Masovni neredi ispred doma predsjednice.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Masovni neredi ispred doma predsjednice.
jebote što s' se ustalaso, ništa ja tu ne uspoređujem nego te samo podučavam da nešto znaš, tamo si reko da se prosveduje pod prozorima samo hadezeovcima (Jaca Guzica špijunka i spavačica SDP-a i UDB-e, naša stara dobra koleginica), i ja te vadim iz mraka neznanja..redder4 wrote:udba wrote:Bilo je i ispred Milanovićevog stana kad su mu došli branitelji, to je novi trend "pod prozor mi dođi", šta si se uspjenio.redder4 wrote:Ahhhh_ jadni hrvatski građani ; " ORGANIZIRALI " se " SPONTANO I BEZ PRISILE ( kolika im je dnevnica ?? ) " - simptomatično je da su se ovakvi i slični potezi ODIGRAVALI upravo protiv HDZa i njihovih predstavnika ( Kosor ) - POTPIS je NEOBRISIV
Haahaa - hajde nemoj tek toliko olako upotrebljavati riječ " uspjenio " - nema tu nikakvog pjenjenja - ti ovdje pokušavaš USPOREDITI jednog DEZERTERA s INVALIDIMA koji su stvorili ovu državu u koju se DEZERTER vratio i političkom igrom on na kraju UPRAVLJAO SUDBINOM ONIH KOJI SU STVORILI HRVATSKU _ NA KRAJU I SAMOM NJEMU OMOGUĆILI DA POSTANE TO ŠTO JE BIO - NAŽALOST !!
Moram se upitati SHVAĆAŠ LI TI uopće što pišeš - ILI pišeš po " NARUDŽBI " - ako je ovo drugo _ onda mi je sasvim jasno !!
Hajd ti lijepo uživaj u svojim politički obojenim VLAŽNIM snovima !!
na još jednom:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/373682/Ne-podrzavam-skandiranje-ispod-Milanovicevog-prozora.html
nema na čemu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Masovni. Ovo je njima bilo masovno?
mrincredible-
2014-04-16
Ero zajebavamrincredible wrote:Masovni. Ovo je njima bilo masovno?
n_razbojnik-
2014-04-15
udba wrote:jebote što s' se ustalaso, ništa ja tu ne uspoređujem nego te samo podučavam da nešto znaš, tamo si reko da se prosveduje pod prozorima samo hadezeovcima (Jaca Guzica špijunka i spavačica SDP-a i UDB-e, naša stara dobra koleginica), i ja te vadim iz mraka neznanja..redder4 wrote:udba wrote:Bilo je i ispred Milanovićevog stana kad su mu došli branitelji, to je novi trend "pod prozor mi dođi", šta si se uspjenio.redder4 wrote:Ahhhh_ jadni hrvatski građani ; " ORGANIZIRALI " se " SPONTANO I BEZ PRISILE ( kolika im je dnevnica ?? ) " - simptomatično je da su se ovakvi i slični potezi ODIGRAVALI upravo protiv HDZa i njihovih predstavnika ( Kosor ) - POTPIS je NEOBRISIV
Haahaa - hajde nemoj tek toliko olako upotrebljavati riječ " uspjenio " - nema tu nikakvog pjenjenja - ti ovdje pokušavaš USPOREDITI jednog DEZERTERA s INVALIDIMA koji su stvorili ovu državu u koju se DEZERTER vratio i političkom igrom on na kraju UPRAVLJAO SUDBINOM ONIH KOJI SU STVORILI HRVATSKU _ NA KRAJU I SAMOM NJEMU OMOGUĆILI DA POSTANE TO ŠTO JE BIO - NAŽALOST !!
Moram se upitati SHVAĆAŠ LI TI uopće što pišeš - ILI pišeš po " NARUDŽBI " - ako je ovo drugo _ onda mi je sasvim jasno !!
Hajd ti lijepo uživaj u svojim politički obojenim VLAŽNIM snovima !!
na još jednom:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/373682/Ne-podrzavam-skandiranje-ispod-Milanovicevog-prozora.html
nema na čemu.
Hvala ti što si me " PROSVJETLIO i PODUČIO " u " MRAKU MOGA NEZNANJA " - preporučam ti da ubuduće ne vršiš " PODUČAVANJA " koja su ciljano OBOJENA !!
Guest- Guest
Ne smiješ staviti vruću šalicu na stol bez podmetača.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoki Pusić prosvjedovao ispred Mađarskog doma zbog Orbanove diktature i slobode obrazovanja
» Neredi u Malinskoj
» Neredi u Moskvi
» Neredi u Rimu
» Neredi diljem SAD-a
» Neredi u Malinskoj
» Neredi u Moskvi
» Neredi u Rimu
» Neredi diljem SAD-a
Page 2 of 2