Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
predivan je...ta prekrasna smaragdno zelena boja mi ide uz očimativka wrote:Odvratna si!
Pogledaj si avatar..
violator wrote:kic wrote:
toliko rusvaja radi malo pažnje od abena, pa samo ga tagirat treba, ionako se uvrijedio jer sam fašistički kaznio Eru pa bojkotira pisat tu (bit će)
Kaznio te jer si se oteo njegovoj kontroli. :D
Bome, i on je ljubomorno bockao na onoj zakljucanoj temi o Koroni. :) Mate je mala beba naspram njega. Vidis, svi te vole i svojataju.
blago meni, imal tko da će pomoć skuhat ručak, svojatanje mi ne treba - nisam sjeverna Italija u 19. stoljeću :^^
Noor wrote:violator wrote:metilda wrote:Noor wrote:Metka, zašto misliš da Mativka slobodno provocira, proziva i vrijeđa, a da joj nitko od prozvanih ne smije odgovoriti istinom?metilda wrote:violator wrote:mativka wrote:Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
Strasno je to da se uopce ne znas nositi s ljudima.... strasno je to da u zenama vidis konkurenciju. Strasno je to da se ne znas nositi sama sa sobom. To je strasno.
Babac. :)
Ono što je doista strašno jest da ćete se sad svi obrušiti na Mativku kao što se i do sada događalo. Ti, ebeni, noor, doći će i venus i gnječ, kic će stavljati upadice vama u prilog. To može biti frustrirajuće za nju ako dopusti. To joj ja ne mogu savjetovati, ona mora donijeti tu odluku. Ili će vas pikati svojim upadicama i primjedbama. Ako mislite da ste intelektualno superiornije od Mativke prestanite joj odgovarati. Jednostavno je.
Ali vi hoćete nametnuti svoju "istinu" da je mativka alkoholičarka. I to nije u redu, jednostavno nije.
I obrušava se vas pola tuceta na nju samu s tom "istinom". Naprosto je degutantno.
No ja sada imam drugog posla pa ću otići s poprišta. Pokušajte biti objektivne i pomislite da akcija izaziva reakciju u svakom slučaju.
Dosla je ovdje i izvrijedjala me.. i Kica, usput. Nitko je dotad nije spomenuo ni u kakvom kontekstu. Ili je u tome problem? Sto se o njoj ne govori? Evo, sad ima akciju, reakciju i ugodne razgovore.
mene je prozvala neki dan na chatu...
naravno, preskočila sam je
Mah..
.. ja bas volim tvoje avatare, a i prije cu se okrenuti za lijepom zenom nego uopce za muskarcem.
Sad mi je jako zao sto ne mogu i Mate skicat'. Ako je takva krasotica, nitko zadovoljniji od mene. :)
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
toliko rusvaja radi malo pažnje od abena, pa samo ga tagirat treba, ionako se uvrijedio jer sam fašistički kaznio Eru pa bojkotira pisat tu (bit će)
Bome, i on je ljubomorno bockao na onoj zakljucanoj temi o Koroni. :) Mate je mala beba naspram njega. Vidis, svi te vole i svojataju.
blago meni, imal tko da će pomoć skuhat ručak, svojatanje mi ne treba - nisam sjeverna Italija u 19. stoljeću :^^
Evo, Mate je mladja i okretnija, nek' ti ona uskoci. :D
Guest- Guest
otrijezni se kao prvo, onda se idi malo sredi i prošeći po svježem zraku... nećeš više biti ljubomornamativka wrote:Puj,puj...babetino!:)
i obrazovanija, sigurno zato zna bolje kuhativiolator wrote:kic wrote:violator wrote:kic wrote:
kako te slijede pogledi,mativka wrote:Odvratna si!
Pogledaj si avatar..
kako se iebe po tebi,
cijelim tijelom uživaš,
misliš da ne vidim?
MISLIŠ DA NE VIDIM!!!
Guest- Guest
Vauuuć!Noor wrote:otrijezni se kao prvo, onda se idi malo sredi i prošeći po svježem zraku... nećeš više biti ljubomornamativka wrote:Puj,puj...babetino!:)
Izgovor za svoje gluposti..
Noor wrote:i obrazovanija, sigurno zato zna bolje kuhativiolator wrote:kic wrote:violator wrote:kic wrote:
:)
Kuha se s ljubavlju, a ona je Ljubav sama.
Guest- Guest
dakle, ti ne da si neuravnotežena, psihotična i ljubomorna, ti si i zla
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47039p560-asylum#1916330
kic wrote:
nista, skuhat cu si sam hrenovke znaci :^0
A drugo ti ne preostaje! : )))
Guest- Guest
Noor wrote:dakle, ti ne da si neuravnotežena, psihotična i ljubomorna, ti si i zla
A sto rec'? Na kraju dana, ona mora samu sebe trpit'.
Pozdrav ljepotice u smaragdnoj haljini!
Bok, bok, sjor Eb!
Ciao, Kic!
Pusa, Mate!
Guest- Guest
i kaj sad kad se aben nije pojavio? cijela ova drama bezze a viteza nigdje :/
Guest- Guest
Tko si tiebenica wrote:kako te slijede pogledi,mativka wrote:Odvratna si!
Pogledaj si avatar..
kako se iebe po tebi,
cijelim tijelom uživaš,
misliš da ne vidim?
MISLIŠ DA NE VIDIM!!!
Pogledom da svevidiš?
Rečenicom riječ da uvidiš?
Fuck ne znači jebanje
Samo neko neznano stanje..
violator wrote:Noor wrote:dakle, ti ne da si neuravnotežena, psihotična i ljubomorna, ti si i zla
A sto rec'? Na kraju dana, ona mora samu sebe trpit'.
Pozdrav ljepotice u smaragdnoj haljini!
Bok, bok, sjor Eb!
Ciao, Kic!
Pusa, Mate!
lako nama, al njoj bome nije
pozdrav violice
Pobili su Maje, Inke,
Konkvistadori, prdeži poput Norke i Viole.
Rušitelji ljepote!
Eto, neka one budu glas i razum budućnosti!
Konkvistadori, prdeži poput Norke i Viole.
Rušitelji ljepote!
Eto, neka one budu glas i razum budućnosti!
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50