~I'm sexy and I know it~
Page 3 of 45
Page 3 of 45 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 45
Re: ~I'm sexy and I know it~
Med, šššš, jezik pregrizla. Sad će to, već ove zime
Jooj, dijagram, pa ja obožavam snijeg. Atipična sam dalmatinka što se tiče toga. Nisam se razbolila ni od luđih stvari od sjedenja na snijegu
Jooj, dijagram, pa ja obožavam snijeg. Atipična sam dalmatinka što se tiče toga. Nisam se razbolila ni od luđih stvari od sjedenja na snijegu
Jolie- Posts : 379
2014-04-15
BravoJolie wrote:Med, šššš, jezik pregrizla. Sad će to, već ove zime
dijagram-
2015-08-09
Ja sam mislila da je dijagram žensko
2014-04-15
samo ti se cini, jos si premlada:)Lady_D wrote:ti si meni malo perverzan cesto kada te citamdijagram wrote:a ne znam, guza na hladnom, to si ti samo tren,za fotku:)
ne znam zasto...
dijagram-
2015-08-09
Naravno :)Jolie wrote:Ja sam mislila da je dijagram žensko
dijagram-
2015-08-09
Ništa ''naravno''. Slika kao dokaz
2014-04-15
sacekajte do pocetka veljace, punim okuglih 50 , onda vam posaljem da mi cure kazu jesam li za staracki dom il jos mogu posluziti:)Jolie wrote:Ništa ''naravno''. Slika kao dokaz
dijagram-
2015-08-09
ajd to napravi. da se babinjak i dedinjak iznenadi.dijagram wrote:sacekajte do pocetka veljace, punim okuglih 50 , onda vam posaljem da mi cure kazu jesam li za staracki dom il jos mogu posluziti:)Jolie wrote:Ništa ''naravno''. Slika kao dokaz
2014-12-30
Ja pišem. Početak veljače
2014-04-15
sto se imaju iznenaditi, star coek, pojelo ga i pregazilo vrijeme,..otpis, staro zeljezoveber wrote:ajd to napravi. da se babinjak i dedinjak iznenadi.dijagram wrote:sacekajte do pocetka veljace, punim okuglih 50 , onda vam posaljem da mi cure kazu jesam li za staracki dom il jos mogu posluziti:)Jolie wrote:Ništa ''naravno''. Slika kao dokaz
dijagram-
2015-08-09
je, eto poslat cu za jubilej, pet puta po deset, okruglo:)Jolie wrote:Ja pišem. Početak veljače
dijagram-
2015-08-09
koga, vebera, pa on to sam umijesi zamota ispece, a onda i pojede:)kic wrote:mogu te po burek poslat bolan.
dijagram-
2015-08-09
imaš pravo. otpis.dijagram wrote:sto se imaju iznenaditi, star coek, pojelo ga i pregazilo vrijeme,..otpis, staro zeljezoveber wrote:ajd to napravi. da se babinjak i dedinjak iznenadi.dijagram wrote:sacekajte do pocetka veljace, punim okuglih 50 , onda vam posaljem da mi cure kazu jesam li za staracki dom il jos mogu posluziti:)Jolie wrote:Ništa ''naravno''. Slika kao dokaz
zato se i srećemo u ambulanti.
2014-12-30
ne znam ga radit.dijagram wrote:koga, vebera, pa on to sam umijesi zamota ispece, a onda i pojede:)kic wrote:mogu te po burek poslat bolan.
jedna bosanka mi pokazuje kako se radi, ali ne ide.
jel zbog nje ili nemam smisla za bureke?
2014-12-30
a cuj, tko zna, za 30-40 godina mozda me nesto i zaboli pa otkrijem gdje su prave ambulante:)veber wrote:imaš pravo. otpis.dijagram wrote:sto se imaju iznenaditi, star coek, pojelo ga i pregazilo vrijeme,..otpis, staro zeljezoveber wrote:ajd to napravi. da se babinjak i dedinjak iznenadi.dijagram wrote:sacekajte do pocetka veljace, punim okuglih 50 , onda vam posaljem da mi cure kazu jesam li za staracki dom il jos mogu posluziti:)Jolie wrote:Ništa ''naravno''. Slika kao dokaz
zato se i srećemo u ambulanti.
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
ima nas :Dbetty.boop wrote:i ja sam rodjena pocetkom veljace :D
2014-12-30
Page 3 of 45 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 45
Page 3 of 45