Praktični vjernici zavladali Hrvatskom
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Praktični vjernici zavladali Hrvatskom
i platiti kartu do germanije, mada je ok i da ju sam platiš iz otpremnine...9000 kn nije za baciti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
takvih je kod vas oko 90%max123 wrote:uzasno lose spreha Hrvatski.gore i od mene.nije da volim onaj pederkasti zagrebacki sto ga sprehaju svi.ali gramatiku mora poboljsat.inace nema gorih govana od tzv.prakticirajucih vjernika.iz izkustva..
Guest- Guest
Ne ljubim ikone i butne kosti "svetaca", ali jesam vjernik. Tu se mogu naći.jastreb wrote:Oooooo,postoji tu široka paleta kategorija.debotoijusto wrote:postoje 3 mogucnostijastreb wrote:Baš sam mislio postaviti pitanje što se podrazumjeva pod tim pojmom.debotoijusto wrote:druze @jastrebe si ti "prakticni vjernik" ?
vjernik
nevjernik ( ateist )
josipovic
sto bi znacio "prakticni vjernik" ? prakticno si vjernik ali ti nisu strane zemaljske strasti ?
puno prakticnih vjernika - kilavo dite
Naročito kod vjernika.
Guest- Guest
Religioznost, posebice kod mlađe i srednje generacije je u porastu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa jasno. Već smo o tome pričali.Starhemberg wrote:Ne ljubim ikone i butne kosti "svetaca", ali jesam vjernik. Tu se mogu naći.
Ti i nisi vjernik koji vjeruje da je spašen otkupiteljskom žrtvom Isusa Hrista,već spoznajom (gnozom) i uranjanjem u mistično jastvo samog "božanstva".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik ali birati izmedju vjernistva i gay parada...zaista izbora jednostavno nema
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Odlaziš na Veliku Gospojinu u Sinj,kako bi tamanio janjetinu i ispija dvi litre crnoga.
U same tajne i otajstva vjere nisi upućen,a naginješ i islamu.
2014-04-22
Čuj ateist nisam, ovo su tek nijanse.. :)jastreb wrote:Pa jasno. Već smo o tome pričali.Starhemberg wrote:Ne ljubim ikone i butne kosti "svetaca", ali jesam vjernik. Tu se mogu naći.
Ti i nisi vjernik koji vjeruje da je spašen otkupiteljskom žrtvom Isusa Hrista,već spoznajom (gnozom) i uranjanjem u mistično jastvo samog "božanstva".
Guest- Guest
Pa je..mole jadni Boga,da ih iscupa iz ove situacije u drzavi..epikur37 wrote:Religioznost, posebice kod mlađe i srednje generacije je u porastu...
Guest- Guest
Konačno je 90+ % većina uzela sudbinu u svoje ruke.
Koji su ti?...Pa ovi glavni što vode riječ, ti su svi Sanaderu pljeskali kad je bio glavni.Ero wrote:Konačno je 90+ % većina uzela sudbinu u svoje ruke.
Guest- Guest
red wolf wrote:Koji su ti?...Pa ovi glavni što vode riječ, ti su svi Sanaderu pljeskali kad je bio glavni.Ero wrote:Konačno je 90+ % većina uzela sudbinu u svoje ruke.
Guest- Guest
Sta fali janjetini?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Odlaziš na Veliku Gospojinu u Sinj,kako bi tamanio janjetinu i ispija dvi litre crnoga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije nizašto kad se ohladi...vuksadinare wrote:Sta fali janjetini?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Guest- Guest
Je li ti avatar iz "Kule stražare" pokupljen?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Je li ti avatar iz "Kule stražare" pokupljen?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Msm da je iz Probudite se...
2015-08-06
Znao sam da je Jehovin svjedok, tu starozavjetnu militantnost je teško prikritiepikur37 wrote:Ero wrote:Je li ti avatar iz "Kule stražare" pokupljen?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Guest- Guest
Jedni od većih vjernika su pederi....a među popovima isto ima gay populacije i pedofila.....vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik ali birati izmedju vjernistva i gay parada...zaista izbora jednostavno nema
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Starhemberg wrote:Znao sam da je Jehovin svjedok, tu starozavjetnu militantnost je teško prikritiepikur37 wrote:Ero wrote:Je li ti avatar iz "Kule stražare" pokupljen?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Sve mu je nešto o vucima, junacima, u desetercu...sigurno kravatica, aktovka i po Rijeci :)
2015-08-06
Dobro,pa ja više ne znam kakav avatar da stavim.epikur37 wrote:Starhemberg wrote:Znao sam da je Jehovin svjedok, tu starozavjetnu militantnost je teško prikritiepikur37 wrote:Ero wrote:Je li ti avatar iz "Kule stražare" pokupljen?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
Sve mu je nešto o vucima, junacima, u desetercu...sigurno kravatica, aktovka i po Rijeci :)
1.Neki dan su me prozvali neki desničari kad sam imao Krunu šarića,da je on kao desničar i da to skinem.
2. Onda sam stavio omot albuma Crvena jabuka,pa mi je priprijetila Triniti da je nemoralan.
3.Pa sam stavio nogometaša Hajduka Branka Miljuša,pa su rekli da je četnik.
4.i sad sam postao i Jehovac???
2014-04-22
A teško da možeš svima udovoljit.jastreb wrote:Dobro,pa ja više ne znam kakav avatar da stavim.epikur37 wrote:Starhemberg wrote:Znao sam da je Jehovin svjedok, tu starozavjetnu militantnost je teško prikritiepikur37 wrote:Ero wrote:Je li ti avatar iz "Kule stražare" pokupljen?jastreb wrote:Ti uopće i nisi vjernik. Odnosno vjernik si samo na papiru i iz tradicije.vuksadinare wrote:Nisam ni ja sad neki fanaticni vjernik
1.Neki dan su me prozvali neki desničari kad sam imao Krunu šarića,da je on kao desničar i da to skinem.
2. Onda sam stavio omot albuma Crvena jabuka,pa mi je priprijetila Triniti da je nemoralan.
3.Pa sam stavio nogometaša Hajduka Branka Miljuša,pa su rekli da je četnik.
4.i sad sam postao i Jehovac???
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Pariz: Antifa i vehabije zavladali dijelovima grada, policija u potpunom rasulu
» imali su hrvatsku a sad ih progone jer su vjernici
» Jesu li kršćani zaista najprogonjeniji vjernici na svijetu?
» Manekenka u reklami skinula hidžab, vjernici je izvrijeđali
» Pariz: Antifa i vehabije zavladali dijelovima grada, policija u potpunom rasulu
» imali su hrvatsku a sad ih progone jer su vjernici
» Jesu li kršćani zaista najprogonjeniji vjernici na svijetu?
» Manekenka u reklami skinula hidžab, vjernici je izvrijeđali
Page 4 of 5