Njemački ministar Schäuble: "Treba nam ujedinjena Europska vojska
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemački ministar Schäuble: "Treba nam ujedinjena Europska vojska
eh da... hahahahahahahahaha
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Svjetska je zadnji korak...Kud se žuriš?AlfaOmega wrote:Zakaj europsku? Kaj bi sa svjetskom?red wolf wrote:I kad bude najgore, vikati ćeš, hoću europsku državu, hoću europsku državu...hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Sad....pogrom.red wolf wrote:Kako bi sam zatražio rješenje svega toga...danni1 wrote:Da ja vidim,za razliku od tebe.red wolf wrote:To ti tako vidiš...No, zapravo događa se nešto drugo, hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Pa da samo je problem što se unija raspadamutava baštarda wrote:Umjesto da štite grad od ID-a uhvaćeni u grupnom seksu
Evo udareni su temelji evropskoj vojsci...
Vidim da Englezi bježe,vidim da ješengen ošo u tri kurca,vidim bodljikavu žicu na granicama,naoružanu vojskuu europskim metropolama,vidim odgađanja dočeka Nove,vidim evakuacije aerodruma zbog torbe......JA VIDIM... budale ne vide.
Budalama je to normalno.
Za sve drugo je prekasno. Umjesto mi njih asimilirat će oni nas.
Doveli smo se u situaciju ili mi ili oni,ne samo sebe nego i njih.
Bojim se da mi na pogrom nismo spremni,oni jesu itekako.
Guest- Guest
Volim i ja,ali mjesec dana preko zime i ljeta,necu da cujem za posel..red wolf wrote:A ne mogu...Ja volim raditi...bogomdani wrote:E ebi ga..pa daj se malo postedi...red wolf wrote:pa radi se u pi... ma....Umoran sam ko konj...bogomdani wrote:uuuuuuhuhuhuhuhuh..ziv ti meni Ezeku bio.. ---sto se radi??red wolf wrote:To ti tako vidiš...No, zapravo događa se nešto drugo, hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Pa da samo je problem što se unija raspadamutava baštarda wrote:Umjesto da štite grad od ID-a uhvaćeni u grupnom seksu
Guest- Guest
Jebala te europska država!red wolf wrote:I kad bude najgore, vikati ćeš, hoću europsku državu, hoću europsku državu...hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Sad....pogrom.red wolf wrote:Kako bi sam zatražio rješenje svega toga...danni1 wrote:Da ja vidim,za razliku od tebe.red wolf wrote:To ti tako vidiš...No, zapravo događa se nešto drugo, hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Pa da samo je problem što se unija raspadamutava baštarda wrote:Umjesto da štite grad od ID-a uhvaćeni u grupnom seksu
Vidim da Englezi bježe,vidim da ješengen ošo u tri kurca,vidim bodljikavu žicu na granicama,naoružanu vojskuu europskim metropolama,vidim odgađanja dočeka Nove,vidim evakuacije aerodruma zbog torbe......JA VIDIM... budale ne vide.
Budalama je to normalno.
Za sve drugo je prekasno. Umjesto mi njih asimilirat će oni nas.
Doveli smo se u situaciju ili mi ili oni,ne samo sebe nego i njih.
Bojim se da mi na pogrom nismo spremni,oni jesu itekako.
danni1-
2014-04-16
ma jebi ti to, ja volim raditi...bogomdani wrote:Volim i ja,ali mjesec dana preko zime i ljeta,necu da cujem za posel..red wolf wrote:A ne mogu...Ja volim raditi...bogomdani wrote:E ebi ga..pa daj se malo postedi...red wolf wrote:pa radi se u pi... ma....Umoran sam ko konj...bogomdani wrote:uuuuuuhuhuhuhuhuh..ziv ti meni Ezeku bio.. ---sto se radi??red wolf wrote:To ti tako vidiš...No, zapravo događa se nešto drugo, hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Pa da samo je problem što se unija raspadamutava baštarda wrote:Umjesto da štite grad od ID-a uhvaćeni u grupnom seksu
Guest- Guest
Stari se...red wolf wrote:Svjetska je zadnji korak...Kud se žuriš?AlfaOmega wrote:Zakaj europsku? Kaj bi sa svjetskom?
Sva sreća pa je tvoje mišljenje irelevantno...danni1 wrote:
Jebala te europska država!
Guest- Guest
Moram se složiti, sa prefiksom "euro" priznajem samo eurokrem.danni1 wrote:Jebala te europska država!
ja volim Jebati... bed je sto mi se stara muha po kući,pa ne mogu Rujku rascetvoriti,kako Bog zapovijeda...i sve mora tiho bitired wolf wrote:ma jebi ti to, ja volim raditi...bogomdani wrote:Volim i ja,ali mjesec dana preko zime i ljeta,necu da cujem za posel..red wolf wrote:A ne mogu...Ja volim raditi...bogomdani wrote:E ebi ga..pa daj se malo postedi...red wolf wrote:pa radi se u pi... ma....Umoran sam ko konj...bogomdani wrote:uuuuuuhuhuhuhuhuh..ziv ti meni Ezeku bio.. ---sto se radi??red wolf wrote:To ti tako vidiš...No, zapravo događa se nešto drugo, hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Pa da samo je problem što se unija raspadamutava baštarda wrote:Umjesto da štite grad od ID-a uhvaćeni u grupnom seksu
Guest- Guest
ja ne bih brinuo oko toga...bogomdani wrote:ja volim Jebati... bed je sto mi se stara muha po kući,pa ne mogu Rujku rascetvoriti,kako Bog zapovijeda...i sve mora tiho bitired wolf wrote:ma jebi ti to, ja volim raditi...bogomdani wrote:Volim i ja,ali mjesec dana preko zime i ljeta,necu da cujem za posel..red wolf wrote:A ne mogu...Ja volim raditi...bogomdani wrote:E ebi ga..pa daj se malo postedi...red wolf wrote:pa radi se u pi... ma....Umoran sam ko konj...bogomdani wrote:uuuuuuhuhuhuhuhuh..ziv ti meni Ezeku bio.. ---sto se radi??red wolf wrote:To ti tako vidiš...No, zapravo događa se nešto drugo, hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Pa da samo je problem što se unija raspadamutava baštarda wrote:Umjesto da štite grad od ID-a uhvaćeni u grupnom seksu
Guest- Guest
Bog te blagoslovil,mudro zboriš.AlfaOmega wrote:Moram se složiti, sa prefiksom "euro" priznajem samo eurokrem.danni1 wrote:Jebala te europska država!
danni1-
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Stoltenberg : Europska vojska podriva veze sa sjevernom Amerikom
» Federica Mogherini: Europska vojska nije nešto što će se dogoditi brzo
» Njemački ministar priznao da su sve rezerve gotovo na nuli
» Njemački ministar : Opasnost od terorističkih napada je velika
» Stoltenberg : Europska vojska podriva veze sa sjevernom Amerikom
» Federica Mogherini: Europska vojska nije nešto što će se dogoditi brzo
» Njemački ministar priznao da su sve rezerve gotovo na nuli
» Njemački ministar : Opasnost od terorističkih napada je velika
Page 3 of 3