Pucanj u istinu - Zarko Kaic
Page 1 of 1
Pucanj u istinu - Zarko Kaic
https://domovinskirat.hr/2021/08/28/pucanj-u-zarka-covjeka-s-kamerom-bio-je-pucanj-u-istinu-ubijen-snimatelj-htv-a-zarko-kaic/?fbclid=IwAR0sbfyro8L3NVLc6ig2ij6cAMqkbjWne4e_0sBRuLU8yOo6Enjr_g5Kt-w
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pucanj u istinu - Zarko Kaic
Svi znamo da je jna samo razdvajala zaracene strane.
dijagram-
2015-08-09
Ajd barem smo se izguštali na bandi a 95e je bio šlag na tortidijagram wrote:Svi znamo da je jna samo razdvajala zaracene strane.
Da, sjecamo se tih famoznih "tampon zona" srbizirane takozvane JNAdijagram wrote:Svi znamo da je jna samo razdvajala zaracene strane.
Ono sto ce me dozivotno fascinirati je ona nevjerojatna kolicina MRZNJE sa kojom su nasrnuli na nas i na muslimane. Nakon tolikih desetljeca takozvanoga suzivota i zaklinjanja u Bratstvo i Jedinstvo.
Demonska mrznja, svi smo bili zateceni s time
Jedan musliman ovdje, Krajisnik, Nedzad, prosao kroz logore I pakao...pitao sam ga mrzi li Srbe...jer nisam nikad primijetio mrznju kod njega, sa Srbima ovdje je normalno komunicirao
Kaze meni - pa ne mogu ja mrzit ove ljude koji mi nista nisu skrivili...ne mrzim Srbe ni generalno, ne mrzim majke mi. Ali da im vjerujem, e to VISE NIKAD.
To je odprilike i moj stav.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja im nisam vjerovao ni prije rata sto se pokazalo u konacnici ispravnim stavom..od onih srba koje sam poznavao samo jedan se stavio na hrvatsku stranu..ostali otisli u cede ili su bili takvih stajalista...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A pa svak je išao svojima.vuksadinare wrote:Ja im nisam vjerovao ni prije rata sto se pokazalo u konacnici ispravnim stavom..od onih srba koje sam poznavao samo jedan se stavio na hrvatsku stranu..ostali otisli u cede ili su bili takvih stajalista...
Ja se tomu i ne čudim.
Ovo je bilo nešto sasvim drugo od drugog svjetskog rata,gdje zaraćene strane (ne gledajuć okupatore) nisu bile toliko etnički podijeljene.
Hrvata je bilo u sve četiri vojske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ubacivali su sejastreb wrote:A pa svak je išao svojima.vuksadinare wrote:Ja im nisam vjerovao ni prije rata sto se pokazalo u konacnici ispravnim stavom..od onih srba koje sam poznavao samo jedan se stavio na hrvatsku stranu..ostali otisli u cede ili su bili takvih stajalista...
Ja se tomu i ne čudim.
Ovo je bilo nešto sasvim drugo od drugog svjetskog rata,gdje zaraćene strane (ne gledajuć okupatore) nisu bile toliko etnički podijeljene.
Hrvata je bilo u sve četiri vojske.
razbijali ih
kao i srba u Hr gardii iz istog razloga
2014-04-16
dijagram wrote:Svi znamo da je jna samo razdvajala zaracene strane.
nepravilan, nepreporučljiv, neprihvatljiv oblik izričaja !!
2014-04-16
Similar topics
» ZARKO MANJKAS CRVENKAPA
» Žarko Kasum za mandatara
» Umro je Zarko Potocnjak
» Jelena Rozga otkrila da žarko želi postati majka: 'Vrijeme je'
» Žarko Puhovski oštro protiv današnjeg prosvjeda:'To je politički prosvjed za lažne simbole'
» Žarko Kasum za mandatara
» Umro je Zarko Potocnjak
» Jelena Rozga otkrila da žarko želi postati majka: 'Vrijeme je'
» Žarko Puhovski oštro protiv današnjeg prosvjeda:'To je politički prosvjed za lažne simbole'
Page 1 of 1