Francuska povukla veleposlanike iz SAD i Australije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Francuska povukla veleposlanike iz SAD i Australije
Ima puno Hrvata u toj Australiji. Tko misli da je meni ovo drago gledat taj se vara.
Da ne pričam o tome da kraljica ima još uvijek neki status počasnog predsjednika Australije , šare na zastavama itd.
Da ne pričam o tome da kraljica ima još uvijek neki status počasnog predsjednika Australije , šare na zastavama itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da ne bude zabune ne smeta mi ona ka ona na novčanici. Britanija ima veliki pečat tamo i to se ne može izbrisati al ona je i neka vrst počasnog predsjednika i ima neku vrstu vlasti iako su oni samostalna država itd.
Uglavnom Australija se mora emancipirati. To je samostalna država. Nije neka polukolonija Londona i krune.
Uglavnom Australija se mora emancipirati. To je samostalna država. Nije neka polukolonija Londona i krune.
2014-04-11
Ovim planom za sjevernu Irsku kao šta sam rekao pada utjecaj monarhije na Pacifiku i Atlantiku.
Gdje je ovdje Pariz ? Pa prvo slabi London direktno. Drugo Francuska ima i Kvibek. To je Kanada. Pad utjecaj monarhije na Atlantiku = pada im utjecaj u Kanadi.
Gdje je ovdje Pariz ? Pa prvo slabi London direktno. Drugo Francuska ima i Kvibek. To je Kanada. Pad utjecaj monarhije na Atlantiku = pada im utjecaj u Kanadi.
2014-04-11
Australija je americki dominion jos od 2. Svjetskog rata.
A Francuzi se ponasaju kao napustena zena
A Francuzi se ponasaju kao napustena zena
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Karma...neka se sjete MistralaHektorović wrote:Kme Kme
Ima da budu k nozi anglosasima
Samo sto Rusi nisu ovako kukali i pizdili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Australija izrazila žaljenje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/australija-zali-zbog-opoziva-ambasadora-francuske/210918024
U prevodu mi surađujemo na mnogim područjima , odljutite se pa ćemo sklopit neke nove unosne ugovore , vjerovatno i vojne jer nama zbog Kine ipak treba još oružja i suradnja sa EU.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/australija-zali-zbog-opoziva-ambasadora-francuske/210918024
U prevodu mi surađujemo na mnogim područjima , odljutite se pa ćemo sklopit neke nove unosne ugovore , vjerovatno i vojne jer nama zbog Kine ipak treba još oružja i suradnja sa EU.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Libija oćerala veleposlanike cionističkih država
» Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
» Za Zokija doista vrijedi ona vuk dlaku mjenja ali cud nikada..za veleposlanike predlaze Ranka Ostojica,Ivu Goldsteina,Mihaela Zmajlovica..
» Hrvatska povukla priznanje Kosova
» Turska povukla ambasadora iz Austrije
» Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
» Za Zokija doista vrijedi ona vuk dlaku mjenja ali cud nikada..za veleposlanike predlaze Ranka Ostojica,Ivu Goldsteina,Mihaela Zmajlovica..
» Hrvatska povukla priznanje Kosova
» Turska povukla ambasadora iz Austrije
Page 2 of 2