljivanje zrakoplova "izmamilo pljesak okupljenih koji su uzvikivali 'Srbija, Srbija'".[/size]
[size=82]Već u petak helikopteri Vojske Srbije su nadlijetali zonu iznad prijelaza Jarinje, što su dužnosnici u Beogradu nazvali "redovnim aktivnostima".[/size]
mi osudimo svako nasilje i uputimo apel za mir zatim posaljemo humanitarnu pomoc saveznicima + pojacamo ophodnju sanitarnim koridorom
Ovak ih puste da imaju rijaliti dok lete po svojoj državi i luftaju krame.
A ovim srbija,srbija mučenicima na kosovu će Rose dati vode i bronhi bombon kad izgube glas.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto wrote:nisam to ispratio , poveznica neka?Hektorović wrote:debotoijusto wrote:Hektorović wrote:Ovako i Bidenovi biraći, dao im je 2000 dolara :D
ukralo ?
Ne radi se o tome nego su aktivisti obilazili kvartove od vrsta do vrsta i govorili kako će dobiti 2000 dolara i kako neće morati plaćati rentu za stan.
Izgooglaj.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
prevario bi se..vec sam tu pisao i stavljao linkove..a suljo je zbog tog pizdio..naime njemacka je nedugo prodala a dio donirala 30 tona naoruzanja pretezno pzo sustava i protuoklopnih..a ameri oklopna vozila..zato ovi lete na teritoriju srbije..AssadNaPodmornici wrote:teške pičkice.. ksovo nema avijaciju niti protuzračnu obranu, sve jedno srbi nisu usudili preći administrativnu granicu kosova ući makar na teritorij gdje su srbi većina u par općina na sjeveru.. nego lete do granice i nazad..kaya wrote:Helikopteri srbije koji ne smiju bacati opušak na kosovo nadlječu a ugroženi zobiji skandiraju " srbija, srbija".debotoijusto wrote:srbi u konacnici dobiju po lampi na pravdi boga , jopet[size=74]Dva borbena zrakoplova Vojske Srbije u subotu su oko podneva u dva navrata nadlijetala prijelaz Jarinje, javio je reporter RTS-a, navodeći da je pojavljivanje zrakoplova "izmamilo pljesak okupljenih koji su uzvikivali 'Srbija, Srbija'".[/size]
[size=74]Već u petak helikopteri Vojske Srbije su nadlijetali zonu iznad prijelaza Jarinje, što su dužnosnici u Beogradu nazvali "redovnim aktivnostima".[/size]
ludi srbi orgazam doživjeli.. mislim realno bolje da se fokusiraju na kosovo, jer hrpa populacije su luđaci, bacili bi sutra propagandu prema nama.. već sam više puta spominja opsjednutost srbima sa nama je ogromna.. vise na našim portalima, recimo imate razne slavic grupe na fejsbooku gdje ekipa valja neke šale, hrpa srba samo gleda odmah nešto negativno pisati o hrvatskoj(pa i ostalima), svaki video gdje se spominje hrvatska u nekom kontekstu, odmah ispod u komentarima hrpa srba, bolesni su..
to što pričamo isti jezik(Hrvatski) je isto jedan od ogromnih zajeba.. prije prve juge srbi istočno od drine su pričali jezikom sličnim bugarskom, a ovi zapadno od drine koji su ionako pravoslavni hrvati , hrvatskim..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sa Zoxom više nemamo ništa: On je bahat, antivakser, klasist i antizapadni političar
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» Zoki igra hazarderski jer ako izgubi vlast postaje 'nitko i ništa' a on to ne podnosi..
» ako su vas uvjerili, onda ništa
» Njemačka: Nemamo više love za proračun EU
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» Zoki igra hazarderski jer ako izgubi vlast postaje 'nitko i ništa' a on to ne podnosi..
» ako su vas uvjerili, onda ništa
» Njemačka: Nemamo više love za proračun EU
Page 2 of 2