ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Masovni neredi ispred doma predsjednice.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Masovni neredi ispred doma predsjednice. - Page 2 Empty Re: Masovni neredi ispred doma predsjednice.

Post by udba Tue 29 Dec - 14:38

redder4 wrote:
udba wrote:
redder4 wrote:Ahhhh_ jadni hrvatski građani ; " ORGANIZIRALI "  se  " SPONTANO I BEZ PRISILE ( kolika im je dnevnica ?? )  "  - simptomatično je da su se ovakvi i slični potezi ODIGRAVALI upravo protiv HDZa i njihovih predstavnika  ( Kosor ) - POTPIS je NEOBRISIV
Bilo je i ispred Milanovićevog stana kad su mu došli branitelji, to je novi trend "pod prozor mi dođi", šta si se uspjenio.

Haahaa  - hajde nemoj tek toliko olako upotrebljavati riječ  " uspjenio "  - nema tu nikakvog pjenjenja - ti ovdje pokušavaš USPOREDITI  jednog DEZERTERA s INVALIDIMA koji su stvorili ovu državu u koju se DEZERTER  vratio i političkom igrom  on na kraju UPRAVLJAO SUDBINOM ONIH KOJI SU STVORILI HRVATSKU _ NA KRAJU I SAMOM NJEMU OMOGUĆILI DA POSTANE TO ŠTO JE BIO  -  NAŽALOST !!

Moram se upitati SHVAĆAŠ LI TI uopće što pišeš - ILI pišeš po " NARUDŽBI "  - ako je ovo drugo _ onda mi je sasvim jasno 👅 👅 👅 !!

Hajd ti lijepo uživaj u svojim politički obojenim VLAŽNIM snovima !!
jebote što s' se ustalaso, ništa ja tu ne uspoređujem nego te samo podučavam da nešto znaš, tamo si reko da se prosveduje pod prozorima samo hadezeovcima (Jaca Guzica špijunka i spavačica SDP-a i UDB-e, naša stara dobra koleginica), i ja te vadim iz mraka neznanja..

na još jednom:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/373682/Ne-podrzavam-skandiranje-ispod-Milanovicevog-prozora.html

nema na čemu.

udba

2015-11-10

Back to top Go down

Masovni neredi ispred doma predsjednice. - Page 2 Empty Re: Masovni neredi ispred doma predsjednice.

Post by mrincredible Tue 29 Dec - 15:26

Masovni. Ovo je njima bilo masovno?
mrincredible
mrincredible

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 29 Dec - 16:23

mrincredible wrote:Masovni. Ovo je njima bilo masovno?
Ero zajebava
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Dec - 19:47

udba wrote:
redder4 wrote:
udba wrote:
redder4 wrote:Ahhhh_ jadni hrvatski građani ; " ORGANIZIRALI "  se  " SPONTANO I BEZ PRISILE ( kolika im je dnevnica ?? )  "  - simptomatično je da su se ovakvi i slični potezi ODIGRAVALI upravo protiv HDZa i njihovih predstavnika  ( Kosor ) - POTPIS je NEOBRISIV
Bilo je i ispred Milanovićevog stana kad su mu došli branitelji, to je novi trend "pod prozor mi dođi", šta si se uspjenio.

Haahaa  - hajde nemoj tek toliko olako upotrebljavati riječ  " uspjenio "  - nema tu nikakvog pjenjenja - ti ovdje pokušavaš USPOREDITI  jednog DEZERTERA s INVALIDIMA koji su stvorili ovu državu u koju se DEZERTER  vratio i političkom igrom  on na kraju UPRAVLJAO SUDBINOM ONIH KOJI SU STVORILI HRVATSKU _ NA KRAJU I SAMOM NJEMU OMOGUĆILI DA POSTANE TO ŠTO JE BIO  -  NAŽALOST !!

Moram se upitati SHVAĆAŠ LI TI uopće što pišeš - ILI pišeš po " NARUDŽBI "  - ako je ovo drugo _ onda mi je sasvim jasno 👅 👅 👅 !!

Hajd ti lijepo uživaj u svojim politički obojenim VLAŽNIM snovima !!
jebote što s' se ustalaso, ništa ja tu ne uspoređujem nego te samo podučavam da nešto znaš, tamo si reko da se prosveduje pod prozorima samo hadezeovcima (Jaca Guzica špijunka i spavačica SDP-a i UDB-e, naša stara dobra koleginica), i ja te vadim iz mraka neznanja..

na još jednom:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/373682/Ne-podrzavam-skandiranje-ispod-Milanovicevog-prozora.html

nema na čemu.

Hvala ti što si me " PROSVJETLIO i PODUČIO " u " MRAKU MOGA NEZNANJA " - preporučam ti da ubuduće ne vršiš " PODUČAVANJA " koja su ciljano OBOJENA 👅 👅 !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 29 Dec - 21:47

Ne smiješ staviti vruću šalicu na stol bez podmetača.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics