Ruski ambasador u Hrvatskoj : Republika Hrvatska je genocidna tvorevina
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ruski ambasador u Hrvatskoj : Republika Hrvatska je genocidna tvorevina
Ruski interes u pravoslavnom svijetu ne bi trebao biti hrvatski problem, jer to u stvarnosti i nije.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
da nije bilo rusa plenki bi zataškao milijarde smračene iz agrokora.
gle čuda plenki opet na vlasti a rusi se digli na zadnje noge.
koliko se sjećam i merkelica je rekla da je krim ukrajinski, put je nakon toga obećao ubrzano završavanje drugog toka.
očito je bitno tko veli, a ne što kaže.
gle čuda plenki opet na vlasti a rusi se digli na zadnje noge.
koliko se sjećam i merkelica je rekla da je krim ukrajinski, put je nakon toga obećao ubrzano završavanje drugog toka.
očito je bitno tko veli, a ne što kaže.
2014-12-30
Plenkovic , Agrokor , ruski kapital , pritisak na političare itd ....to in ništa neće pomoć.
Još bi shvatio neke stvari da je taj Plenkovic pričao o vojnom napadu na Rusiju ili na rusku manjinu u Ukrajini ili bilo gdje drugdje al nije.
Pakirat će oni kofere a ta njihova ekonomija i kapitalisti i političari s njima povezani skupa s njima će ih isto pakirat.
Na mene ne možeš vršiti pritisak.
Još bi shvatio neke stvari da je taj Plenkovic pričao o vojnom napadu na Rusiju ili na rusku manjinu u Ukrajini ili bilo gdje drugdje al nije.
Pakirat će oni kofere a ta njihova ekonomija i kapitalisti i političari s njima povezani skupa s njima će ih isto pakirat.
Na mene ne možeš vršiti pritisak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To da Amerika i Zapad udaraju na Pravoslavlje je istna. Oni u tome vide nekakvu polugu ruskog utjecaja.
Iako je takozvano Pravoslavno Jedinstvo iluzija. Ne postoji.
A to za Hrvatsku ne stoji . To nije bio rat protiv Pravoslavlja i to mu je glupost ako je zaista tako rekao. To je bio rat protiv Srba i srpskog imperijalizma.
Zna on to dobro. Ali to je odgovor na hrvatske gluposti oko Ukrajine. Vjerojatno.
Iako je takozvano Pravoslavno Jedinstvo iluzija. Ne postoji.
A to za Hrvatsku ne stoji . To nije bio rat protiv Pravoslavlja i to mu je glupost ako je zaista tako rekao. To je bio rat protiv Srba i srpskog imperijalizma.
Zna on to dobro. Ali to je odgovor na hrvatske gluposti oko Ukrajine. Vjerojatno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije to bio niti rat protiv Srba nego protiv četnika.
Ja ne vidim nikakve hrvatske gluposti oko Ukrajine. Za istočnu Ukrajinu Hrvatska nudi svoje rješenje mirne integracije. Dakle ne da Ukrajinci tamo napadnu Ruse nego da ovi ostanu i sa svim pravima tamo žive.
Jel mi može netko reči šta je tu loše ?
Ja ne vidim nikakve hrvatske gluposti oko Ukrajine. Za istočnu Ukrajinu Hrvatska nudi svoje rješenje mirne integracije. Dakle ne da Ukrajinci tamo napadnu Ruse nego da ovi ostanu i sa svim pravima tamo žive.
Jel mi može netko reči šta je tu loše ?
2014-04-11
Neka mi dostave dopis na par stranica s kompletnim obrazloženjem od A do Ž šta je tu točno loše u mirnoj reintegraciji istočne Ukrajine.
Šta se tebi tu ne sviđa ?
Šta se tebi tu ne sviđa ?
2014-04-11
Evo sad ću ti ja reč šta se tebi ne sviđa. Ne sviđ ti se upletanje Hrvatske u to jer ti ta priča služi da Ukrajina ne uđe u Nato.
Pazi sad ovo : Hrvatska mora imat neki stav oko toga. To ti nitko neće priznati itd dakle šta ti ostaje povodom naših stavova tu ?
Neki moramo imat. Ako nećeš mirnu reintegraciju onda ćemo imat stav da to treba vojno oslobađati.
Jel to želiš ? Ako želiš da promjenimo stav samo ti kaži.
Pazi sad ovo : Hrvatska mora imat neki stav oko toga. To ti nitko neće priznati itd dakle šta ti ostaje povodom naših stavova tu ?
Neki moramo imat. Ako nećeš mirnu reintegraciju onda ćemo imat stav da to treba vojno oslobađati.
Jel to želiš ? Ako želiš da promjenimo stav samo ti kaži.
2014-04-11
Šta se tiče Krima i onoga šta je Plenkovic izjavio vezano uz to to ti se isto neće promjeniti. On nije spominja nikakvi rat nego diplomatsko rješenje. Mislim ako ti oćeš neki drugi pristup Hrvatske povodom toga tj ne želiš diplomatsko rješenje nego vojno tj napad a samo ti kaži, nije nama ni to problem.
Taj Krim u sastavu Rusije nije nitko u svijetu priznao pa ne znam šta očekujete od Hrvatske da izjavi ?
Taj Krim u sastavu Rusije nije nitko u svijetu priznao pa ne znam šta očekujete od Hrvatske da izjavi ?
2014-04-11
Ništa šta je taj Plenkovic rekao vezano uz Krim i općenito vezano uz tu situaciju tamo se neće ni nanomilimetra promjenit kod nas.
Možete samo lajat na Mjesec al stav Hrvatske se neće promjenit ni milimetra oko toga. Osim ako vi to sami ne želite al onda znači da ne želite diplomaciju i mir nego želite da izvedemo vojni napad. Mislim nije ni to problem ako vam je to želja a ja mislim da ipak nije
Možete samo lajat na Mjesec al stav Hrvatske se neće promjenit ni milimetra oko toga. Osim ako vi to sami ne želite al onda znači da ne želite diplomaciju i mir nego želite da izvedemo vojni napad. Mislim nije ni to problem ako vam je to želja a ja mislim da ipak nije
2014-04-11
Neću vas dirat do utakmice koja je u 11 mjesec. Dat ću vam vremena da povučete te izjave. Ako ne želite onda počmite spremat stvari i pakirat kofere jer ja ne planiram izbaciti samo njega nego kompletnu ambasadu i prekinit sve diploamtske i druge veze s vama.
Opalit ću vam takvi šamar da ćete na Balkanu ostat samo na rusofilnim Srbima i SPC a to znači da ste ovdje gotovi.
Opalit ću vam takvi šamar da ćete na Balkanu ostat samo na rusofilnim Srbima i SPC a to znači da ste ovdje gotovi.
2014-04-11
Prije sto godina pomogli ste Tursku u ratu s Grcima. To je dovelo do grčke nacionalne katastrofe i protjerivanju kršćana iz Male Azije.
Nikad vam nije bio cilj osloboditi Carigrad jer onda bi se centar pravoslavlja iz Moskve vratio ponovo na Balkan.
Čudite se šta je Carigrad vratio Kijevu autokefalnost i pokušavate prodat priču o razbijajnju pravoslavnog jedinstva.
I dan danas šurujete s tom istom Turskom a koja je najveća sila na Crnom moru nakon vas i ona i Ukrajina će se podržavati i jurišat će vam na Krim.
Šta više budete ekonomski i vojno jačali Tursku to će vam ta opasnost biti veća.
Jedite govna.
Krim je Ukrajina.
Nikad vam nije bio cilj osloboditi Carigrad jer onda bi se centar pravoslavlja iz Moskve vratio ponovo na Balkan.
Čudite se šta je Carigrad vratio Kijevu autokefalnost i pokušavate prodat priču o razbijajnju pravoslavnog jedinstva.
I dan danas šurujete s tom istom Turskom a koja je najveća sila na Crnom moru nakon vas i ona i Ukrajina će se podržavati i jurišat će vam na Krim.
Šta više budete ekonomski i vojno jačali Tursku to će vam ta opasnost biti veća.
Jedite govna.
Krim je Ukrajina.
2014-04-11
Namlatit ću vas ko vola u kupusu, nećete znati šta vas je spopalo.
Ideja da šurujete s Njemačkom će vam se isto odbiti o glavu. Ova njihova krajnja desnica priča o Kaljinigradu i kako to treba vratit Njemačkoj.
Poljskoj ta ideja uopće ne paše jer to im je još gore nego da su Rusi tamo. Za Litvance ne znam al realno oni su šaka jada tako da ono jel.
Ajde sad šurijte s Njemačkom na zapadu. Fina govna ćete pojist.
Ideja da šurujete s Njemačkom će vam se isto odbiti o glavu. Ova njihova krajnja desnica priča o Kaljinigradu i kako to treba vratit Njemačkoj.
Poljskoj ta ideja uopće ne paše jer to im je još gore nego da su Rusi tamo. Za Litvance ne znam al realno oni su šaka jada tako da ono jel.
Ajde sad šurijte s Njemačkom na zapadu. Fina govna ćete pojist.
2014-04-11
Svaki nacionalizam da bi se uhvatio među masama mora imati neku stavku koja uključuje teritorijalno proširenje države i nacije. Bez toga ne ide.
Recimo kod Putina i Rusije je to priča o obnovi ruske imperije , Krim je Rusija , istočna Ukrajina je Rusija itd.
A šta je kod Njemaca s naglaskom da im je krajnja desnica jaka u istočnoj Njemačkoj dakle uglavnom potomci i Njemaca protjeranih s istoka ?
Poljsku i Češku i općenito nešto tu okolo njih im neću dat. Šta ostaje ?
Kaljinigrad.
Tko to drži ?
Rusija.
Šta misliš oće li Njemačkoj onda odogovarati dogovor iz Minska ili će joj odgovarati takav rat na istoku Ukrajine di ti moraš reagirati a nakon čega će oni povuć cijelu Europu da te politički izolira i prema Rusiji okrenu puške.
Pazi i Kaljinigrad je Rusija.
Dečko dragi pričaš s generalom GF s pet zvjezdica. GF je miroljubiva.
Ako se tebi ne sviđa mirna reintegracija istočne Ukrajine samo ti kaži.
Znam ja i s takvima.
Recimo kod Putina i Rusije je to priča o obnovi ruske imperije , Krim je Rusija , istočna Ukrajina je Rusija itd.
A šta je kod Njemaca s naglaskom da im je krajnja desnica jaka u istočnoj Njemačkoj dakle uglavnom potomci i Njemaca protjeranih s istoka ?
Poljsku i Češku i općenito nešto tu okolo njih im neću dat. Šta ostaje ?
Kaljinigrad.
Tko to drži ?
Rusija.
Šta misliš oće li Njemačkoj onda odogovarati dogovor iz Minska ili će joj odgovarati takav rat na istoku Ukrajine di ti moraš reagirati a nakon čega će oni povuć cijelu Europu da te politički izolira i prema Rusiji okrenu puške.
Pazi i Kaljinigrad je Rusija.
Dečko dragi pričaš s generalom GF s pet zvjezdica. GF je miroljubiva.
Ako se tebi ne sviđa mirna reintegracija istočne Ukrajine samo ti kaži.
Znam ja i s takvima.
2014-04-11
Opet ratujete na netu
E Al ste dosadni s tim
E Al ste dosadni s tim
Drugi ratuju. Ja samo radim vojne planove. Eto kaže Rus da se njemu ne sviđa ideja mirne reintegracije istočne Ukrajine jer je on sklopio ugovor s Merkel i Francuskom koji se zove ugovor iz Minska i da su Hrvati zločesti.
Pa kad je tako onda svaki nacionalizam da bi se uhvatio među masama mora imat i stavku teriorijainog proširenja. Njemcima nedam ništa oko njih al im dajem zeleno svjetlo za Kaljinigrad a da bi ga vojno , ekonomski i politički okružili moraju napast onog tko to drži a najbolje je u istočnoj Ukrajini izazvati takav rat da se Rusija mora vojno uključit nakon čega ide i vojno okruživanje Kaljinigrada i politička izolacija Moskve.
Mislim kad im je već ideja mirne reintegracije zločinačka onda nek okuse alternativu.
Pa kad je tako onda svaki nacionalizam da bi se uhvatio među masama mora imat i stavku teriorijainog proširenja. Njemcima nedam ništa oko njih al im dajem zeleno svjetlo za Kaljinigrad a da bi ga vojno , ekonomski i politički okružili moraju napast onog tko to drži a najbolje je u istočnoj Ukrajini izazvati takav rat da se Rusija mora vojno uključit nakon čega ide i vojno okruživanje Kaljinigrada i politička izolacija Moskve.
Mislim kad im je već ideja mirne reintegracije zločinačka onda nek okuse alternativu.
2014-04-11
Ja ne ratujem. U mojoj priči uvijek postoji onaj dio kad druga strana može povući neko mišljenje pa konkretno ovdje reči : Ipak ta ideja mirne reintegracije je puno pametnija od alternative.
A hoće li to prihvatiti nije moja stvar. Ako neće : sam pao sam se ubio.
A hoće li to prihvatiti nije moja stvar. Ako neće : sam pao sam se ubio.
2014-04-11
Za igru je uvjek potrebno da postoji mogućnost da ili pobijediš ili izgubiš.
U mene to ne postoji. Ne postoji ta mogućnost da ti pobjediš.
Zato ja ne ratujem jer nema te mogućnosti da ćeš možda dobiti.
Nema igre. Nema rata.
Ne postoji mogućnost da pobijediš. Nema igre , nema rata i zato ja tehnički ne ratujem.
Ja samo gazim kretene.
U mene to ne postoji. Ne postoji ta mogućnost da ti pobjediš.
Zato ja ne ratujem jer nema te mogućnosti da ćeš možda dobiti.
Nema igre. Nema rata.
Ne postoji mogućnost da pobijediš. Nema igre , nema rata i zato ja tehnički ne ratujem.
Ja samo gazim kretene.
2014-04-11
Ma da...e bas kiton Ruse zaboli sta Hrvati pricaju.Sora wrote:Opet ratujete na netu
E Al ste dosadni s tim
Nek Plenkovic prestane sa svojim antiruskim provokacijama pa nece biti ni ovakvih izjava
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Nek Plenkovic prestane sa svojim antiruskim provokacijama pa nece biti ni ovakvih izjava
Nema tu ništa antirusko u njegovim izjavama.[/quote]
2014-04-11
Ja znam šta je on reka i šta se toga tiče i ja stojim iza toga. Ako vide nešto antirusko onda imaju neki problem puno veći od tog Plenkovica kako god priču okreneš.
Recimo ovo oko Krima , to pripajanje Krima nitko nije prizna. Ako je to njima antirusko djelovanje onda su u velikim problemima.
Recimo ovo oko Krima , to pripajanje Krima nitko nije prizna. Ako je to njima antirusko djelovanje onda su u velikim problemima.
2014-04-11
Ni Kina to nije priznala. Znači vi ste ko neki saveznici a ovo ništa e.
Mi smo otvoreni. Rekli smo da ti to nitko nije prizna. Ako ti to smeta i ne želiš vidit istinu a nije problem u nama.
Prosto ko pasulj.
Mi smo otvoreni. Rekli smo da ti to nitko nije prizna. Ako ti to smeta i ne želiš vidit istinu a nije problem u nama.
Prosto ko pasulj.
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kako je nastala genocidna tvorevina BiH? :D
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Suljagić na AlJazeeri: "Hrvatska je profašistička tvorevina, od BiH žele napraviti novu Andaluziju"
» Hrvatska je sada i de iure Banana Republika
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» '' Hrvatska VELIKI INTERVJU KOLAKUŠIĆ OTKRIO KAKO BI ‘RAZBUCAO’ SUSTAV, KOPIRAO BI MODEL JEDNE MOĆNE ZEMLJE: ‘To je republika svih republika’''
» Suljagić na AlJazeeri: "Hrvatska je profašistička tvorevina, od BiH žele napraviti novu Andaluziju"
» Hrvatska je sada i de iure Banana Republika
Page 6 of 7