Sukobi i neredi u Crnoj gori
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sukobi i neredi u Crnoj gori
https://kamenjar.com/otvoreno-pismo-porfiriju-pericu-jos-se-ipak-uzdam-u-vasu-zdravu-pamet/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo, vrnul sam se. dan je tako lijep da ga je šteta prespavati.niels wrote:veber wrote:deda, samo da te pozdravim.
nadam se da si dobro.
odoh u noć. koronašku
pozz
Čuvaj se sinko.
već dugo nisam vidio zvijezde i izlazak sunca. mada radim od 6.
(i za sinko imaš pivo ako ti to godine dopuštaju )
veber-
2014-12-30
Helikopter vojske CG dovodi vrh SPC na Cetinje.
https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/1033486/patrijarh-porfirije-mitropolit-joanikije-stigli-cetinje-sprovedeni-manastira-pod-balistickim-stitom-foto-video
Zanimljivo. A šta vojska ima sa crkvom bilo kojom ???!!!!
https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/1033486/patrijarh-porfirije-mitropolit-joanikije-stigli-cetinje-sprovedeni-manastira-pod-balistickim-stitom-foto-video
Zanimljivo. A šta vojska ima sa crkvom bilo kojom ???!!!!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
debotoijusto wrote:jel pocelo ?
pocelo je
počimlje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pocelo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2301821
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2301821
2015-09-08
Moguce da se na kraju pobiju izmedju sebe
Na znaju sta su ... jesu li Srbi ili posebna nacija
Na znaju sta su ... jesu li Srbi ili posebna nacija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I vuce sta sam ti rekao, malo galame i razlaz. Jedine zrtve milova desna ruka i novinarka n1.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-popovi-u-manastiru-na-cetinju-pjevali-kad-se-vojska-na-kosovo-vrati/2301911.aspx
dijagram-
2015-08-09
....pa ne znam tko je popusio...jebote trebao je helikopterski desant da ova dva popa u bijegu ustolice joakima....niti je policija ovladala cetinjem..a koliko ih je bilo...no postignut je cilj..popcinama svetosavske crkve moras uvijek pokazat zube jer u suprotnom koriste svaku priliku da odgriznu komadPirate wrote:I vuce sta sam ti rekao, malo galame i razlaz. Jedine zrtve milova desna ruka i novinarka n1.
2015-09-08
vuksadinare wrote:....pa ne znam tko je popusio...jebote trebao je helikopterski desant da ova dva popa u bijegu ustolice joakima....niti je policija ovladala cetinjem..a koliko ih je bilo...no postignut je cilj..popcinama svetosavske crkve moras uvijek pokazat zube jer u suprotnom koriste svaku priliku da odgriznu komadPirate wrote:I vuce sta sam ti rekao, malo galame i razlaz. Jedine zrtve milova desna ruka i novinarka n1.
Na fin nacin zaobisli ove tvoje miliogorske kretene. Lijepo je to Zdravko odradio, izbjegao sukob, mitropolit je ustolicen kako je i planirano i veselin ce da svira klavir a mogao bi i malo propjevati o poslovima gazde.
2019-09-06
.....ha,ha...a gdje ti je ona 'saka jada od komita'..citao danima najave iz srbije i crnogorskih posrbica kako ce rjesit saku milogoraca za pet minuta..kad ono nista..nidje im ni traga..vec uobicajna slika..ko onomad kad krenuse niksicani setalicom do dubrovnika a na debelom brijegu ispaljen rafal...maraton cross nastao niksicana do niksica..jedan preko drugog...od srpskog sveta nece biti nista nula zero ma koliko vulin prijetio da ce ga biti makar do posljednjeg srbina...zanima me hoces li se ti pirate i crvenko zrtvovatiPirate wrote:vuksadinare wrote:....pa ne znam tko je popusio...jebote trebao je helikopterski desant da ova dva popa u bijegu ustolice joakima....niti je policija ovladala cetinjem..a koliko ih je bilo...no postignut je cilj..popcinama svetosavske crkve moras uvijek pokazat zube jer u suprotnom koriste svaku priliku da odgriznu komadPirate wrote:I vuce sta sam ti rekao, malo galame i razlaz. Jedine zrtve milova desna ruka i novinarka n1.
Na fin nacin zaobisli ove tvoje miliogorske kretene. Lijepo je to Zdravko odradio, izbjegao sukob, mitropolit je ustolicen kako je i planirano i veselin ce da svira klavir a mogao bi i malo propjevati o poslovima gazde.
2015-09-08
E pa zajebo sam se, nisam vidio da su mitropolit i patrijarh pozvali ljude da NE dolaze na Cetinje radi smirivanja strasti. U suprotnom mislis da ne bi dosli?
Jedina dobra stvar u ovom okupljanju milogoraca je jedinstvna prilika da vidimo koliko zapravo ima te zgadije. Nije ih bilo ni par tisuca, a navukli sve iz cijele Crne Gore, jos im morali platiti. Ono jebeni Canak morao dolaiziti jz Srbije da im podeblja brojke.
Usporedi malo ove slike milogoraca sa slikama od litija pa mi reci koji je tu odnos.
Jedina dobra stvar u ovom okupljanju milogoraca je jedinstvna prilika da vidimo koliko zapravo ima te zgadije. Nije ih bilo ni par tisuca, a navukli sve iz cijele Crne Gore, jos im morali platiti. Ono jebeni Canak morao dolaiziti jz Srbije da im podeblja brojke.
Usporedi malo ove slike milogoraca sa slikama od litija pa mi reci koji je tu odnos.
2019-09-06
P. S. Vulina treba uskopit i baciti na neku njivu da cupa korov.
2019-09-06
hm da...a di su oni koji svake godine urlicu 'dogodine u kninu,prizrenu,cetinju' ..tih nikad nema..osim kad urlaju to...drugo ovo je jasno ko dan da je bila jebena provokacija spc-a i vlasti...Pirate wrote:E pa zajebo sam se, nisam vidio da su mitropolit i patrijarh pozvali ljude da NE dolaze na Cetinje radi smirivanja strasti. U suprotnom mislis da ne bi dosli?
2015-09-08
Dzaba se upinju Hrvati, muslimani i ostali
Litijaska prosrpske struja u CG je mnogo jaca
Jedno Cetinje nije dovoljno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
što se ima tu uspoređivati, na litije se Lastinim autobusima dovozilo srbe iz srbije... po standardnoj BIA proceduri... crnogorci imaju to što imaju i to je taman taj broj u odnosu na ukupan broj ljudi koji se izjašnjavaju crnogorcima... oni nit imaju Lastine austobuse nit imaju koga dovesti za razliku od žgadije srbadije...
2015-08-08
vuksadinare wrote:hm da...a di su oni koji svake godine urlicu 'dogodine u kninu,prizrenu,cetinju' ..tih nikad nema..osim kad urlaju to...drugo ovo je jasno ko dan da je bila jebena provokacija spc-a i vlasti...Pirate wrote:E pa zajebo sam se, nisam vidio da su mitropolit i patrijarh pozvali ljude da NE dolaze na Cetinje radi smirivanja strasti. U suprotnom mislis da ne bi dosli?
I dobro je da ih nema, samo stetu prave, ekipa cijepljena od real politike.
Nije ovo nikakva provokacija, provokacija bi bila da se mitropolit ustolicio u dzamiji, katolickoj crkvi ili policijskoj stanici gdje je ustolicena cpc.
2019-09-06
michaellcmacha wrote:što se ima tu uspoređivati, na litije se Lastinim autobusima dovozilo srbe iz srbije... po standardnoj BIA proceduri... crnogorci imaju to što imaju i to je taman taj broj u odnosu na ukupan broj ljudi koji se izjašnjavaju crnogorcima... oni nit imaju Lastine austobuse nit imaju koga dovesti za razliku od žgadije srbadije...
Je, dolazili lastini busevima dok je jos milo drzao svu vlast u svojim rukama i onemogucavao ulazak u cg iz srbije.
2019-09-06
ti si budaletina malo žešća... mi se u ta njihova sranja ne petljamo a da se kojim slučajem upetljamo bilo bi to puno drugačije... ali zašto bi, nek crnogorci pokažu i dokažu sami sebi tko su i što su, pa tek onda nek zatraže pomoć... nije problem nek traže pomoći ćemo im...Ringo10 wrote:Dzaba se upinju Hrvati, muslimani i ostali
2015-08-08
...na koncu nato saveznici smo...inace ako pozovu u pomoc...sto da ne...treba susjedu u nwvolji pomocimichaellcmacha wrote:ti si budaletina malo žešća... mi se u ta njihova sranja ne petljamo a da se kojim slučajem upetljamo bilo bi to puno drugačije... ali zašto bi, nek crnogorci pokažu i dokažu sami sebi tko su i što su, pa tek onda nek zatraže pomoć... nije problem nek traže pomoći ćemo im...Ringo10 wrote:Dzaba se upinju Hrvati, muslimani i ostali
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U ljubljani izbili sukobi i neredi navodno ih izazvali Antifa i extremna ljevica
» Četnici pobijedili u Crnoj Gori
» Masakr u Crnoj Gori
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
» ravnopravnost žena u crnoj gori
» Četnici pobijedili u Crnoj Gori
» Masakr u Crnoj Gori
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
» ravnopravnost žena u crnoj gori
Page 2 of 4