Novo poniženje za Srbiju : Merkel će posljednji posjet inostranstvu napraviti u Albaniji gdje će se susresti s Ramom, Kurtijem i Vučicem
Page 1 of 1
Novo poniženje za Srbiju : Merkel će posljednji posjet inostranstvu napraviti u Albaniji gdje će se susresti s Ramom, Kurtijem i Vučicem
https://avaz.ba/globus/region/678113/merkel-14-septembra-u-albaniji-sa-vucicem-ramom-i-kurtijem
Toliko o tome kako će Vučic dirigirati Briselu kako se bez Srbije eto ništa ne može i EU će propast ako ne primi Srbiju u EU ( a inače ista sasvim normalno funkcionira već desetljećima upravo bez te iste Srbije ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novo poniženje za Srbiju : Merkel će posljednji posjet inostranstvu napraviti u Albaniji gdje će se susresti s Ramom, Kurtijem i Vučicem
Valjda joj njemačke sigurnosne službe rekle da tamo u Srbiji ubijaju neke Đinđiće a ni stanovništvo joj nije sklono pa ako već mora napraviti zadnju službenu posjetu zapadnom Balkanu kao njemačka kancelarka da onda sigurnije to negdje drugdje da ne ispadne neka pizdarija.
Dakle ipak Tirana.
Dakle ipak Tirana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novo poniženje za Srbiju : Merkel će posljednji posjet inostranstvu napraviti u Albaniji gdje će se susresti s Ramom, Kurtijem i Vučicem
Bilo bi dobro da se Rami poklopi rođendan pa da Dačić opet zapjeva...
niels-
2021-04-26
Similar topics
» Miki Manojlović opčinjen Vučićem: ‘On je srpski De Gaulle, vodi nas tamo gdje moramo ići‘
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» Dugin: Ako Rusija pobijedi Srbi će napraviti veliku Srbiju
» "Suradnja sa Srbijom i BiH nam je jako važna i ja želim da oni uđu u EU. Ali Milanović nas je posvađao sa svim susjedima. Posvađali ste se s Vučićem. Tamo gdje ja gradim, vi rušite."
» A gdje je Angela Merkel?
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» Dugin: Ako Rusija pobijedi Srbi će napraviti veliku Srbiju
» "Suradnja sa Srbijom i BiH nam je jako važna i ja želim da oni uđu u EU. Ali Milanović nas je posvađao sa svim susjedima. Posvađali ste se s Vučićem. Tamo gdje ja gradim, vi rušite."
» A gdje je Angela Merkel?
Page 1 of 1