ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije - Page 2 Empty Re: Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije

Post by RayMabus 16/9/2021, 18:57

Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije - Page 2 Vichystory1_1472610f

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije - Page 2 Empty Re: Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije

Post by RayMabus 16/9/2021, 19:00

Nekako mi se čini da nije taj baš zadnji. Nakon ovog poteza Londona i oni šta su bili neutralni neće sad imat simpatije prema ovima s otoka.

A o njihovoj krajnjoj desnici da i ne pričam. Francuska krajnja desnica je za Hitlera.

Francuska bijesna zbog odluke Australije i tražit će stvaranje EU vojne autonomije - Page 2 Vichystory1_1472610f
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 16/9/2021, 19:07

Amerika,  Britanija, Australija ...to je Anglosaksonski krug i svi drugi  tu nemaju pristup...
Dodati Kanadu i Novi Zeland i to je to...Pet Ociju...kakva Francuska i pizde materine
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/9/2021, 19:21

Ringo10 wrote:Amerika,  Britanija, Australija ...to je Anglosaksonski krug i svi drugi  tu nemaju pristup...
Dodati Kanadu i Novi Zeland i to je to...Pet Ociju...kakva Francuska i pizde materine

Znam da je al isto je ovo praseće ponašanje od tzv saveznika. Ono ništa ti ne kažu nego samo se pojave njih troje na nekoj konferenciji i kažu to i dovedu te pred gotov čin.

Njemačka nema s tim podmornicama ništa a nit to uopće njoj bitno al eto moraš se malo i zamisliti kako se Amerika ponaša jer od ovoga su očekivali normalizaciju a ovi se ponaša isto ko i Trump i tu je problem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/9/2021, 19:41

Predsjednik vijeća Eu

https://avaz.ba/globus/svijet/681903/misel-povlacenje-sad-a-iz-afganistana-trebalo-bi-otvoriti-oci-evropi

Nije komentira ovo s Francuskom al je ponovija ono s Afganistanom i da eu mora jačat svoje vojne kapacitete a to je u prevodu da se ne oslanjamo toliko na Ameriku
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/9/2021, 19:59

Meni odgovara šta je Francuska od tamo izbačena jer mene taj Pacifik ne zanima a ona bi kao imperijalna sila gurala EU u to bojište a nikog od nas to ne zanima tako da bolje ovako.

E sad ostaje ova priča jer nakon ovoga među Francuzima više nitko nema neke simpatije prema ovima s otoka tako da to dosta sad negativan naboj na relaciji Francuska - London a Francuska je bitna u EU tako da tu sad biti sukib na relaciji Briselu - London još žešći.

Ja se ne planiram kačit s Londonom. Mene to ne zanima , nit imam interesa dapaće to mi nije uopće u interesu da se iden kačit s njima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics