Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Bargain with the future: sacrifice now, gain later.kic wrote:
od 39:50, pa sljedeće 2min
Neki dun sun gljedo jedun podkast di neuroscientist govori kako svakoj dobroj navici predhodi muka, neugodan osjećaj- zoto većina ljudi ni spremna na to, isto ko i petersonov sacrifice, ali na unutarnjoj razini
2014-04-16
https://m.youtube.com/watch?v=SwQhKFMxmDY
Od 46 minuta, ali nojbolje posušati sve
2014-04-16
2014-04-16
aben wrote:https://m.youtube.com/watch?v=SwQhKFMxmDY
koji high level of thinking uh
Haha, pljunu je na skule...ali ni imo snoge za pljunuti na socijalizam.. iako, odredi se je za individualizam. Spomenu je free time dice ko esencijalni de razvoja, pljunu na ocjene. Jo odovna držin kako je to istina, i smišno je kako moji učenuci pokazyju nojbolje rezultate u skuli, i svi se čudu kako to, s obzirin da jo nojmanje rodin. Pojačojte svoju satnicu, više se trudite, vježbojte pizda van materina:)kic wrote:
stvarno je dobar ovaj Lošo
Uglovnomu, Čini se ko jednostavan čovik, nepretencijozan u pitanjima vjere. I approve.
2014-04-16
da, jednostavan je, kad ne zna, onda to i kaže, nikog ne zavlači
dobro je pljunuo i na znanstvenike kad je rekao da nije svako znanstvenik ako ima titulu, šta je otkrio? i to još prije svega ovoga, danas živimo u nekoj simulaciji feudalizma gdje umjesto nasljednih barona isl, svaka seoska kuća dala 2 akademska sina, a to nikako da usmjeri društvo na bolje..
nego, tek sam na 1:15 s Hubermanom, ali sad je zapravo odužio s nečim što je Peterson vrlo kratko sročio kad je citirao Nietzschea: ideje su se prvo manifestirale kroz ponašanje u svijetu..
tek naknadno smo ih popisivali, kategorizirali isl, ponašanje i stav stvara novu stvarnost, sve me to zabrinjava jer je ponašanje danas očajno, we are acting out a prazninu.. to je kraj proizvodnje, kazališa ljudske interakcije i mogućnosti za nove ideje..
Ne očajavaj, ponašanje nije ono ča vidimo na tvu. Imo i onoga dobroga. Neki dun je peterson poslo jenu poruku o engleskin fakultetima, reko je da su bastijon slobode i da se njima ne more dogoditi da podpadu pod socijizam..kic wrote:
da, jednostavan je, kad ne zna, onda to i kaže, nikog ne zavlači
dobro je pljunuo i na znanstvenike kad je rekao da nije svako znanstvenik ako ima titulu, šta je otkrio? i to još prije svega ovoga, danas živimo u nekoj simulaciji feudalizma gdje umjesto nasljednih barona isl, svaka seoska kuća dala 2 akademska sina, a to nikako da usmjeri društvo na bolje..
nego, tek sam na 1:15 s Hubermanom, ali sad je zapravo odužio s nečim što je Peterson vrlo kratko sročio kad je citirao Nietzschea: ideje su se prvo manifestirale kroz ponašanje u svijetu..
tek naknadno smo ih popisivali, kategorizirali isl, ponašanje i stav stvara novu stvarnost, sve me to zabrinjava jer je ponašanje danas očajno, we are acting out a prazninu.. to je kraj proizvodnje, kazališa ljudske interakcije i mogućnosti za nove ideje..
2014-04-16
ovo treba pogledati
zanimljivo je kako ovaj Mohamed na početku ponavlja ovo isto kao i naš Lošo, da složenije ne znači bolje :D
Ne vidi se ov zanji link
2014-04-16
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
big shitmativka wrote:Kako bi opisali svijet u kojem se trenutno nalazimo?
Ima li nade?Noor wrote:big shitmativka wrote:Kako bi opisali svijet u kojem se trenutno nalazimo?
ja je ne gubim, optimist sam uvijek :)mativka wrote:Ima li nade?Noor wrote:big shitmativka wrote:Kako bi opisali svijet u kojem se trenutno nalazimo?
kako bi ti opisala?
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50