Senf polovnu drobilicu glomaznog otpada nabavlja od uskokova osumnjicenika
Page 1 of 1
Senf polovnu drobilicu glomaznog otpada nabavlja od uskokova osumnjicenika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tomasevic-drobilicu-glomaznog-otpada-nabavlja-od-uskokovog-osumnjicenika-iz-afere-vjetroelektrane-15095813
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf polovnu drobilicu glomaznog otpada nabavlja od uskokova osumnjicenika
.sad ce rac vec ofucanu foru..'da nije znao'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa kad je Lager zastupnik. Lager je ogromna firma, jedna od najjačih u Hr i BiH.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jaran iz bosne
Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:jaran iz bosne
Lager je institucija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
senf bez kobasice
tko je uopće njega trebao za nešto
samo komunjare
tko je uopće njega trebao za nešto
samo komunjare
2014-04-16
marcellus wrote:jaran iz bosne
točnije komunjara iz bosne
nije nitko nikome kriv jer ne uspijeva doći do izražaja u većoj sredini (svojoj sredini),
jer se nije uspio snaći kao neki Rolling Stonesi
Sinoć čula kako Hercegovce nazivaju Rolling Stonesi
2014-04-16
izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
2014-04-16
Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
dijagram-
2015-08-09
tebe netko ne kontadijagram wrote:Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
ajme uma ...
je ti umišljaj velik
obična si kobasica od senfa
2014-04-16
Svi me kontaju osim tebe . Tebi ništa nije jasno.mortal wrote:tebe netko ne kontadijagram wrote:Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
ajme uma ...
je ti umišljaj velik
dijagram-
2015-08-09
optužbama se želiš izvući od glupostidijagram wrote:Svi me kontaju osim tebe . Tebi ništa nije jasno.mortal wrote:tebe netko ne kontadijagram wrote:Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
ajme uma ...
je ti umišljaj velik
nekulturan si i nemaš finoće
kod tebe je vidno izražena narcisoidnost
2014-04-16
Ako jazem da ne shvacas što govorim i kojesta mi insinuiraš a sve pogrešno i svima je to oveje jasno to nije optuzba nego tko zna koji pokušaj reći ti da ne razumiješ. Eto ni to nisi razumjela pa pišeš o optuzbama . No dobro, nema veze. Necu se ubuduće obazirati.mortal wrote:optužbama se želiš izvući od glupostidijagram wrote:Svi me kontaju osim tebe . Tebi ništa nije jasno.mortal wrote:tebe netko ne kontadijagram wrote:Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
ajme uma ...
je ti umišljaj velik
dijagram-
2015-08-09
opet naklapaš ko babadijagram wrote:Ako jazem da ne shvacas što govorim i kojesta mi insinuiraš a sve pogrešno i svima je to oveje jasno to nije optuzba nego tko zna koji pokušaj reći ti da ne razumiješ. Eto ni to nisi razumjela pa pišeš o optuzbama . No dobro, nema veze. Necu se ubuduće obazirati.mortal wrote:optužbama se želiš izvući od glupostidijagram wrote:Svi me kontaju osim tebe . Tebi ništa nije jasno.mortal wrote:tebe netko ne kontadijagram wrote:Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
ajme uma ...
je ti umišljaj velik
a rečeno nema veze s temom niti rečenim
2014-04-16
Strašno, prokleta komunjara umjesto da dobrom i poštenom, zlatnom, prekrasnom jošnebeatificiranom svecu svih svetaca, kralju svih kraljeva, imperatoru poštenjačina, srculencu prekrasnome i najnajdivnijem stvorenju svih svjetova i svih vremena - Pripuzu uvali 33 milje naših kuna da proda kaj vredi a ostalo baci na gradsko odlagalište ili se riješi kroz samozapaljenje po Duhu svetom, on spička 5,8 milijuna kuna od čega pola plaća EU da bi grad to radio sam.
Kakvo klerokomunističko pokvareno smeće, ja bi plaćao i 386% prireza i poreznog podnadporeza samo da Pripuz cvijeta i svojim vječnim presvetim svjetlom obasjava kasabe nas nedostojnika njegovog uzvišenog svetog postojanja.
Svoju neizmjernu tugu (bio sam tužniji samo kad je Kim-Jong Il umro) izrazit ću pjesmom:
Druže Pripuz sveti oče
kurca tvoga u dupe nam se hoće
nemoj mastit velkim trudom
nama draže suhim udom
pofaci nas ti pošpricaj
najdraži nam to običaj
trabant vozim nije zima
neka Pripuz više ima
Amen.
Kakvo klerokomunističko pokvareno smeće, ja bi plaćao i 386% prireza i poreznog podnadporeza samo da Pripuz cvijeta i svojim vječnim presvetim svjetlom obasjava kasabe nas nedostojnika njegovog uzvišenog svetog postojanja.
Svoju neizmjernu tugu (bio sam tužniji samo kad je Kim-Jong Il umro) izrazit ću pjesmom:
Druže Pripuz sveti oče
nama draže suhim udom
pofaci nas ti pošpricaj
najdraži nam to običaj
trabant vozim nije zima
neka Pripuz više ima
Amen.
Brain32-
2014-04-15
AssadNaPodmornici and Maggie19 like this post
Brain32 wrote:Strašno, prokleta komunjara umjesto da dobrom i poštenom, zlatnom, prekrasnom jošnebeatificiranom svecu svih svetaca, kralju svih kraljeva, imperatoru poštenjačina, srculencu prekrasnome i najnajdivnijem stvorenju svih svjetova i svih vremena - Pripuzu uvali 33 milje naših kuna da proda kaj vredi a ostalo baci na gradsko odlagalište ili se riješi kroz samozapaljenje po Duhu svetom, on spička 5,8 milijuna kuna od čega pola plaća EU da bi grad to radio sam.
Druže Pripuz sveti oče
nama draže suhim udom
pofaci nas ti pošpricaj
najdraži nam to običaj
trabant vozim nije zima
neka Pripuz više ima
Amen.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mortal wrote:opet naklapaš ko babadijagram wrote:Ako jazem da ne shvacas što govorim i kojesta mi insinuiraš a sve pogrešno i svima je to oveje jasno to nije optuzba nego tko zna koji pokušaj reći ti da ne razumiješ. Eto ni to nisi razumjela pa pišeš o optuzbama . No dobro, nema veze. Necu se ubuduće obazirati.mortal wrote:optužbama se želiš izvući od glupostidijagram wrote:Svi me kontaju osim tebe . Tebi ništa nije jasno.mortal wrote:tebe netko ne kontadijagram wrote:Ti još ne kontaš što ja pišem. Blago ti se takvoj.mortal wrote:izađi na Markov trgdijagram wrote:Jebo smece, evo prilike s migrantima, tu ce sav njegov potencijal izaci na vidjelo.
pokaži se
ajme uma ...
je ti umišljaj velik
a rečeno nema veze s temom niti rečenim
vas dvoje pravaša, mira si dajte i ne svađajte se pred svijetom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Senf ne bus od mog kvarta radil smetliste otpada.Radi ga od leftardskog Centra
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Indija za 3.3 milijarde dolara iznajmljuje polovnu Rusku nuklearnu podmornicu
» Zašto Srbija ozbiljno zaostaje u reciklaži otpada?
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Indija za 3.3 milijarde dolara iznajmljuje polovnu Rusku nuklearnu podmornicu
» Zašto Srbija ozbiljno zaostaje u reciklaži otpada?
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
Page 1 of 1