ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Odnosi Hrvatske i Srbije vraceni na nivo prije 2000'tih

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Odnosi Hrvatske i Srbije vraceni na nivo prije 2000'tih - Page 3 Empty Re: Odnosi Hrvatske i Srbije vraceni na nivo prije 2000'tih

Post by crvenkasti 24/9/2021, 13:52

kaya wrote:
crvenkasti wrote:Postoje tri vrste vojnika:
1. Oni koji ne ubijaju. I kad moraju pucati, namjerno promašuju i pucaju visoko.
2. Oni koji obukom i vremenom nauče ubijati.
3. Oni koji od početka ubijaju bez problema.

Ovi iz točke 2 nakon rata imaju traume i cijeli život im je sjeban.

Ovi iz točke 3 su najbolji i najzaslužniji vojnici i država ih mora nagraditi iako su psihopate i luđaci.
Ovi iz točke 1 nisu živi.

Takvih je najviše.
Pravili su istraživanja o tome.
Samo 25% vojnika stvarno pucaju na neprijatelja.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Odnosi Hrvatske i Srbije vraceni na nivo prije 2000'tih - Page 3 Empty Re: Odnosi Hrvatske i Srbije vraceni na nivo prije 2000'tih

Post by Pirate 24/9/2021, 13:53

kaya wrote:I ono..što taj pirate stvarno misli da bi mi bili tolerantni prema nekom uznojenom nabrijanom srbinu koji će da nam hebe kevu jel mi kajganu radimo od srba.
Takve spašava jedino to što nemaju love za autobusnu kartu do mora pa ga nećemo ni vidjeti..

Cek tebi je mjerilo tolerancije lik iz nekog opskurnog clanka nelog tabloida? Ludilo.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by kaya 24/9/2021, 16:40

Pirate wrote:
kaya wrote:I ono..što taj pirate stvarno misli da bi mi bili tolerantni prema nekom uznojenom nabrijanom srbinu koji će da nam hebe kevu jel mi kajganu radimo od srba.
Takve spašava jedino to što nemaju love za autobusnu kartu do mora pa ga nećemo ni vidjeti..

Cek tebi je mjerilo tolerancije lik iz nekog opskurnog clanka nelog tabloida? Ludilo.
To nije link iz nekog članka nekog tabloida nego srpska politika i propaganda na svakodnevnoj bazi koja ima  svoje poklonike. 
[size=85]KAKO SU STEPINČEVI USTAŠKI SVEŠTENICI PLJAČKALI SRBE: Posle rata nađene kutije sa zlatnim satovima, narukvicama, ALI I ZUBIMA[/size]

Last edited by kaya on 24/9/2021, 16:40; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 24/9/2021, 16:41

[size=36]DANAS JE SVETI PETAR DABROBOSANSKI: Nije hteo da ostavi svoj narod pa mučenički stradao u Jasenovcu, ustaše ga ubacile u vrelu peć[/size]
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 24/9/2021, 16:42

A sad marš u kurac, kad vas vidim što pišete zgadite mi život
kaya
kaya

2015-08-15

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by kaya 24/9/2021, 16:44

Samo još ovo 
[size=37]USTAŠE U KRVAVOM PIRU VIKALE VRATI DECU, DOLAZI PAVELIĆ! Deda Rade (90) je preživeo Jasenovac, čudom preživeo klanje[/size]
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/9/2021, 16:46

kaya wrote:A sad marš u kurac, kad vas vidim što pišete zgadite mi život

A kad slušaš Baneta Bojanića kad pjeva?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 24/9/2021, 16:58

crvenkasti wrote:

Ne znam tko je taj. Ja volim evergreene, tomu zdravkovića
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/9/2021, 17:02

kaya wrote:
crvenkasti wrote:

Pa njega puštamo kod haenkaa. Di ti živiš?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 24/9/2021, 17:08

crvenkasti wrote:
kaya wrote:
crvenkasti wrote:

Pa njega puštamo kod haenkaa. Di ti živiš?
Ahaaa, a ne pratim ti ja to..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/9/2021, 18:01

Kazu da je Stepinac obozavao cevape od Srbetine...
A tek raznjice ...to mu je bila strast.

Mada znao je on bacit Srbe i na gradele  ... a tu i tamo i na razanj kad bila je neka veca festa.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/9/2021, 18:16

Ringo10 wrote:Kazu da je Stepinac obozavao cevape od Srbetine...

Mada znao je on bacit Srbe i na gradele  ... a tu i tamo i na razanj kad bila je neka veca festa.

Glupane. Stepinac nikoga osobno nije ubio.
On je bio biskup, svećenik. On je samo blagoslivljavao ustaše kad bih uhvatila grižnja savjesti i osjećaj krivice.
Nakon što im je on potvrdio da im je Bog oprostio, mogli su nastaviti sa svojim poslom.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Pirate 24/9/2021, 20:02

I svejedno dalje citas tabloide. Kao da ja citam glas koncila ili hrvatski tjednik i krenem se pjeniti, zestiti. Bolesno.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Pirate 24/9/2021, 20:09

crvenkasti wrote:
Ringo10 wrote:Kazu da je Stepinac obozavao cevape od Srbetine...

Glupane. Stepinac nikoga osobno nije ubio.
On je bio biskup, svećenik. On je samo blagoslivljavao ustaše kad bih uhvatila grižnja savjesti i osjećaj krivice.
Nakon što im je on potvrdio da im je Bog oprostio, mogli su nastaviti sa svojim poslom.

Wannabe svetac mucenik. :D
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/9/2021, 20:15

Jedan svecenik cetnik koljac..koji je osobno zaklao majku poznatog srpskog glumca Mise Janketica postao je svetac SPC-a
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by niels 24/9/2021, 23:54

Odnosi su zadati interesima Hrvatske i Srbije.

Smiješno je kad netko dođe u Hrvatsku i kaže da je Vuchichevoj Srbiji mjesto u EU i da je to hrvatski interes. Naravno da nije.

Pretpostavljam da dolaze i u Srbiju i predlažu sve i svašta, a ponajviše integraciju zapadnog Balkana. Na Srbiji je da odluči da li je u njenom interesu albanski zagrljaj.

Živio sam u Jugoslaviji 45 godina. Služio sam vojni rok od 2 godine vrlo malo u Makedoniji, ostatak u Srbiji, čuvao sam granicu. Osobno ne mogu reći da sam imao neugodnih iskustava, nacionalističkih ispada bilo koje vrste itd.

To je bilo onda, od tada se svašta promijenilo. Republike i pokrajina su postale države, a države imaju svoje interese, nema tu emocija. Hrvatska sada nema nijedan dobar razlog da pusti Srbiju u EU, ne zbog provociranja na dnevnoj bazi, nego objektivno.

Island, UK, Norveška i Švicarska mogu sutra prijeći iz EEA u EU, ali ostali...teško.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 24/9/2021, 23:58

Pirate wrote:

I svejedno dalje citas tabloide. Kao da ja citam glas koncila ili hrvatski tjednik i krenem se pjeniti, zestiti. Bolesno.

Jesi li ikada čitao Glas koncila?

Usporedi ga s Informerom, Alo!, Kurirom i sličnim nusproduktima, čisto erudicija i kvaliteta.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by mentalitet 25/9/2021, 02:07

crvenkasti wrote:Najgore je to što mlađe generacije Hrvata ni ne znaju kolika opasnost biti u dobrim odnosima sa Srbijom.

Srbi su takvi da čim ih vidimo, odmah i mi poželimo da smo Srbi.

Malo narodnjaci, malo zajebancija, i za čas smo opet u Srboslaviji.

Bogami izgleda se ,rvatici pocheli buditi iz 30godishnjeg sna pa kao 1944 polako promishljaju kako se pripremiti za sudnji dan i kako se prikopchati na Srboslavijuu..Ajde tebe boli kurac ti imash iskustva u metamorfozi samo nikako da dokuchim kako ce to podnijeti takozvani domoljubi..Oce li oni na traktorima za Njemachku ili ce busevima..Jebga i ja nisam vjerovao 1990 da ce biti rata tak i ovi koji prochitaju shto predvidjam reci ce ma pusti budalu nas shtiti NATO ..A vidi shta se deshava mada sam ja vec prije deset godina naslutio da ce se ameri povuci iz svijeta i zatvoriti u sebe a ostaviti svoje takozvane saveznike na cjedilu..Jebiga ne bi oni ali moraju jer ako to ne naprave odoshe iznutra u sto pizdi materinih a onda su lak plijen za Ruse i Kineze..

https://www.glasistre.hr/svijet/geopoliticki-forum-u-zagrebu-odnos-snaga-u-svijetu-se-mijenja-747789

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 25/9/2021, 02:12

Pirate wrote:

Ma to ti je tipichan bosanski mentalitet..Nju je opalio jako dobro neki Srbin pa se lozi na grubijane i potajno trazi neku sirovinu da je opet razvali..Podsjeca me na onaj vic o prasici koju je vlasnik vodio na parenje ali nije htjela da ide cipelcugom pa je ovaj utovari u tachke..Drugo jutro chovjek pogleda sa prozora a krmachitza se sama popela u tachke i cheka::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 25/9/2021, 02:22

niels wrote:
Pirate wrote:

Jesi li ikada čitao Glas koncila?

Usporedi ga s Informerom, Alo!, Kurirom i sličnim nusproduktima, čisto erudicija i kvaliteta.

Pa Glas Koncila pretenduje da bude ozbiljna novina a ti srpski tabloidi pretenduju da na budalama zarade lovu pa im serviraju razne gadosti ..Poshto 'rvatice izgleda dobro poznaju serviraju vam bash ono shto normalan chovjek ne chita..No Glas koncila je opasniji jer skoro isto to radi samo umotano u intelektualna sranja i to sofisticirano..Tak da ...po meni i jedni i drugi su isti kurac..Evo ..shto ti mislish kada cesh u Glasu Koncila prochitati neshto negativno o placanju Hrvata reketa Vatikanu?I ajde ti sada reci shto je gore..Onaj shto tamo laje preko ograde (stavish vatu u ushi i jebe ti se shto laje) ali ti ne uzima lovu ili onaj shto ti prodaje muda za bubrege i uzima lovu od svih hrvatskih porezniika??Pa chovjeche koliko je do sada Hrvatska dala Vatikanu love mogla je napraviti sto tvornica i pozlatiti Slavoniju te ne bi trebala uvoziti za 4 milijarde eura hrane godishnje i zadrzati mlade ljude u toj zemlji pa je ne bih zvao Vukojebina..Ali jebiga dokazano ste glup narod i onda vam kriivi srpski tabloidi..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 25/9/2021, 03:21

Srbija je trenutno u qrtzu...vrti se u krug bez vidljivog izlaza. 
Što je najgore opozicija im je gora od pozicije. Nigdje svjetla na kraju tunela.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics