Der Bomber
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Der Bomber
“Moj Gerd uvijek je bio borac. Uvijek je bio hrabar, cilog života”, izjavila je Uši u posljednjem razgovoru za njemačke medije. “I sada je hrabar. Nikada nije bio svjestan svoje veličine, svih tih uspjeha. Igrao je iz ljubavi, zato što je uživao u davanju golova. Uvek skroman, rezervisan, povučen. Uvijek prijateljski raspoložen. Jedan od posljednjih dobročinitelja. Gerd spava pred kraj svog života. Tiho spava... Čini mi se da mu tihi oproštaj najviše odgovara”.
Gerd Miler - radost golova i tuga zaborava.
Gerd Miler - radost golova i tuga zaborava.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Der Bomber
I kamen bi na ovo proplakao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kad vidis imena
Der Bomber Kaiser Schwarzenbeck hoennes breitner maier Roth u Bayernu
Ili
SIVORI boniperti Bettega Zoff platini del piero buffon montero u Juventusu i cudimo se zasto su najveci klubovi na svijetu.
A opet lako ti je sa takvim velikanima biti najveci i pisati povijest.
Takva lakoca je jednostavno nepodnosljiva.
Ali treba to postati.
A Bog sam je svjedok da od BAYERNA I JUVENTUSA NEMA I NEMOZE BITI VECIH KLUBOVA.
Der Bomber Kaiser Schwarzenbeck hoennes breitner maier Roth u Bayernu
Ili
SIVORI boniperti Bettega Zoff platini del piero buffon montero u Juventusu i cudimo se zasto su najveci klubovi na svijetu.
A opet lako ti je sa takvim velikanima biti najveci i pisati povijest.
Takva lakoca je jednostavno nepodnosljiva.
Ali treba to postati.
A Bog sam je svjedok da od BAYERNA I JUVENTUSA NEMA I NEMOZE BITI VECIH KLUBOVA.
2015-09-13
Prije par dana gledan sliku gullita u dresu milana iz 1988 dres sa jednom zvijezdicom iznad grba.
Sada je 2021 milan ima istu tu jednu zvijezdicu a juventus je korak do cetvrte.
Sada je 2021 milan ima istu tu jednu zvijezdicu a juventus je korak do cetvrte.
2015-09-13
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Strašan igrač, izgledao je na prvu pomalo nespretan, krive noge.
Ali igrao je s obje, i ako se ikako moglo, davao je golove. Lijevom, desnom, glavom, trepavicom…bio je veličanstven.
Neka mu je laka zemlja!
Ali igrao je s obje, i ako se ikako moglo, davao je golove. Lijevom, desnom, glavom, trepavicom…bio je veličanstven.
Neka mu je laka zemlja!
niels-
2021-04-26
Similar topics
» DER BOMBER
» In Russia begin to build the newest bomber, the PAK DA "Messenger"
» Kurdish-led SDF stopped a child ISIS suicide bomber and defused his explosives.
» Afghanistan: Child suicide bomber kills five, injures 40 in wedding attack
» In Russia begin to build the newest bomber, the PAK DA "Messenger"
» Kurdish-led SDF stopped a child ISIS suicide bomber and defused his explosives.
» Afghanistan: Child suicide bomber kills five, injures 40 in wedding attack
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1