Umro Borisav Jovic
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umro Borisav Jovic
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3766787/kurir-saznaje-umro-borisav-jovic-preminuo-od-kovida-u-vmc-karaburma
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Umro Borisav Jovic
aj kvragu sad nemam sto vise reciT. wrote:Lijepa vijest ponedjeljkom...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pričekaj da umre joža manolić...debotoijusto wrote:aj kvragu sad nemam sto vise reciT. wrote:Lijepa vijest ponedjeljkom...
Ako toliko poživiš...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sloba, Boro i ona dva glavata cudovista, Kadijevic pa Adzic.
Srbaljski ratni predvodnici.
Cesto se cudimo, kako smo uspjeli nenaoruzani,...a opet, kad ove pogledas, ima logike:)
Cesto se cudimo, kako smo uspjeli nenaoruzani,...a opet, kad ove pogledas, ima logike:)
dijagram-
2015-08-09
Umro je ratni huskac i govno gore od Slobe .
Gorio u paklu
Gorio u paklu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zna i taj Kovid udarit gdje trebavuksadinare wrote:https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3766787/kurir-saznaje-umro-borisav-jovic-preminuo-od-kovida-u-vmc-karaburma
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovaj pravi društvo na doljnjim levelima irineju, amfilohiju, draži i ostalim srpskim zlotvorima
Nije bio na visini zadatka kao ni Sloba... Zbog ovakvih smo izgubili Krajinu i Kosovo. Zato smo ih i srušili.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Šandor Winnetou likes this post
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Bit će Sputnik, treća sreća?
Kinez
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A kažu da loše djelujeHektorović wrote:mutava baštarda wrote:Bit će Sputnik, treća sreća?
Kinez
Šandor Winnetou wrote:Ovaj pravi društvo na doljnjim levelima irineju, amfilohiju, draži i ostalim srpskim zlotvorima
nažalost u onaj najdonji krug idu izdajice, tu će uglavnom bit naši...
Za mesića i mesiće će uvijek biti mjesta no činjenica je da će zaista tamo biti najviše hrvata no ova gore ekipa neće proći ništa bolje samo što će ovi nazovi naši biti još i u šupku toj srpskoj ekipi.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Ovaj pravi društvo na doljnjim levelima irineju, amfilohiju, draži i ostalim srpskim zlotvorima
nažalost u onaj najdonji krug idu izdajice, tu će uglavnom bit naši...
kolega, zaboravio si jednog.dijagram wrote:Sloba, Boro i ona dva glavata cudovista, Kadijevic pa Adzic.
rašeta, mmj i domu jna.
veber-
2014-12-30
Često sam ga slušao. To Predsjedništvo SFRJ je inače bilo jedno čudno društvo, potpuno nesposobno, a dobrim dijelom i nespremno, da donese bilo kakvu odluku. Bilo kakvu!
Jović priča bajke o 1928 i Dresdenu, a uopće nije spominjao ni kontekst ni cilj tadašnje KPJ.
Napisao sam, i to vrijedi i za njega. Onog trenutka kad je rukovodstvo SR Srbije i svih njenih građana postalo srpsko rukovodstvo, koje je bilo odgovorno samo i jedino za Srbe, ma gdje se nalazili, to je bio kraj Jugoslavije. Slovenci to nisu željeli trpjeti, Hrvati nisu željeli ostati u Jugoslaviji bez Slovenije, a onda su to odbile BiH i Makedonija.
Jović priča bajke o 1928 i Dresdenu, a uopće nije spominjao ni kontekst ni cilj tadašnje KPJ.
Napisao sam, i to vrijedi i za njega. Onog trenutka kad je rukovodstvo SR Srbije i svih njenih građana postalo srpsko rukovodstvo, koje je bilo odgovorno samo i jedino za Srbe, ma gdje se nalazili, to je bio kraj Jugoslavije. Slovenci to nisu željeli trpjeti, Hrvati nisu željeli ostati u Jugoslaviji bez Slovenije, a onda su to odbile BiH i Makedonija.
niels-
2021-04-26
Kakav je vaš odnos bio sa Mirom Marković?
- S njom nikada nisam imao ništa. Milošević nije mogao da izdrži to šta sam mu pričao i kada je došao iz Dejtona uzeo je da sam objavio knjigu "Poslednji dani SFRJ" koja je protiv njega. Nije on meni nikad ništa rekao, ali pričali su da kada su ga pitali zašto si smenio Jovića? Rekao je: "Nije trebao da piše o meni i šta je sa mnom razgovarao". Trebalo je znači da pitam Miloševića da li smem da napišem knjigu?
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3766811/kako-je-ubijena-sfrj-zasto-kadijevic-nije-izvrsio-drzavni-borisav-jovic-poslednji-intervju
- S njom nikada nisam imao ništa. Milošević nije mogao da izdrži to šta sam mu pričao i kada je došao iz Dejtona uzeo je da sam objavio knjigu "Poslednji dani SFRJ" koja je protiv njega. Nije on meni nikad ništa rekao, ali pričali su da kada su ga pitali zašto si smenio Jovića? Rekao je: "Nije trebao da piše o meni i šta je sa mnom razgovarao". Trebalo je znači da pitam Miloševića da li smem da napišem knjigu?
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3766811/kako-je-ubijena-sfrj-zasto-kadijevic-nije-izvrsio-drzavni-borisav-jovic-poslednji-intervju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jovic: "Rat se mora izbeći po svaku cenu"; Jović o raspadu Jugoslavije
» Pripadnici HV-a ponovno najbolji na memorijalu bojnik Davor Jović
» Politolog Dejan Jović: HDZ bi se mogao raspasti
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ratni zločinac Miodrag Jović izručen Hrvatskoj
» Pripadnici HV-a ponovno najbolji na memorijalu bojnik Davor Jović
» Politolog Dejan Jović: HDZ bi se mogao raspasti
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump