Bracala jel dišeš
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Bracala jel dišeš
Izletela nam divlja svinja na autoputu. Hvala Bogu pa nam dlaka s glave ne fali…
Guest- Guest
Sreca da ste ga udarili bocno ..da je odletio na sajbu i vjetrobransko staklo bilo bi gadnoPrinc od Čaira wrote:Izletela nam divlja svinja na autoputu. Hvala Bogu pa nam dlaka s glave ne fali…
Podsjeca me na udes koji sam imao prije cca 10tak godina..isto na autocesti..samo sam udario o srnu
Guest- Guest
Giorgio wrote:Sreca da ste ga udarili bocno ..da je odletio na sajbu i vjetrobransko staklo bilo bi gadnoPrinc od Čaira wrote:Izletela nam divlja svinja na autoputu. Hvala Bogu pa nam dlaka s glave ne fali…
Podsjeca me na udes koji sam imao prije cca 10tak godina..isto na autocesti..samo sam udario o srnu
Udarili bi je čeono da nisam počeo da kočim i skrećem u levo jer je pretrčavala sa leva na desno. Kada sam je igubio iz vida, u trenutku sam pomislio da sam je izbegao, ali sam je desnim krilom udario negde u predelu zadnjih nogu, taj udarac je zarotirao i nabacio na moja prednja suvozačeva vrata odakle je ona odletela preko bankine. Sva sreća da smo žena i ja dobro, jedino je bočni airbag ugruvao malo ruku… A šteta, oko 10K €
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Jebeno, Bracala...
Dobro je da ste svi ok...
<3
Hvala Bogu, ali tek sada me stiže…
Guest- Guest
kic wrote:
dobro ste prošli rekao bih..
Majstor mi kaže najbolje što smo mogli…
Guest- Guest
prekrižit se, zahvalit Bogu, popit rakijicu, i bit zahvalan svaki dan na onom što imamo.. jbš lim
Moze. Medo. B-&kic wrote:
divlja svinja na autoputu, ne može gore-
fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Popij jedan pelin i na spavanje
kic wrote:
prekrižit se, zahvalit Bogu, popit rakijicu, i bit zahvalan svaki dan na onom što imamo.. jbš lim
Ma nego šta. Dlaka sa glave nam ne fali, samo što se žena baš istraumirala-a svadba nam je sada u subotu…
Guest- Guest
Moj avatar je ima zanimljiv stav o samom strahu...
Pa i glavno djelo mu ka temu ima upravo sami strah, ka treći stup koji drzi književnost, uz bok ljubavi i smrti...
;)
Pa i glavno djelo mu ka temu ima upravo sami strah, ka treći stup koji drzi književnost, uz bok ljubavi i smrti...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2