Bayern Munchen
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Bayern Munchen
Svima je postalo jasno da je Njemacka Bayernov projekat.
Cak ni super bogati Red Bull nema snage da se suprotstavi bavarskoj masineriji.
Poslana je jasna poruka ovim drznicima iz dortmunda frankfurta leipziga..
Ne igrajte sa vatrom.
Kazna ce biti surova i brutalna.
Milosti nema. Svi koji nesto vrijede zna se di dolaze.
Bundes liga Bayern liga.
Svi da se pokore
Cak ni super bogati Red Bull nema snage da se suprotstavi bavarskoj masineriji.
Poslana je jasna poruka ovim drznicima iz dortmunda frankfurta leipziga..
Ne igrajte sa vatrom.
Kazna ce biti surova i brutalna.
Milosti nema. Svi koji nesto vrijede zna se di dolaze.
Bundes liga Bayern liga.
Svi da se pokore
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Bayern Munchen
Boze sveti kad kazes Die Mannschaft odmah pomislis na Bayern. Jer Bayern je njemacka.
Njemacka nema pravo nositi one 4 zvijezdice to je ionako sve i samo Bayernova zasluga
Njemacka nema pravo nositi one 4 zvijezdice to je ionako sve i samo Bayernova zasluga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Barem cu do smrti gledati Bayernovo ponizavanje protivnika
2015-09-13
Sad kad su lopovi iz Torina u raspadu bacati će se drkica na Bayern. Kako jadno.
Salihamidžić mali kompleksaš, utrpat će im viking Halland tri komada, neće se ni oznojit
Kako se mali Bosanac razbaca...
'Daj ljudima moć da vidiš kakvi su' je rijetko kad bila tocnija nego u ovom slučaju...
;)
'Daj ljudima moć da vidiš kakvi su' je rijetko kad bila tocnija nego u ovom slučaju...
;)
Guest- Guest
Vidim da se Klanje Masakri i holokausti odvijaju u bundes ligi.
Ubojita masinerija i panzer stroj gazi sve pred sobon
Ubojita masinerija i panzer stroj gazi sve pred sobon
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1