Nećete uspeti da pokorite Srbiju dok sam živ
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nećete uspeti da pokorite Srbiju dok sam živ
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3761081/odgovor-predsednika-srbije-djukanovicu-ajd-sam-da-odgovorim-milu-ni-ti-ni-bilo-ko-drugi-necete-uspeti-da-pokorite-srbiju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: Nećete uspeti da pokorite Srbiju dok sam živ
BEOGRAD - Nemamo niti smo ikada imali aspiracije ni namere da nekog pokoravamo već želimo najbolje i najbliže odnose sa Crnom Gorom i sve ćemo uraditi da tako bude uprkos svim poniženjima kroz koja smo prolazili - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi u jutrošnjem TV gostovanju uživo.
FOTO: SCREENSHOT PRVA TV
- Da odgovorim gospodinu Đukanoviću! Ni ti, ni bilo ko drugi nećete uspeti da pokorite Srbiju i nećete je više pokoravati kao što ste činili prethodnih 30 godina. Vladali ste ovom zemljom na sve moguće načine, preko kriminala, policijskih funkcionera, političkih funkcionera, funkcionera u obaveštajnim strukturama. Mi smo te ljude koji su radili protiv Srbije najvećim delom počistili i nastavićemo to čišćenje
Ja vam kažem, nećete pokoriti Srbiju kao što ste je pokoravali. I uvek su iz Crne Gore dolazili napadi na Srbiju - i u vreme agresije NATO na našu zemlju, Crna Gora je korišćena kao politički poligon za napad na Srbiju, i svaki put se to dešavalo. I oni su navikli da upravljaju Srbijom, ne samo tržištem narkotika i ubijanjima po Beogradu, navikli su da upravljaju Srbijom.
- Ja vam sad kažem - mi nećemo da upravljamo Crnom Gorom, mi hoćemo bratske odnose sa Crnom Gorom. Ali vam garantujem, dok sam živ neću vam dati da Srbiju pokorite onako kako ste je pokoravali gotovo 30 godina! Dok sam živ, a vi znate šta to znači i šta treba da preduzmete!
Kurir.rs/TV Prva
Ja vam kažem, nećete pokoriti Srbiju kao što ste je pokoravali. I uvek su iz Crne Gore dolazili napadi na Srbiju - i u vreme agresije NATO na našu zemlju, Crna Gora je korišćena kao politički poligon za napad na Srbiju, i svaki put se to dešavalo. I oni su navikli da upravljaju Srbijom, ne samo tržištem narkotika i ubijanjima po Beogradu, navikli su da upravljaju Srbijom.
- Ja vam sad kažem - mi nećemo da upravljamo Crnom Gorom, mi hoćemo bratske odnose sa Crnom Gorom. Ali vam garantujem, dok sam živ neću vam dati da Srbiju pokorite onako kako ste je pokoravali gotovo 30 godina! Dok sam živ, a vi znate šta to znači i šta treba da preduzmete!
Kurir.rs/TV Prva
2014-08-25
a tko uopće želi pokorit srbiju, koji će kurac kome
suljo okreće pilu naopakomarcellus wrote:a tko uopće želi pokorit srbiju, koji će kurac kome
Maggie19 likes this post
Znaci, napala ih i crnogorska pravoslavna braca.
E to je tek pljuska.
E to je tek pljuska.
dijagram-
2015-08-09
Ajme melodrame i patetike. :)
niels-
2021-04-26
Najbolji Srbi su Crnogorci.
Srbi su najbolji Hrvati.
Srbi su najbolji Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
..inace ova izjava se moze rotumaciti da suljo smatra CG kao dio Srbije...nije milo dosao u tvoje dvoriste vec ti u njegove smradurino cubasta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da sam ja bio na protestima, bio bih obešen. Mene bi razapeli da sam predvodio proteste protiv neke verske zajednice u Srbiji. Razapeli bi me u Briselu i Vašingtonu - rekao je TITO
2014-08-25
Predsednik je najavio da će uskoro još zemalja povući priznanje tzv. Kosova i da će to biti odgovor Beograda na nedavne poteze Prištine.
- To će biti naš odgovor na poteze Prištine - rekao je TITO.
TITO je pre nekoliko dana na Bledu rekao da je dobio informaciju od naših obaveštajnih izvora da Prinština od 4. septembra kreće sa novim akcijama i sa novim zahtevima priznavanja u mnogim međunarodnim organizacijama Interpol, UNESCO, Savet Evrope.
- To će biti naš odgovor na poteze Prištine - rekao je TITO.
Predsednik je najavio da će uskoro još zemalja povući priznanje tzv. Kosova i da će to biti odgovor Beograda na nedavne poteze Prištine.
TITO je pre nekoliko dana na Bledu rekao da je dobio informaciju od naših obaveštajnih izvora da Prinština od 4. septembra kreće sa novim akcijama i sa novim zahtevima priznavanja u mnogim međunarodnim organizacijama Interpol, UNESCO, Savet Evrope.
2014-08-25
[size=42]
Na pitanje o optužbama Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa da Republički zavod za statistiku "šteluje" podatke o BDP i javnom dugu Srbije, TITO je kazao da Zavod objavljuje podatke koje proverava Evrostat i da tu nema mogućnosti za prevare i laži.
"Kako ih nije stid, to su podaci koje proverava Evrostat. To su egzaktni podaci, formula je vrlo komplikovana, imate dve zemlje u regionu koje nisu u sistemu Evrostata, mi jesmo", rekao je TITO.[/size]
Na pitanje o optužbama Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa da Republički zavod za statistiku "šteluje" podatke o BDP i javnom dugu Srbije, TITO je kazao da Zavod objavljuje podatke koje proverava Evrostat i da tu nema mogućnosti za prevare i laži.
"Kako ih nije stid, to su podaci koje proverava Evrostat. To su egzaktni podaci, formula je vrlo komplikovana, imate dve zemlje u regionu koje nisu u sistemu Evrostata, mi jesmo", rekao je TITO.[/size]
2014-08-25
ok, vreme c.goraca je pase
sad su neki drugi IN
sad su neki drugi IN
2020-04-21
[size=43]Napadaju mi decu jer znaju da sam slab samo na njih[/size]
"Moj stariji sin je kriv i što uči da kuva, jer želi time da se bavi. Bolje da me ubijete nego decu da mi napadate. Šta bi ste vi radili da vam [size=42]decu napadaju svaki dan"[size=41], rekao je TITO[/size][/size][size=41] gostujući na Tv Prva.[/size]
2014-08-25
[size=41]On je objašnjenje za aktuelne događaje u Crnoj Gori i odnos međunarodnih faktora prema njima, između ostalog, tumačio i kroz ekonomske parametre, upoređujući privredna kretanja dve susedne zemlje tokom perioda 2014-2021. godine.[/size]
[size=41]Kao primer zbog čega strane sile teže da oslabe Srbiju, TITO je uporedio ekonomsko stanje Srbije i Crne Gore od pre sedam godina do danas.[/size]
[size=41]Kada sam postao predsednik vlade 2014. godine Srbija je imala stopu javnog duga od 79 odsto, a Crna Gora 52 procenta", rekao je TITO i objasnio da smo morali da uvedemo reforme i mere štednje.[/size]
[size=41]"Danas Srbija ima 55,4 odsto duga, stići će do 59 do kraja godine, Crna Gora oko 99, a završiće godinu na 104 do 105 odsto", kazao je.[/size]
[size=41]Kako je istakao, Srbija je uspela u tom periodu značajno da spusti dug u odnosu na BDP a Crna Gora ga je povećala.[/size]
[size=41]"Srbija je 2014. imala 33 milijarde evra ima ukupan BDP 2014, a Crna Gora tada je imala 4,3 milijarde. Srbija će 2021. će završiti godinu sa 51 milijardom što znači da je 55 odsto skočio BDP, a Crna Gora će završiti sa 3,8 milijardi", istakao je predsednik Srbije.[/size]
[size=41]Prema njegovim rečima, prosečna plata 2014. u Crnoj Gori bila je 500 evra a u Srbiji 330 evra, dok je danas u Srbiji 558 a u Crnoj Gori 525 evra.[/size]
[size=41]"BiH je imala imala 45 evra veću platu, a danas ima nižu za 60 i nešto evra", dodao je.[/size]
[size=41]"Ove godine imamo 51,9 posto više investicija nego lane kada smo bili lideri u regionu po direktnim stranim investicijama", naglasio je predsednik Srbije.[/size]
[size=41]"Minimalac je od 2012. do danas sa 15.000 povećan na 35 hiljada dinara, to je i kad se uračuna inflacija nominalno povećanje od 120 odsto", rekao je.[/size]
[size=41]"Rašće i plate i penzije i to ćemo gledati da penzije rastu blizu stope rasta plata a biće i 20.000 dinara za penzionere", najavio je TITO.[/size]
[size=41]Kao primer zbog čega strane sile teže da oslabe Srbiju, TITO je uporedio ekonomsko stanje Srbije i Crne Gore od pre sedam godina do danas.[/size]
[size=41]Kada sam postao predsednik vlade 2014. godine Srbija je imala stopu javnog duga od 79 odsto, a Crna Gora 52 procenta", rekao je TITO i objasnio da smo morali da uvedemo reforme i mere štednje.[/size]
[size=41]"Danas Srbija ima 55,4 odsto duga, stići će do 59 do kraja godine, Crna Gora oko 99, a završiće godinu na 104 do 105 odsto", kazao je.[/size]
[size=41]Kako je istakao, Srbija je uspela u tom periodu značajno da spusti dug u odnosu na BDP a Crna Gora ga je povećala.[/size]
[size=41]"Srbija je 2014. imala 33 milijarde evra ima ukupan BDP 2014, a Crna Gora tada je imala 4,3 milijarde. Srbija će 2021. će završiti godinu sa 51 milijardom što znači da je 55 odsto skočio BDP, a Crna Gora će završiti sa 3,8 milijardi", istakao je predsednik Srbije.[/size]
[size=41]Prema njegovim rečima, prosečna plata 2014. u Crnoj Gori bila je 500 evra a u Srbiji 330 evra, dok je danas u Srbiji 558 a u Crnoj Gori 525 evra.[/size]
[size=41]"BiH je imala imala 45 evra veću platu, a danas ima nižu za 60 i nešto evra", dodao je.[/size]
[size=41]"Ove godine imamo 51,9 posto više investicija nego lane kada smo bili lideri u regionu po direktnim stranim investicijama", naglasio je predsednik Srbije.[/size]
[size=41]"Minimalac je od 2012. do danas sa 15.000 povećan na 35 hiljada dinara, to je i kad se uračuna inflacija nominalno povećanje od 120 odsto", rekao je.[/size]
[size=41]"Rašće i plate i penzije i to ćemo gledati da penzije rastu blizu stope rasta plata a biće i 20.000 dinara za penzionere", najavio je TITO.[/size]
2014-08-25
05.09.2021. • 12:10 Tanjug
"KO SE MAČA LATI, OD MAČA ĆE I POGINUTI" Novi skandal Mila Đukanovića: Sramno izvređao mitropolita Joanikija
Foto: Profimedia/ilustracija
Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović ocenio je se na Cetinju danas dogodila, kako je naveo, "nasilna intronizacija mitropolita" crnogorsko-primorskog i neprimerena upotreba sile "protiv mirno okupljenih građana".
- Danas smo na Cetinju svedočili velikoj sramoti SPC i vlade Crne Gore, sramoti nezapamćenoj u dugoj istoriji crnogorske države, i jednako tako u istoriji ukupnog pravoslavlja. Brutalnom zloupotrebom državnih resursa, pre svega vojske i policije, i potpuno neprimerenom upotrebom sile protiv mirno okupljenih građana u crnogorskoj prestonici - naveo je Ðukanović u saopštenju dostavljenom medijima.
On je dodao da je "Vlada Crne Gore obezbedila nasilnu intronizaciju mitropolita Joanikija, protivno volji ogromne većine građana Cetinja i značajnoj broja građana Crne Gore."
[ltr]
Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic
Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic
[/ltr]
- Samo čovek bez dostojanstva bi sebi dozvolio da na takav način helikopterskim desantom na crnogorsku prestonicu i pod zaštitom pancirskih ćebadi bude uveden u Cetinjski manastir, i da na taj način osramoti tron Sv. Petra Cetinjskog - dodao je, između ostalog, Dujaković.[/size]
2014-08-25
Idi se leči, leči. Pičkousti je retko bolestan čovek…
Guest- Guest
Opet ista taktika u pokusaju.
Koji lik.
Koji lik.
05.09.2021. • 14:13 Srbija Danas/Blic
SASLUŠANA UČITELJICA IZ NOVOG PAZARA: Ispred zgrade policije puna podrška - prvog dana škole puštala bošnjačku himnu
Foto: Profimedia/ilustracija
Za vreme saslušanja, ispred zgrade PU u Novom Pazaru nakon privođenja učiteljice okupilo više od stotinu ljudi da joj da podršku.
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ROGOZIN UPOZORIO SRBIJU Oprezno, ako nećete "Köln 2"
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Nećete razgraničenje sa Albancima?
» Nećete dobiti vojsku bez ODOBRENJA SRBA!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Nećete razgraničenje sa Albancima?
» Nećete dobiti vojsku bez ODOBRENJA SRBA!
Page 1 of 2