Zelenski : Uz pomoć Britanije i SAD radimo veliku ukrajinsku flotu za deblokadu Crnog i Azovskog mora
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zelenski : Uz pomoć Britanije i SAD radimo veliku ukrajinsku flotu za deblokadu Crnog i Azovskog mora
Šojugu ; Karađić i Mladić su fini svijet ( kreatori i sprovoditelj četničke ideologije na Balkanu su suoer ljudi )
General galaktičke federacije s pet zvjezdica ; Krim je Ukrajina , ja Krim neću vojno osvajat jer mi nije bitan , kad mi nešto počmeš glumit ovdje s mornaricom ide ti deset tisuća pomorski mina oko Krima šta će napraviti sljedeće stvari :
1. Blokirati crnomorsku flotu da izađe
2. Blokirati dijelove ruske mornarice u Sredozemlju da se vrate u matične luke na Crnom moru šta ih čini lakim metama za mene
3. Blokirati pomoć od sjeverne flote jer ni ona neće moći do luka na Crnom moru i Azovu
4. Blokirati ću ti kompletan pomorski trgovački promet Rusije s ostatkom svijeta iz tog dijela Rusije šta će ti uništiti ekonomiju.
Neka si ti školovano lice na ruskim vojnim akademijama al ima majmune i vojno puno školovaniji od tebe.
I puno opasnijih. Vojno.
General galaktičke federacije s pet zvjezdica ; Krim je Ukrajina , ja Krim neću vojno osvajat jer mi nije bitan , kad mi nešto počmeš glumit ovdje s mornaricom ide ti deset tisuća pomorski mina oko Krima šta će napraviti sljedeće stvari :
1. Blokirati crnomorsku flotu da izađe
2. Blokirati dijelove ruske mornarice u Sredozemlju da se vrate u matične luke na Crnom moru šta ih čini lakim metama za mene
3. Blokirati pomoć od sjeverne flote jer ni ona neće moći do luka na Crnom moru i Azovu
4. Blokirati ću ti kompletan pomorski trgovački promet Rusije s ostatkom svijeta iz tog dijela Rusije šta će ti uništiti ekonomiju.
Neka si ti školovano lice na ruskim vojnim akademijama al ima majmune i vojno puno školovaniji od tebe.
I puno opasnijih. Vojno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zelenski : Uz pomoć Britanije i SAD radimo veliku ukrajinsku flotu za deblokadu Crnog i Azovskog mora
Ako je narod Krima skoro plebiscitarno odlucio kako je odlucio, onda tu vise nema zbora.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
merkeličin šupak je okupiran od plenkija
Similar topics
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Ruski trojanski plinski tok ispod Crnog Mora
» Zelenski zove legiju stranaca u pomoć
» BBC o incidentu iznad Crnog mora: Je li ovo bila nesreća ili ruski napad?
» Lufthansa zbog korone mora otpustiti 26 tisuća radnika a flotu će smanjiti za 100 aviona
» Ruski trojanski plinski tok ispod Crnog Mora
» Zelenski zove legiju stranaca u pomoć
» BBC o incidentu iznad Crnog mora: Je li ovo bila nesreća ili ruski napad?
» Lufthansa zbog korone mora otpustiti 26 tisuća radnika a flotu će smanjiti za 100 aviona
Page 2 of 2