Dmitrovic: Emancipacija, Zene su Smrt Nacije
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dmitrovic: Emancipacija, Zene su Smrt Nacije
Ne treba ih zeniti, to je isto jedna od stavki CV. Ovde Pop jedan vencao jedan par i rekao, kako to nije pravljenje CV za okolinu i drustvo, vec Zajednica za postovanje dve osobe. Ne udaju se one zbog tebe, dok i vencanje koriste za licnu reklamu i utrkivanje sa dru gim zenskama. Muskarac je tu deo administrativne procedure pod broj 97 na uplatnici i da dete ne bude kopile iz vanbracne veze, zbog drugih. Kasnije se otkace i istih da im ne smetaju i da zive Sex and City life sa svojim drugaricama. Sada sto on misli da je bitan, to je drugo.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Pročitao ovo jutros :
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/zaljubite-se-volite-a-onda-preokret-mrzim-svoju-zenu-i-ne-ovo-se-nije-dogodilo-preko-noci-imam-dobre-razloge-1119895
Pa sad ovaj ministar demografije o tome kako su se ljudi odlučili za hedonizam a ne brak.
Meni se čini da su se ljudi odlučili da ne ulaze u ove probleme jer im ne trebaju.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/zaljubite-se-volite-a-onda-preokret-mrzim-svoju-zenu-i-ne-ovo-se-nije-dogodilo-preko-noci-imam-dobre-razloge-1119895
Pa sad ovaj ministar demografije o tome kako su se ljudi odlučili za hedonizam a ne brak.
Meni se čini da su se ljudi odlučili da ne ulaze u ove probleme jer im ne trebaju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Drago mi je šta se nisan ženija nit ikojoj napravija dite. Na sve ono šta san nalećiva u početku sve divno krasno onda vidiš neka razmišljanja pa se misliš ono ako ovo dovedeš kući i napraviš dite , pa imat ćeš toliko problema da ćeš se morat razvest na kraju i onda si opet nigdi samo ćeš biti frustriraniji i imat alimentaciju il dvije za vratom plus će ti uletit vlastita mater pa će ona stat na stranu unuka i počet rat itd.
On sam sebi bi napravija sranje situaciju da jesam.
On sam sebi bi napravija sranje situaciju da jesam.
2014-04-11
Jedino šta žalim je to šta onda nisan uopće zna za emanicipaciju nego san naknadno otkriva dok mi nešto nije postalo sumnjivo jer san postavija sebi pitanje ; Ok znam da sam u kurcu ( nisam savršen ) al nisam baš toliko. Šta se ovdje uopće dešava ?
Da san to zna onda izbjega bi sam sebi hrpu neugodnih i traumatičnih situacija jer onda ne bi uopće nudija nikojoj ozbiljniju vezu.
To mi je jedino ža šta to nisan zna tada.
Da san to zna onda izbjega bi sam sebi hrpu neugodnih i traumatičnih situacija jer onda ne bi uopće nudija nikojoj ozbiljniju vezu.
To mi je jedino ža šta to nisan zna tada.
2014-04-11
Od tada sam puno pametniji pa više nikojoj ne nudim nit piće a kamo li šta više od toga ( seks , većera , upoznavanje , neka ozbiljna veza itd ).
Drkica i aj Bog.
Drkica i aj Bog.
2014-04-11
Trebalo mi je jedno pet godina dok nisam otkrio uzrok. Vidiš da nešto nije u redu , osjećaš to a ne znaš šta. Emancipacija mi tad bila na kraj pameti kao uzrok.
Pođeš od sebe : Nisi savršen al nisi baš toliko u kurcu. Tražiš prvo svoje mane. Prvo sebe. Ok to je to al ne može to baš to toliko. I onda povezivanje naizgled nebitnih stvari postepeno u jednu cijelinu i onda dobio cijelu sliku.
Ajme pa ovo je emancipacija.
Pođeš od sebe : Nisi savršen al nisi baš toliko u kurcu. Tražiš prvo svoje mane. Prvo sebe. Ok to je to al ne može to baš to toliko. I onda povezivanje naizgled nebitnih stvari postepeno u jednu cijelinu i onda dobio cijelu sliku.
Ajme pa ovo je emancipacija.
2014-04-11
Emancipacija radikalno i iz temelja mjenja neke stvari. Prije svega muško ženske odnose a onda i posljedično odnose u društvu.
Moraju se postaviti granice i pravila.
Moraju se postaviti granice i pravila.
2014-04-11
Emancipacija žena je želja duša koje su se inkarnkrale u ženski spol da budu neovisne.
Neovisne o čega ? Pa od bilo čega šta im je supresor u opstanku : financije , roditelji , momak ( muž ) , djeca i općenito bilo šta.
Pošto na muškog gledaš kao supresor prvo pravilo je : Ti meni plaćaš piće ako želiš razgovarati.
Neovisne o čega ? Pa od bilo čega šta im je supresor u opstanku : financije , roditelji , momak ( muž ) , djeca i općenito bilo šta.
Pošto na muškog gledaš kao supresor prvo pravilo je : Ti meni plaćaš piće ako želiš razgovarati.
2014-04-11
Drugo pravilo : uvodi se emancipacija muški.
Dakle želja duša inkarnirani u muško tijelo da nisu ovisni ni o čemu. Dakle financijama, roditeljima , ženi , djeci itd.
Dakle želja duša inkarnirani u muško tijelo da nisu ovisni ni o čemu. Dakle financijama, roditeljima , ženi , djeci itd.
2014-04-11
Treće pravilo : društva koja ne žele financirati roditeljstvo doživit će demografski slom jer ove dvije emanicipacije teže da budu neovisne.
Djeca su uteg.
Djeca su uteg.
2014-04-11
Četvrto pravilo : Žena s vremenom ne dobija na atraktivnosti a niti će joj rast broj ponuda za potencijalni brak.
2014-04-11
Peto pravilo ; Brak nije stalna institucija.
Oba partnera ga mogu prekinuti bez da daju objašnjenje.
Oba partnera ga mogu prekinuti bez da daju objašnjenje.
2014-04-11
Šesto pravilo : Osoba ženskog spola kojoj jajnik ne radi nije predmet rasprave o natalitetu.
2014-04-11
a što sa ženama koje imaju bradu i brkove?
jesu one za rasplod ili za cirkus?
jesu one za rasplod ili za cirkus?
damelkior wrote:Stvar je vrlo jednostavna, kapitalizam je pobijedio demokraciju, obitelj, religiju, tradiciju, pa čak i biologiju, rod i spol.
i tumpleki i dalje vjeruju u demokraciju
i kako je komunizam neko strašno društvo
isprani mozgovi su uvjet za robove u kapitalizmu
Popijo pive i pojio ribu s gradela. Vrijeme je za spavanje.
Živjela emancipacija....muškaraca.
Svak o svom poslu.
Živjela emancipacija....muškaraca.
Svak o svom poslu.
2014-04-11
Meni je trebalo pet godina da ja detektiram emancipaciju. To mi je bilo na kraj pameti a vidim da nešto ne štima
Sad ćete vidit šta je emancipacija muških.
Sad ćete vidit šta je emancipacija muških.
2014-04-11
Emanicipacija muških je težnja duša inakrnirani u muška tjela da ne budu ovisni o bilo čemu.
Ajte moje curice pa pa.
Ajte moje curice pa pa.
2014-04-11
Žali Bože tih izgubljenih pet godina , truda i energije i živaca. To mi je jedino ža.
Da mi je netko reka tad da postoji emancipacija sve bi to priskočija i ne bi se nit trudija.
Žali Bože izgubljenog vremena , truda i energije.
Da mi je netko reka tad da postoji emancipacija sve bi to priskočija i ne bi se nit trudija.
Žali Bože izgubljenog vremena , truda i energije.
2014-04-11
Moglo je biti i gore , da san to oženija. Fala kurcu nisan. Sva srića
To je samo proboem u životu kad ona u startu muški spol gleda kao supresor u opstanku ( jer joj koći neovisnost o bilo čemu ).
To je samo proboem u životu kad ona u startu muški spol gleda kao supresor u opstanku ( jer joj koći neovisnost o bilo čemu ).
2014-04-11
Kad san to skužija više niti jednoj piće platit.
Nema šanse.
Nema šanse.
2014-04-11
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hadžidedić na Krugu 99: Srbi i Hrvati nisu nacije u BiH, nego tek vjerski identitet koji je nezasluženo prisvojio ime nacije
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» MENTALNO STANJE NACIJE
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» MENTALNO STANJE NACIJE
Page 7 of 8