Ovo je nešto što nikad nećete doživjeti u Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ovo je nešto što nikad nećete doživjeti u Hrvatskoj
ANTIKORUPCIJSKA AKCIJA U Srbiji uhićeno 79 osoba, među njima čak sedam bivših ministara
U Srbiji je tijekom noći uhićeno 79 osoba osumnjičenih za korupciju i zloporabe, a među uhićenima su i nekadašnji ministar i direktorica jedne državne agencije, priopćio je u subotu na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji ministar policije Nebojša Stefanović.
Istraga je trajala od 2004. godine, a svi uhićeni osumnjičeni su za niz kaznenih djela kojima je državni proračun oštećen za više od 100 milijuna eura.
Na popisu 79 uhićenih, kojima je ministar policije navodio samo inicijale, nalaze se i nekadašnji ministar Slobodan Milosavljević, bivša direktorica Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković, te biznismen Željko Žunić, vlasnik tvrtke “Beokemije”, navode beogradski mediji.
U skupini uhićenih je i sedmoro pomoćnika ministara, direktori javnih poduzeća, nekoliko poslovnih ljudi, te bivši i sadašnji predsjednici nekoliko općina protiv kojih je istraga vođena više od 10 godina u 20 slučajeva.
Stefanović je naveo da će biti podnijete kaznene prijave protiv još 39 osoba, a da se za pet osoba traga.
http://www.nacional.hr/antikorupcijska-akcija-u-srbiji-uhiceno-79-osoba-medu-njima-cak-sedam-bivsih-ministara/
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Ovo je nešto što nikad nećete doživjeti u Hrvatskoj
hoćemo sada, kada se uhiti vrh SDPa čim se oformi nova vlast
Guest- Guest
Logično jerbo u Hrvatskoj nema mita i korupcije. Mi smo moderna i uređena država.
Nismo mi nekakva balkanska prćija.
provocator wrote:Logično jerbo u Hrvatskoj nema mita i korupcije. Mi smo moderna i uređena država.
U Europi i Americi nema korupcije i čim se otrgnemo i priključimo Zapadu, zavladat će red.
crvenkasti-
2014-04-17
Mi smo u EU. Zato živimo ko bubreg u loju.
A da, već jesmo. Kako onda?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:provocator wrote:Logično jerbo u Hrvatskoj nema mita i korupcije. Mi smo moderna i uređena država.
U Europi i Americi nema korupcije i čim se otrgnemo i priključimo Zapadu, zavladat će red.
Ovo u Srbiji je borba dvije mafije, jedna od njih ima svoju državu.
Kad se (ako) priključe zapadu tek počinje prava borba protiv korupcije.
Korupcija je latentna bolest, protiv koje borba nikad ne prestaje.
Radi se o virusu, koji je usađen u sami ljudski kod.
Ero wrote:crvenkasti wrote:provocator wrote:Logično jerbo u Hrvatskoj nema mita i korupcije. Mi smo moderna i uređena država.
Ovo u Srbiji je borba dvije mafije, jedna od njih ima svoju državu.
Kad se (ako) priključe zapadu tek počinje prava borba protiv korupcije.
Korupcija je latentna bolest, protiv koje borba nikad ne prestaje.
Radi se o virusu, koji je usađen u sami ljudski kod.
'Zapad' je mreža centara moći koji pod svojom kontrolom žele cijeli svijet.
Metode kojima se služe su flagrantno mafijaške: iznude, prijetnje, ucjene, reket i nasilje.
crvenkasti-
2014-04-17
Đinđića bi blagopočivšeg, isto uhapsili, ali nisu stigli.
Guest- Guest
Srbija je pritisnuta povodomskorsnjih otvaranja poglavlja o sudstvu i sl. Simptomaticno je da su uhapseni samo clanovi jedne stranke. Ne pratim ali mi sve izgleda kao propaganda. Kao i sta u DNRH jedna strana ne moze u koalicijom sa drugom jer su lopovi a dva clana glavnog odbora im u zatvoru. Dakle, jedno je spin a drugo realnost, gdje je DNRH otisla malo dalje pa hapsi i svoje kada je javnost (kakova -takova) pritjera uz zid.
2014-04-14
marcus is back...and this time, drka na srbiju
2014-04-15
Srbija= YU= socijalizam, sve je bilo bolje press
2014-04-14
svaka sličnost sa DNRH slučajna, jedna lopov, jedna stranka...valjada nije i lova kod financijera kampanje sa obećanjem da se vratiabraham wrote:Srbija je pritisnuta povodomskorsnjih otvaranja poglavlja o sudstvu i sl. Simptomaticno je da su uhapseni samo clanovi jedne stranke. Ne pratim ali mi sve izgleda kao propaganda. Kao i sta u DNRH jedna strana ne moze u koalicijom sa drugom jer su lopovi a dva clana glavnog odbora im u zatvoru. Dakle, jedno je spin a drugo realnost, gdje je DNRH otisla malo dalje pa hapsi i svoje kada je javnost (kakova -takova) pritjera uz zid.
2014-04-15
Ne pratim srbijansku scenu. Jako povrsno ali poznavajuci mentalitet, nema tu nekih pomaka. Boljsevicko cincarski vs boljsevicko- mediteranski mentalitet. Dvije varijante iste bolesti.n_razbojnik wrote:svaka sličnost sa DNRH slučajna, jedna lopov, jedna stranka...valjada nije i lova kod financijera kampanje sa obećanjem da se vratiabraham wrote:Srbija je pritisnuta povodomskorsnjih otvaranja poglavlja o sudstvu i sl. Simptomaticno je da su uhapseni samo clanovi jedne stranke. Ne pratim ali mi sve izgleda kao propaganda. Kao i sta u DNRH jedna strana ne moze u koalicijom sa drugom jer su lopovi a dva clana glavnog odbora im u zatvoru. Dakle, jedno je spin a drugo realnost, gdje je DNRH otisla malo dalje pa hapsi i svoje kada je javnost (kakova -takova) pritjera uz zid.
abraham-
2014-04-14
A bokte...daj upucaj se, molim te...
darth_vader-
2014-04-17
Ilitiga kako se elegantno riješiti opozicije na Putinov način...
darth_vader-
2014-04-17
e jebi ga,to je ono za sto vi nemate jojca...
Guest- Guest
Jebote...a mi uhapsili premijera nekoliko ministara o disama da ne govorimo...kad oni uhapse premijera,nekoliko ministara nek se jave
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eto lijepo... ..Sad jos da utvrdimo tko ima veceg i moćnijeg Pišu,Vi ili srbi..ali za to moramo pitati Cure...vuksadinare wrote:Jebote...a mi uhapsili premijera nekoliko ministara o disama da ne govorimo...kad oni uhapse premijera,nekoliko ministara nek se jave
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» ..nesto sto nikad necemo imati...
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Ima li nesto u Hrvatskoj od ovih izreka
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» ..nesto sto nikad necemo imati...
» Srbima nikad pravo ako je nešto iz Hrvatske ispred njih
» Ima li nesto u Hrvatskoj od ovih izreka
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
Page 1 of 2