ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno'

Go down

Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno' Empty Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno'

Post by vuksadinare 13/9/2021, 13:15

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2303564
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno' Empty Re: Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno'

Post by vuksadinare 13/9/2021, 13:16

Posluzio bi se komsijskim recnikom..'je'l ovaj dos'o u Jasenovac da nas zajebava'...kao da mu je mentor crvenko ili on crvenku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno' Empty Re: Pomfritije prca na lagano i porucuje iz Jasenovca:'Hrvatska i ja se volimo javno'

Post by RayMabus 13/9/2021, 13:18

Pohvalio bi cijeli njegov tekst osim zadnjeg dijela di on ( a jednostavno na čelu je te crkve pa i ne može drugo ) kaže da SPC nije jedan od elemenata zla u prošlosti.

Činjenice to oprgavaju.

Ostatak teksta čista petica. Dobio sam i neke vojne podatke i dobro je da je tako. Neke razloge zašto su koristili helikopter tj primarno motiv nije da SPC pokaže da ona vlada vojskom nego skroz drugo.

To je bolje nego da nije tako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/9/2021, 13:21

RayMabus wrote:Pohvalio bi cijeli njegov tekst osim zadnjeg dijela di on (a jednostavno na čelu je te crkve pa i ne može drugo) kaže da SPC nije jedan od elemenata zla u prošlosti.

Činjenice do oprgavaju.

Ostatak teksta čista petica. Dobio sam i neke vojne podatke i dobro je da je tako. Neke razloge zašto su koristili helikopter tj. Primarni motiv nije da SPC pokaže da ona vlada vojskom nego skroz drugo.

Sam ti njega hvali..mos komotno i crvenka..koji si ti lik bog te tvoj..ni cudo da se jebes i sa muskim i zenskim
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 13:22

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Pohvalio bi cijeli njegov tekst osim zadnjeg dijela di on (a jednostavno na čelu je te crkve pa i ne može drugo) kaže da SPC nije jedan od elemenata zla u prošlosti.

Činjenice do oprgavaju.

Ostatak teksta čista petica. Dobio sam i neke vojne podatke i dobro je da je tako. Neke razloge zašto su koristili helikopter tj. Primarni motiv nije da SPC pokaže da ona vlada vojskom nego skroz drugo.

Sam ti njega hvali..mos komotno i crvenka..koji si ti lik bog te tvoj..ni cudo da se jebes i sa muskim i zenskim
Hvalim ono šta je dobro a ono šta nije kao šta vidiš vrlo precizno izdvojim.

Shvaćaš ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 13:28

Čuvaj me se

Nikola Velimirović , 2003 SPC ga je proglasila svecem

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Nikolaj_Velimirovi%C4%87

Zadnji ste koji imaju neko moralno pravo Hodoščastit po Jasenovcu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 13:42

Ja sam opasniji puno nego šta izgelda to na prvu.

Ako san ja reka to onda je to to. Tekst čista petica , hvala na objašnjenju oko razloga uporabe helikoptera od strane SPC , taj dio da SPC nije ovo ono , ti si im poglavar pa ću to preskočit al to nije istina.

Šta vam nije jasno a general GF s pet zvjezdica nema odgovor ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 13:47

Onaj dio koji je meni bitan je onaj kad kaže da su se biskupi uvijek polagali na Cetinju itd

Znači nije on doša pa reka daj mi vojni helikopter da ja pokažem kako SPC vlada Cg nego cesta je blokirana i ja neću dopustiti da se mitoroplit ustoličuje negdje drugdje i čak smo rekli narodu da ne dolazi da ne budu sukobi

Ok , pa su mu ovi rekli može i zračni putem ima helikopter

To je ono šta mene zanima

Namjera
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 13:49

Problem manje

Izgledalo je ko da SPC želi poručiti meni kako ona vlada vojskom CG

Očito ne tj tako je ispalo al nije im to bila namjera

Taj dio mi je bitan
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 13/9/2021, 14:45

pomfritije možda i nije loš čovjek, ali mora izvoditi pizdarije po nalogu sotonske pravoslavne crkve  (SPC) i šešeljevog malog od kužine.
hravtska se ne može praviti da ne vidi kakve svinjarije rade po crnoj gori, posebno zato što je iskusila isto. 
tako da hrvatska njega možda i simpatizira više od onih čudovišta prije ali stati će na stranu za koju misli da je ispravna.
kaya
kaya

2015-08-15

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/9/2021, 15:35

Da hrvatska ima pravu vlast ovaj pop padobranac sa cetinja bio bi uhicen na granici a da ovdje zapisava teritorij 'srpskog sveta' i jos podjebava zajebava nas kako god hoce jer mu se moze..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 15:37

vuksadinare wrote:Da hrvatska ima pravu vlast ovaj pop padobranac sa cetinja bio bi uhicen na granici a da ovdje zapisava teritorij 'srpskog sveta' i jos podjebava zajebava nas kako god hoce jer mu se moze..
Ne može. Objasnio sam već na jednoj temi zašto. To šta bi vi niske inteligencije itd to su gluposti. Umij se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/9/2021, 15:45

Ne da mi se objašnjavati sto puta nešto. Da je on reka da triba poubijati sve koji nisu svetosavci ne bi mi uša u državu. Papa ne bi uša da to izjavi a kamo li netko drugi a troke vrh SPC. Ja tu izjavu nigdi nisan čuja ni namirisa.

To šta ne kuži da je vojni helikopter u mojim očima isto šta i tenk pa sad oću da skužim kako se to pojavilo tu to je neka druga priča.

Sad je to malo jasnije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics