ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 7 Empty Re: Denkverbot

Post by mativka 3/9/2021, 14:39

aben wrote:
mativka wrote:A ne znam..mene se sve dotiče.  
Kako biti normalan u svem ovom nenormalnom?!
Jedino tako da i ti budeš nenormalna
Da, da 🥰🥰

mativka

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 3/9/2021, 14:44

Ne razumijem prijetnje Viole...Nije mi jasna osoba.

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 3/9/2021, 14:46

Što očekuje od bližnjih i što je u stanju ponuditi?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 3/9/2021, 14:48

Aben, odo ja u fajer.
Svi oko mene znaju da uz mene ništa nije jednolično :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by aben 3/9/2021, 14:51

mativka wrote:Aben, odo ja u fajer.
Ča je to fajer?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2021, 15:10

mativka wrote:Ne razumijem prijetnje Viole...Nije mi jasna osoba.

Kakve prijetnje!?! O cemu ti govoris!?

Dodjes na onu temu o Koroni, pridruzis se pljuckanju, izneses totalno sulude ideje, odvratne insinuacije, a kad sam ti rekla da necu vise nastavljati prepiske s tobom i da se obratis pravom izvoru svojih frustracija, ja tebi kao prijetim!?

Sto nije u redu s tobom!? Jesi li na kakvim lijekovima? Pijes?Koji ti je vrag?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 3/9/2021, 17:56

violator wrote:

Dodjes na onu temu o Koroni, pridruzis se pljuckanju, izneses totalno sulude ideje, odvratne insinuacije, a kad sam ti rekla da necu vise nastavljati prepiske s tobom i da se obratis pravom izvoru svojih frustracija, ja tebi kao prijetim!?

Sve skupa :)
Tebi kako se sprdne zahtjevaš od Kica ban nekome ili nešto.
Nije mi jasno kako si to netko može dozvoliti, na temelju čega..

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2021, 18:17

mativka wrote:
violator wrote:

Ti si bolesnica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 3/9/2021, 18:26

violator wrote:
mativka wrote:
violator wrote:

Ti si bolesnica.
Moguće,
al' zbog toga ne moraju drugi ispaštati.
Niti to želim..

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2021, 18:30

mativka wrote:
traženje bana je na forumima sasvim normalna i opravdana praksa kao i na bilo kojem javnom mjestu npr. restoranu ako se gost pored tebe dere za stolm sasvim je normalno tražiti konobara ili nekoga od osoblja da tu osobu udalji. "kako si to netko može dozvoliti" ? lijepo jer u tome nema ničega negativnog, nemoralnog niti čudnog, svatko ima pravo uputiti zahtjev kakav želi, na onima koji odlučuju je da odluče da li je njihov zahtjev
opravdan ili nije...pa ako ti nešto nije jasno a očito nije obrati se kicu koji je vidio opravdanost tog zahtjeva i isti ispunio.
pošto ti nisu jasni "temelji", evo ti temelji na koji način obrađuješ podatke koji su ti dostupni i što sa tim podacima radiš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 3/9/2021, 18:35

ebenica wrote:
mativka wrote:
traženje bana je na forumima sasvim normalna i opravdana praksa kao i na bilo kojem javnom mjestu npr. restoranu ako se gost pored tebe dere za stolm sasvim je normalno tražiti konobara ili nekoga od osoblja da tu osobu udalji. "kako si to netko može dozvoliti" ? lijepo jer u tome nema ničega negativnog, nemoralnog niti čudnog, svatko ima pravo uputiti zahtjev kakav želi, na onima koji odlučuju je da odluče da li je njihov zahtjev
opravdan ili nije...pa ako ti nešto nije jasno a očito nije obrati se kicu koji je vidio opravdanost tog zahtjeva i isti ispunio.
pošto ti nisu jasni "temelji", evo ti temelji na koji način obrađuješ podatke koji su ti dostupni i što sa tim podacima radiš.
Hvala ebeni .
No svejedno mi se čini pretjeranim pogotovo u restoranu u koji često ne zalazim provođenje moje volje..

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2021, 18:44

mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
Hvala ebeni .
No svejedno mi se čini pretjeranim pogotovo u restoranu u koji često ne zalazim provođenje moje volje..
totalno je nebitno kaj se tebi čini ili ne čini. traženje bana nije nenormalna pojave niti nekaj besramno nego je očekivano na bilo kojem forumu na ovom svijetu. ako se sa banom ne slažeš ili radom restorana onda se obraćaš nadležnima jer kako si ti možeš dozvoliti prozivati drugog gosta za nešto, na temelju čega?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 3/9/2021, 19:39

mativka wrote:Aben, nisam niti ja.
Ra, više nitko nema pojma kako postupati u slučaju kontakta s zaraženom osobom. Eno jedna moja prija cijepljena i dobila koronu i to ne bi skužila da joj njuh nije nestao. Ona na test, pozitivna. Njoj karantena 10 dana, njenom djetetu 14 dana, a muž koji se cijepljen ništa, kao da se ništa ne događa...
Zadnje što sam čitala na stranicama HZJZ je da svi koji su bili u kontaktu s zaraženom osobom moraju u samoizolaciju bez obzira cijepljeni ili ne.

Pa zašto je kolega čekao?
Znam ih masu koji su se u bolnici zarazili..
Ovdje je pravilo da cijepljeni ne moraju u izolaciju, ostali da. 
Još uvijek imamo u zatvorenim prostorima obične maske, ali svaki dan čekamo kad će inzistirati na onim gustim FFP2 maskama. 

U uredima, vrtićima i školama necijepljeni se testiraju svaki dan (PCR test), cijepljeni 1x tjedno. 
Ako se pak ljudi ne žele testirati svakodnevno, obavezni su imati te guste maske 8 sati. 
Restaći još rade, sve je otvoreno, nema ograničenja... osim maski i testova. 

Ne znam, možda će mijenjati dosadašnja pravila jer se očito virus i dalje ponaša nepredvidivo i čudno, odnosno kad shvate da i dalje nemaju pojma što im je činiti. 

Kolega se nije cijepio jer mu je njegov liječnik (opće prakse) savjetovao da se ne cijepi, a kad je konačno došao kod specijaliste urologa, ovaj mu je rekao da je odavno trebao biti cijepljen, ali s obje doze (a sad nema vremena za obje doze), jer ako se zakomplicira s bubrezima i bude trebao ići na dijalize imat će velikih problema 
Dakle, i liječnici savjetuju pacijente prema vlastitom uvjerenju, a pri tom se svaki poziva na "znanstvene dokaze", koristeći pri tom različite izvore.

Ja ne znam masu koji su se zarazili u bolnici, ali znam priličan broj mlađih ljudi koji su bili uvjereni da im korona ne može ništa, pa su se jedva izvukli... a neki nisu uopće. :(

Sve u svemu i dalje je luda kuća svugdje, ne samo u Hr.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by mativka 5/9/2021, 09:31

aben wrote:
mativka wrote:Aben, odo ja u fajer.
Ča je to fajer?
A neki glupi izraz za prepirke :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 5/9/2021, 09:36

Ra wrote:
Sve u svemu i dalje je luda kuća svugdje, ne samo u Hr.
Jesen je na vratima, bit će zanimljivo pratiti događanja. Ali pratiti činjenice koje se nalaze oko nas, u našoj blizini, pa nek svatko iznese neke svoje zaključke iz neposredne blizine.

2018-08-07

Back to top Go down

Post by kic 6/9/2021, 11:13

https://www.index.hr/vijesti/clanak/fuchs-pokrenuli-smo-veliku-reformu-idemo-na-cjelodnevnu-nastavu/2302019.aspx
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 6/9/2021, 22:33

Dakle, ča imomo vode? Nastava ni dovoljno dobra, pa ćemo- dobiti još takove nastave! Genijalno:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 6/9/2021, 22:38

sve manje djece, pa je rješenje duže ih držati u institucijama za pranje mozga, tj vaše plaće
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 6/9/2021, 22:48

kic wrote:
sve manje djece, pa je rješenje duže ih držati u institucijama za pranje mozga, tj vaše plaće

A, ti pretpostavljaš inteligent design, vidin. 
Ne, to tako ne funkcijoniro. Ovo je rezultat problem-rješenje modusa. Oni vidu lošije izlazne rezultate, pa pojačavaju satnicu. Its that simple.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2021, 11:25

aben wrote:
kic wrote:

Ne, to tako ne funkcijoniro. Ovo je rezultat problem-rješenje modusa. Oni vidu lošije izlazne rezultate, pa pojačavaju satnicu. Its that simple.

aaa oke

izlazni rezultati, meni to nekad zvuči gore nego ljevičarima profit..

razmišljam samo o tome kad sam ja bio dijete, volio sam slobodno vrijeme, i privatnost..

da me netko trenira kao u zološkom i nadzire, previše je to malo već.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 7/9/2021, 18:20

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

aaa oke

izlazni rezultati, meni to nekad zvuči gore nego ljevičarima profit..

razmišljam samo o tome kad sam ja bio dijete, volio sam slobodno vrijeme, i privatnost..

da me netko trenira kao u zološkom i nadzire, previše je to malo već.
Ljevičari će uništiti čovječanstvo. 

Vode se točno vidi kako razmišljaju; "... dica gredu u skulu, ali objektivni rezultati su sve lošiji. Možda imo loših nastavnika, ali to ne ćemo ispitati i podovati in otkaze jer jednon kad se dobije poso, unda je to njihovo ljudsko pravo. Ča ćemo učiniti? Ajmo ih zatrpati besmislenin zadatcima u reformi nazivlja, ne bi li ih tako pretvorili iz loših nastavnika u dobre nastavnike. Na kraju, nisu nastavnici krivi ča su loši, okolina je kriva. I, ajmo dodati dici još nastave. Iako je nastava loša, sigurno je bolja od roditeljskog utjecaja. Za dicu je važno i slobodno vrijeme. Namesto da neorganizirano budu slobodni vunka, ajmo in mi organizirati slobodno vrime. Mi ćemo in odrediti ča će oni slobodno odrađivati. Ako in povećavanje nastave i organizirano provođenje slobodnog vrimena ne poboljša objektivne pokazatelje, vjerojatno je problijem ča obitelji poništavaju pozitivne učinke sustava. Bilo bi najbolje da djeca prespavaju u školi od ponedjeljka do petka. Ta, poznato je kako vojska u samo godinu dana nauči mladiće vještine koje ih famija ne nauči u 18godin.
Vikend kod kuće? To je isto nešto o čemu bi se dolo razgovirati. Možda nojboljenko sparta, da uzmemo dite od 6 godin, i vrotimo ga familiji ka napuni 18..."

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top