Senf smjenjuje upravno vijece poliklinike zbog Severininih nikad utemeljenih optuzbi
Page 1 of 1
Senf smjenjuje upravno vijece poliklinike zbog Severininih nikad utemeljenih optuzbi
https://priznajem.hr/novosti/sramotno-tomasevic-smjenjuje-upravno-vijece-poliklinike-zbog-severininih-nicim-potkrijepljenih-optuzbi/165491/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf smjenjuje upravno vijece poliklinike zbog Severininih nikad utemeljenih optuzbi
tssssss...ko je sljedeci na redu za smjenu?..oni koji su se zamjerili jeleni veljaci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf smjenjuje upravno vijece poliklinike zbog Severininih nikad utemeljenih optuzbi
vuksadinare wrote:tssssss...ko je sljedeci na redu za smjenu?..oni koji su se zamjerili jeleni veljaci...
ma kojoj kurac veljači ona je samo minion od seve
Pomiriti se s tim da je umro BANDIĆ
ne mogu.Sora wrote:Pomiriti se s tim da je umro BANDIĆ
jedan iz ideoloških i plemenskih razloga, a drugi zbog izgubljenih prihoda.
je, jedna od najvećih kazni je imati pa nemati.
sitting_bull-
2015-09-28
zanimljivi su upisi obojice recimo teme pripuz.sitting_bull wrote:ne mogu.Sora wrote:Pomiriti se s tim da je umro BANDIĆ
jedan iz ideoloških i plemenskih razloga, a drugi zbog izgubljenih prihoda.
je, jedna od najvećih kazni je imati pa nemati.
kao novi gradonačelik popustio ili se predao ili što već pred pripuzom.
ali oba glavana ne napominju da je lik dao cijenu 25% nižu od onih dosadašnjih.
i marc i vuk ne mogu prežaliti bandića.
krao je, ali je i njima dao mrvice.
to je problem hrvatske.
s jedne strane polarizacije pljuju po titu, a redak kasnije pišu za bandića; krao je ali je i nama dao.
ali sve je to njima partija dala.
vuka ne znam
čudim se marcu koji se baš nije okoristio svojim piskaranjem.
on je više partijski novinar iz uvjerenja.
veber-
2014-12-30
Similar topics
» Senf tone u ocaj.Smjenjuje sefove Holdinga ali one koje on postavio.
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11.
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» PROVEO 914 DANA U PRITVORU ZBOG NEDOKAZANIH OPTUŽBI ‘Prijetili su mi smrću, pokušali me silovati i tjerali da pušim travu’
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11.
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» PROVEO 914 DANA U PRITVORU ZBOG NEDOKAZANIH OPTUŽBI ‘Prijetili su mi smrću, pokušali me silovati i tjerali da pušim travu’
Page 1 of 1