Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
Vidi se da si Hrvat.
B-)
B-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
polovni aparati na prodaju
primam i dinare
primam i dinare
2014-04-19
Pirate wrote:niels wrote:Pirate wrote:niels wrote:nakaza wrote:Srbi u srpskim zemljama koje danas kontroliše Zagreb su obične kukavice, bednici i ustaške sluge.
U ovo spada i Srbija, ako ne misli tavoriti zauvijek u čekaonici EU. Hrvatski glas je nužan i da se otvori i zatvori poglavlja, a to vrijedi i za sve ostale zemlje članice. Njih doduše možete šarmirati tako da na slijedeći 15.09. objesite isključivo zastave duginih boja. Ono, ponos, povorke, zastave… :)
Ali inače, kako ste krenuli, tako bi moglo i biti.
Ti bas ne kuzis kad se netko zajebava, jel?
Nema potrebe za nervozom.
Možeš biti Srbin s zastavom na Kajmačkalanu ili e-Srbin prilikom popisa.
Ne pitam te za to, vec nesto drugo ali ajde nema veze, dobio sam odgovor. :)
Kako si dobio odgovor ako nisam odgovorio na pitanje? :)
Momak, logika, prostor, vrijeme, brzina, fizika…
niels-
2021-04-26
Ne mislim. Šteta bi im bilo Vojvodine.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa jesi li ti gledao onu njihovu "proslavu"?crvenkasti wrote:Srbin je dobar kad maše hrvatskom zastavom.
Kad srpskom, onda je Srbin.
Meni je bilo neugodno, majkemi...posebno Vučkov zaključak.
Kao da se radilo od predizbornom skupu i ne o proslavi.
Govor Porfirija je bio na tragu ovoga što sam napisao, ali za one koji
znaju čitati između redova. Kladio bih se da je i njemu bilo neugodno.
Nisam. Hoće li nas napasti?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Srbi Krajišnici ,barem ovi koji ovdje žive,ili su se vratili,polako su došli pameti.
Normalan svijet.
U to ne ubrajam ove sa područja Vukovara i okolice.
Normalan svijet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Valjda i oni polako dolaze pameti, nigdje ni jedna srpska zastava u cijelom podunavlju.jastreb wrote:Srbi Krajišnici ,barem ovi koji ovdje žive,ili su se vratili,polako su došli pameti.
Normalan svijet.
Inače ako želiš da te sjebu do ibera samo slušaj naredbe iz beograda i traktorijada ti ne gine.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Page 2 of 2