"SVE sretne obitelji sliče jedna na drugu, svaka poremećena sliči na Vučićevu"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "SVE sretne obitelji sliče jedna na drugu, svaka poremećena sliči na Vučićevu"
Čedo jesi li i ti prvorođenac pa da te zovem mujo ili keljmendi ili tako nekako :DDStanojko wrote:Zile, ja cenim da ti kao srbin u rvackoj nikad nisi suva kurca? :)
Guest- Guest
Re: "SVE sretne obitelji sliče jedna na drugu, svaka poremećena sliči na Vučićevu"
Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Guest- Guest
Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Ma jok, napoj je bistriji od tebe ramize, evo podebljati ću ti pa vidi kome je kita stalno na pameti :)) Toliko je voliš da ni ne primjetiš kad pričaš o njoj, ono jel ima veće sramote za vas nazovi prave srbe četnike nego da su šiptari i pederi u jednom :DDD Kosovo je srbija treba promjeniti u srbija je kosovo republjik :DDDdzango wrote:Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Guest- Guest
To što si boldovao nigde ne pominje ono što ti voliš i što ti je na pameti. Ne znam za ovo drugo. Kaži nam ti. Em si derpe, em si Srbin, em si brat od Šiptara.tre911 wrote:Ma jok, napoj je bistriji od tebe ramize, evo podebljati ću ti pa vidi kome je kita stalno na pameti :)) Toliko je voliš da ni ne primjetiš kad pričaš o njoj, ono jel ima veće sramote za vas nazovi prave srbe četnike nego da su šiptari i pederi u jednom :DDD Kosovo je srbija treba promjeniti u srbija je kosovo republjik :DDDdzango wrote:Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Probaj ponovno ramize, skoncetriraj se malo bolje, nemoj jebemu biti toliki tudum(mada sumnjam da možeš čim se deklariraš kao četnik) :)))dzango wrote:To što si boldovao nigde ne pominje ono što ti voliš i što ti je na pameti. Ne znam za ovo drugo. Kaži nam ti. Em si derpe, em si Srbin, em si brat od Šiptara.tre911 wrote:Ma jok, napoj je bistriji od tebe ramize, evo podebljati ću ti pa vidi kome je kita stalno na pameti :)) Toliko je voliš da ni ne primjetiš kad pričaš o njoj, ono jel ima veće sramote za vas nazovi prave srbe četnike nego da su šiptari i pederi u jednom :DDD Kosovo je srbija treba promjeniti u srbija je kosovo republjik :DDDdzango wrote:Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Guest- Guest
Katice i ona srpska stvar? Gde ti vidiš kitu i pederluk? Sem u svojoj glavi, normalno.tre911 wrote:Probaj ponovno ramize, skoncetriraj se malo bolje, nemoj jebemu biti toliki tudum(mada sumnjam da možeš čim se deklariraš kao četnik) :)))dzango wrote:To što si boldovao nigde ne pominje ono što ti voliš i što ti je na pameti. Ne znam za ovo drugo. Kaži nam ti. Em si derpe, em si Srbin, em si brat od Šiptara.tre911 wrote:Ma jok, napoj je bistriji od tebe ramize, evo podebljati ću ti pa vidi kome je kita stalno na pameti :)) Toliko je voliš da ni ne primjetiš kad pričaš o njoj, ono jel ima veće sramote za vas nazovi prave srbe četnike nego da su šiptari i pederi u jednom :DDD Kosovo je srbija treba promjeniti u srbija je kosovo republjik :DDDdzango wrote:Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Dobro je ramize, u potpunosti si ispunio moja očekivanja kako sam i napisao, glupi četnik pressdzango wrote:Katice i ona srpska stvar? Gde ti vidiš kitu i pederluk? Sem u svojoj glavi, normalno.tre911 wrote:Probaj ponovno ramize, skoncetriraj se malo bolje, nemoj jebemu biti toliki tudum(mada sumnjam da možeš čim se deklariraš kao četnik) :)))dzango wrote:To što si boldovao nigde ne pominje ono što ti voliš i što ti je na pameti. Ne znam za ovo drugo. Kaži nam ti. Em si derpe, em si Srbin, em si brat od Šiptara.tre911 wrote:Ma jok, napoj je bistriji od tebe ramize, evo podebljati ću ti pa vidi kome je kita stalno na pameti :)) Toliko je voliš da ni ne primjetiš kad pričaš o njoj, ono jel ima veće sramote za vas nazovi prave srbe četnike nego da su šiptari i pederi u jednom :DDD Kosovo je srbija treba promjeniti u srbija je kosovo republjik :DDDdzango wrote:Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
Guest- Guest
Znam. Odmah izvadiš kiticu i juriš okolo po forumu.tre911 wrote:Dobro je ramize, u potpunosti si ispunio moja očekivanja kako sam i napisao, glupi četnik pressdzango wrote:Katice i ona srpska stvar? Gde ti vidiš kitu i pederluk? Sem u svojoj glavi, normalno.tre911 wrote:Probaj ponovno ramize, skoncetriraj se malo bolje, nemoj jebemu biti toliki tudum(mada sumnjam da možeš čim se deklariraš kao četnik) :)))dzango wrote:To što si boldovao nigde ne pominje ono što ti voliš i što ti je na pameti. Ne znam za ovo drugo. Kaži nam ti. Em si derpe, em si Srbin, em si brat od Šiptara.tre911 wrote:Ma jok, napoj je bistriji od tebe ramize, evo podebljati ću ti pa vidi kome je kita stalno na pameti :)) Toliko je voliš da ni ne primjetiš kad pričaš o njoj, ono jel ima veće sramote za vas nazovi prave srbe četnike nego da su šiptari i pederi u jednom :DDD Kosovo je srbija treba promjeniti u srbija je kosovo republjik :DDDdzango wrote:Ja nisam ni pomenuo. Nisam kriv što je tebi pederluk stalno na pameti. Kako su tebe nazvali, Ramiz ili Hrvoje? Isti kurac.tre911 wrote:Opet pederko o kiti, nego jesi li i tio prvorođenac kao i stanojko ili nisi? Ako nisi zvaću vas boro i ramiz :))dzango wrote:Tebi kao vrsnom poznavaocu iste sa iskustvom, treba verovati na reč.tre911 wrote:Koju srpsku stvar kada je izgledno da to i ne postoji :DDdzango wrote:Jebiga, zato kod vas sva deca Jovani. Nije baš zakon, ali vole Katice onu srpsku stvar, čudo jedno.tre911 wrote:Je da nije mama srpkinja, ostalo vama jebiga od turaka da vam prvi potomak mora biti mujo :DDdzango wrote:Ubij Vučića da Šiptar i Hrvat nemaju brata,tre911 wrote:Hahahahahaha di je onaj mutavi đžango da kaže ubij hrvata da šiptar nema brata :DDDDDDDDDDDDDDRayMabus wrote:
ramize jebemu mislio sam da ipak imaš malo mozga pa ćeš skužiti napisano ali opet si me ugodno iznenadio. Jasu li svi četnici pametni kao ti a?
Guest- Guest
Vrati tu jadu u gaće. Dosta je bilo. Možda i navrne neko žensko kada odeš.tre911 wrote:ramize jebemu mislio sam da ipak imaš malo mozga pa ćeš skužiti napisano ali opet si me ugodno iznenadio. Jasu li svi četnici pametni kao ti a?
Eto pederko opet o kiti, nisam peder i nemoj mi se upucavati, nađi sebi nekoga kao vojo vojvoda pa sa njim podjeli intimnosti o tomedzango wrote:Vrati tu jadu u gaće. Dosta je bilo. Možda i navrne neko žensko kada odeš.tre911 wrote:ramize jebemu mislio sam da ipak imaš malo mozga pa ćeš skužiti napisano ali opet si me ugodno iznenadio. Jasu li svi četnici pametni kao ti a?
Guest- Guest
Evo ga opet. Čibe bre.tre911 wrote:Eto pederko opet o kiti, nisam peder i nemoj mi se upucavati, nađi sebi nekoga kao vojo vojvoda pa sa njim podjeli intimnosti o tomedzango wrote:Vrati tu jadu u gaće. Dosta je bilo. Možda i navrne neko žensko kada odeš.tre911 wrote:ramize jebemu mislio sam da ipak imaš malo mozga pa ćeš skužiti napisano ali opet si me ugodno iznenadio. Jasu li svi četnici pametni kao ti a?
Ajde budaletino neuka ne sramoti se višedzango wrote:Evo ga opet. Čibe bre.tre911 wrote:Eto pederko opet o kiti, nisam peder i nemoj mi se upucavati, nađi sebi nekoga kao vojo vojvoda pa sa njim podjeli intimnosti o tomedzango wrote:Vrati tu jadu u gaće. Dosta je bilo. Možda i navrne neko žensko kada odeš.tre911 wrote:ramize jebemu mislio sam da ipak imaš malo mozga pa ćeš skužiti napisano ali opet si me ugodno iznenadio. Jasu li svi četnici pametni kao ti a?
Guest- Guest
Indijanac, ajde odjebi.tre911 wrote:Ajde budaletino neuka ne sramoti se višedzango wrote:Evo ga opet. Čibe bre.tre911 wrote:Eto pederko opet o kiti, nisam peder i nemoj mi se upucavati, nađi sebi nekoga kao vojo vojvoda pa sa njim podjeli intimnosti o tomedzango wrote:Vrati tu jadu u gaće. Dosta je bilo. Možda i navrne neko žensko kada odeš.tre911 wrote:ramize jebemu mislio sam da ipak imaš malo mozga pa ćeš skužiti napisano ali opet si me ugodno iznenadio. Jasu li svi četnici pametni kao ti a?
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Pizzagate - braća Podesta, suradnici Hilary jako sliče policijskom robotu
» KLAN HARADINAJ PLAĆA MILIONE ZA VUČIĆEVU GLAVU!
» Komersant: Putin odbio Vučićevu verziju priznanja Kosova
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Pizzagate - braća Podesta, suradnici Hilary jako sliče policijskom robotu
» KLAN HARADINAJ PLAĆA MILIONE ZA VUČIĆEVU GLAVU!
» Komersant: Putin odbio Vučićevu verziju priznanja Kosova
Page 5 of 5