Prosvjed protiv mjera Talibanskog stožera.
Page 1 of 1
Prosvjed protiv mjera Talibanskog stožera.
U prvom planu ženska prosvjednica koja na otvorenom nosi medicinsku masku, a prosvjeduje protiv burke.
S druge strane ispada da su Talibani prema prosvjednicima dosta liberalniji od Njemačke policije
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Prosvjed protiv mjera Talibanskog stožera.
u meduvremenu progresivna talibanija se fokusira na predskolsku djecu 1:40
i osnovnu
i osnovnu
2014-04-19
U Hrvatskoj mnoge struke gube pravo na pomoć s HZZa iako smo gotovi svi oštećeni uvođenjem mjera Covid19
Rjetki koji imaju pravo na potporu izgubit će mogućnost primanja potpore ukoliko nisu cijepljeni ili ako im odrađeni COVID testovi ne budu vrijedili na dan povlačenja podataka Covid potvrda s HZJZ iako imaju zabranu rada
strašno što rade a narod podjelili i nitko da se udruži za grupno javno djelovanje kontra nerazumnih, štetnih zakona
takvo šta nije bilo ni za vrijeme NDH
Rjetki koji imaju pravo na potporu izgubit će mogućnost primanja potpore ukoliko nisu cijepljeni ili ako im odrađeni COVID testovi ne budu vrijedili na dan povlačenja podataka Covid potvrda s HZJZ iako imaju zabranu rada
strašno što rade a narod podjelili i nitko da se udruži za grupno javno djelovanje kontra nerazumnih, štetnih zakona
takvo šta nije bilo ni za vrijeme NDH
2014-04-16
Sutra u Splitu demoštracjun protiv kovid talibana.
Svi smo jednako dužni brinuti se za sigurnost države.za sigurnost na cesti, u gradu i selu ili u našem domu. Jednako tako podjednako moramo brinuti o zdravlju populacije, a posebno ako je ugrožena nekom zarazom kao što je sad slučaj. Ova gore, iznad, traži da se svima da državna podpora, a u isto vrijeme ne prihvaća obavezu da i sama doprinese u obrani zajednice od ugroze zarazom. Samo zdravi ljudi mogu raditi i tako brinuti za sebe, za svoju obitelj i općenito za zajednicu u kojoj žive. Slažem se, ne treba ljude dijeliti po naciji kojoj pripadaju, po vjeri ili boji kože, ali će se sigurno dijeliti na odgovorne i na neodgovorne. Kriminalci zasigurno neće imati pravo na kriminal itd..Zar ovo uopće treba objašnjavati?
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Opet neki rasizam....Eroo wrote: Slažem se, ne treba ljude dijeliti po naciji kojoj pripadaju, po vjeri ili boji kože, ali će se sigurno dijeliti na odgovorne i na neodgovorne.
OK, slažem se. Ja ću bit neodgovoran, a odgovorni mi mogu popušit kurac.
Guest- Guest
Talibančiću, umiri se.cassanowa wrote:Opet neki rasizam....Eroo wrote: Slažem se, ne treba ljude dijeliti po naciji kojoj pripadaju, po vjeri ili boji kože, ali će se sigurno dijeliti na odgovorne i na neodgovorne.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ja sam katolik. Vjerujem jedino u boga. Ljudske eksperimente prepuštam svakome po želji.Eroo wrote:Talibančiću, umiri se.cassanowa wrote:Opet neki rasizam....Eroo wrote: Slažem se, ne treba ljude dijeliti po naciji kojoj pripadaju, po vjeri ili boji kože, ali će se sigurno dijeliti na odgovorne i na neodgovorne.
Guest- Guest
Nebi vrijeđao talibane. Oni bar znaju što rade.mutava baštarda wrote:Sutra u Splitu demoštracjun protiv kovid talibana.
Guest- Guest
Da, to ni meni nije baš jasno. Tamo prosvjeduju protiv burke a onda dođu u europu pa pokriju glavu i labrnju i glume osmo svjetsko čudo na tržnici.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prosvjeduje protiv burke, a nosi medicinsku masku na otvorenom. Radi se o običnoj kovid talibankikaya wrote:Da, to ni meni nije baš jasno. Tamo prosvjeduju protiv burke a onda dođu u europu pa pokriju glavu i labrnju i glume osmo svjetsko čudo na tržnici.
Similar topics
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Za sutra u podne se najavljuje prosvjed protiv Stožera diljem Hrvatske
» Prosvjed desnice protiv korona mjera u Berlinu
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Do Božića bi se mogla vratiti najbesmislenija mjera Stožera, ona s propusnicama
» Za sutra u podne se najavljuje prosvjed protiv Stožera diljem Hrvatske
» Prosvjed desnice protiv korona mjera u Berlinu
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Do Božića bi se mogla vratiti najbesmislenija mjera Stožera, ona s propusnicama
Page 1 of 1