Jeli ziv End
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Jeli ziv End
Daj barem se probajte prije utakmice sa Bayernom ne sasrati u gace
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Jeli ziv End
Antiša još gori...samo se šalta s Juvea na Bayern ili po potrebi Real. Da slučajno Dinamo padne (srećom to je nemoguće) prešaltao bi se na Sektaše ili Mađare i Bjelkana.
Ipak mislim da je sinoć samo bija pijan i da ne misli tako...
Ende?
Doc ce opet slavni dani Barcelone...
<3
Ende?
Doc ce opet slavni dani Barcelone...
<3
Guest- Guest
Gluplji si od bracale posta.. cestitamTominjo wrote:Antiša još gori...samo se šalta s Juvea na Bayern ili po potrebi Real. Da slučajno Dinamo padne (srećom to je nemoguće) prešaltao bi se na Sektaše ili Mađare i Bjelkana.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ti si iznad svake konkurencije.FRANK wrote:Gluplji si od bracale posta.. cestitamTominjo wrote:Antiša još gori...samo se šalta s Juvea na Bayern ili po potrebi Real. Da slučajno Dinamo padne (srećom to je nemoguće) prešaltao bi se na Sektaše ili Mađare i Bjelkana.
fridrih-niche wrote:End posta Demo...
:^O
darth_vader-
2014-04-17
Od tebe biti gluplji je sf.Tominjo wrote:Ti si iznad svake konkurencije.FRANK wrote:Gluplji si od bracale posta.. cestitamTominjo wrote:Antiša još gori...samo se šalta s Juvea na Bayern ili po potrebi Real. Da slučajno Dinamo padne (srećom to je nemoguće) prešaltao bi se na Sektaše ili Mađare i Bjelkana.
Ja sam ponosan na najveci klub italije i svijeta.
To je Juventus. A odavno je znano da sam i navijac Bayerna. I nema presaltavanja jel ti jasno alkoholicaru
2015-09-13
Similar topics
» Što smo danas (po)jeli?
» Jeli moguce da je toliko Velik
» jeli Hrvatska sigurna država
» Jeli tko slučajnoi ima srpske patriotske karikature ?
» jeli ovaj izborna dimna bomba
» Jeli moguce da je toliko Velik
» jeli Hrvatska sigurna država
» Jeli tko slučajnoi ima srpske patriotske karikature ?
» jeli ovaj izborna dimna bomba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1