Izgorio Dragoslav iz Niša
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Izgorio Dragoslav iz Niša
Ovo je bilo izgleda non stop pijano, jbt koji teski krkanluk bez premca, poprskan rakijom i umascen lazima.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
U principu bi mi te krkane rastjerali i 91 da nije majčica smrdija i bratska JNA uskočile u pomoć pobunjenim divljacima i pijanduramaomni wrote:Ovo je bilo izgleda non stop pijano, jbt koji teski krkanluk bez premca, poprskan rakijom i umascen lazima.
Šandor Winnetou wrote:U principu bi mi te krkane rastjerali i 91 da nije majčica smrdija i bratska JNA uskočile u pomoć pobunjenim divljacima i pijanduramaomni wrote:Ovo je bilo izgleda non stop pijano, jbt koji teski krkanluk bez premca, poprskan rakijom i umascen lazima.
pa iz slovenije ih je potjeralo lovačko društvo.
Još gledam, do sada teška pišurijamarcellus wrote:a pazi šta su onda pričali, a sad kao "proterali ih hrvati..."
onda je bilo "uvežbavamo evakuaciju naroda a vojska će da ostane da brani krajinu..."
i kurčili se, a sad je ono... kuku lele
ma cijeli video je za puštat kad si u bedu, čisto da te nasmije
Je ali su nam i to uskratili račan i kompany a banda se samo iz slovenije razgmilila po RH i krenuli s tih pozicija u krvavi pir.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:U principu bi mi te krkane rastjerali i 91 da nije majčica smrdija i bratska JNA uskočile u pomoć pobunjenim divljacima i pijanduramaomni wrote:Ovo je bilo izgleda non stop pijano, jbt koji teski krkanluk bez premca, poprskan rakijom i umascen lazima.
pa iz slovenije ih je potjeralo lovačko društvo.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Je al đaba, srbi su pičketine i ne pišem ja slučajno o tome da nas neće više nikada napasti ukoliko nas opet netko ne razoruža a držim da ni Hrvati nisu toliko mutavi da bi opet stali na iste grablje.marcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto... "ukralo"
Šandor Winnetou wrote:Je al đaba, srbi su pičketine i ne pišem ja slučajno o tome da nas neće više nikada napasti ukoliko nas opet netko ne razoruža a držim da ni Hrvati nisu toliko mutavi da bi opet stali na iste grablje.marcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto... "ukralo"
ae... svi su vratili oružje... do zadnjeg
U to ne sumnjam no kako rekoh poučen iskustvom iz 91 kada smo uvijek dali po pički četkama bilo je heljp JNA i beskrajno kmečanje. Marc oni imaju oružja ali su pičke. Trernutno ih štiti hr. vlada pa se prokurče tu i tamo, onog trena kad izgube svoje mecene biti će kuš i neće im pasti na pamet bilo što srati.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Je al đaba, srbi su pičketine i ne pišem ja slučajno o tome da nas neće više nikada napasti ukoliko nas opet netko ne razoruža a držim da ni Hrvati nisu toliko mutavi da bi opet stali na iste grablje.marcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto... "ukralo"
Šandor Winnetou wrote:U to ne sumnjam no kako rekoh poučen iskustvom iz 91 kada smo uvijek dali po pički četkama bilo je heljp JNA i beskrajno kmečanje. Marc oni imaju oružja ali su pičke. Trernutno ih štiti hr. vlada pa se prokurče tu i tamo, onog trena kad izgube svoje mecene biti će kuš i neće im pasti na pamet bilo što srati.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Je al đaba, srbi su pičketine i ne pišem ja slučajno o tome da nas neće više nikada napasti ukoliko nas opet netko ne razoruža a držim da ni Hrvati nisu toliko mutavi da bi opet stali na iste grablje.marcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto... "ukralo"
Nikad se nećemo osloboditi muke i strijepnje.
Pobijedili smo susjeda koji je veći i jači od nas, uz pomoć udaljenih i ne jako zainteresiranih sila koje su u to vrijeme slučajno bile uz nas.
Dok postojimo, nećemo se naspavati.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne.Šandor Winnetou wrote:Je al đaba, srbi su pičketinemarcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto... "ukralo"
Četnici su pičke.
U 2.svj.ratu Srbi iz Like,Dalmacije,Korduna,Banije,Majevice,Kozare...bili su primjer i oličenje junaštva. Partizani.
Zar su jedan Boško Buha,ili Stevo Opačić koji je sa vodom bombaša prešao porušeni most na Neretvi i sa druge strane napravio pljeskavice među četnicima bio pičketina???
Srbi su odlični borci i heroji kad se borer za svoje vlastite interese i kad imaju motiva. Zar su Srbi u 1.svj.ratu bili puičke na Ceru,Kolubari,Mačvi,Solunu?
Oni su u borbi ovisno o situaciji i motivaciji.
Pa i na Kosovu u ovom zadnjem ratu. Na Košarama borili su se herojski.
To je kao kad bi netko gledao domobrane u 2.svj.ratui i na osnovu njihovog držanja cijeli hrvatski korpus ocijenio ko kukavice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Krivo, srbi su pičketine, da nisu cijeli rat bi išao u drugom smjeru. Ako će ti biti lakše reći ću da su srbi bili pičketine u zadnjem ratu.jastreb wrote:Ne.Šandor Winnetou wrote:Je al đaba, srbi su pičketinemarcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto... "ukralo"
Četnici su pičke.
U 2.svj.ratu Srbi iz Like,Dalmacije,Korduna,Banije,Majevice,Kozare...bili su primjer i oličenje junaštva. Partizani.
Zar su jedan Boško Buha,ili Stevo Opačić koji je sa vodom bombaša prešao porušeni most na Neretvi i sa druge strane napravio pljeskavice među četnicima bio pičketina???
Srbi su odlični borci i heroji kad se borer za svoje vlastite interese i kad imaju motiva. Zar su Srbi u 1.svj.ratu bili puičke na Ceru,Kolubari,Mačvi,Solunu?
Oni su u borbi ovisno o situaciji i motivaciji.
To je kao kad bi netko gledao domobrane u 2.svj.ratui i na osnovu njihovog držanja cijeli hrvatski korpus ocijenio ko kukavice.
Sve pet..ali sve sto si pobrojao..popusili..tj na kraju bjezaona...kao sto rekoh nekidan da mi netko objasni kako su nakon svake nazovi pobjede i junastva pobjegli..ne otisli nego pobjegli..raritetjastreb wrote:Ne.Šandor Winnetou wrote:Je al đaba, srbi su pičketinemarcellus wrote:što bi reko debilbiodebilosto ... "ukralo"
Četnici su pičke.
U 2.svj.ratu Srbi iz Like, Dalmacije, Korduna, Banije, Majevice, Kozare ... bili su primjer i oličenje junaštva. Partizani.
Zar su jedan Boško Buha, ili Stevo Opačić koji je sa vodom bombaša prešao porušeni most na Neretvi i sa druge strane napravio pljeskavice među četnicima bio pičketina ???
Srbi su odlični borci i heroji kad se bore za svoje vlastite interese i kad imaju motiva. Zar su Srbi u 1.svj.ratu bili puičke na Ceru, Kolubari, Mačvi, Solunu?
Oni su u borbi neovisno o situaciji i motivaciji.
To je kao kad bi netko gledao domobrane u 2.svj.ratui i na temelju njihovog držanja cijeli hrvatski korpus ocijenio ko kukavice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I meni je baš žao kada se neki branitelj okači o tavansku gredu:kaya wrote:Joj mnogo mi je žao.
Jel a kako je pobegao? Šta nisu same babe i deca bili u traktoru?
ŠOKANTNO Čak 151 branitelj iz Varaždinske županije ubio se od 1990.
I onda valjda treba da otvorim temu ili se javim na neku da ih sprdam.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:I meni je baš žao kada se neki branitelj okači o tavansku gredu:kaya wrote:Joj mnogo mi je žao.
Jel a kako je pobegao? Šta nisu same babe i deca bili u traktoru?ŠOKANTNO Čak 151 branitelj iz Varaždinske županije ubio se od 1990.
I onda valjda treba da otvorim temu ili se javim na neku da ih sprdam.
Kako te nije sramota to spominjati, majmune četnički?
Pa vidiš što piše? Piše "branitelji"!
Znači, vi ste krivi, jer vi ste agresori, a mi smo bili prisiljeni postat branitelji.
I onda, poslije kad smo vidjeli kakvo smo sranje branili, normalno, počinili i samoubojstvo.
Smrade četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
Dakle evo strpljivo sve pogledao, da sam bilo koji srbo koji je bilo što pričao pred kamerama ja bi se ubio bez pardona, toliko laži i obmana, toliko kurčevitosti bez pokrića i na kraju toliko kukavičluka ... dakle to može samo srbadija i nitko drugi.marcellus wrote:a pazi šta su onda pričali, a sad kao "proterali ih hrvati..."
onda je bilo "uvežbavamo evakuaciju naroda a vojska će da ostane da brani krajinu..."
Ima vise tih snimaka gdje su dokumentirali svoju tupavost. Na nekima se pojedinci bune zbog toga sto ih se snima da bi komentar snimatelja bio kao ne boj se pobedit cemo, sto jasno govori da su bili svjesni sto cine.Šandor Winnetou wrote:Dakle evo strpljivo sve pogledao, da sam bilo koji srbo koji je bilo što pričao pred kamerama ja bi se ubio bez pardona, toliko laži i obmana, toliko kurčevitosti bez pokrića i na kraju toliko kukavičluka ... dakle to može samo srbadija i nitko drugi.marcellus wrote:a pazi šta su onda pričali, a sad kao "proterali ih hrvati..."
omni-
2014-04-12
Eto majora bauka kao najvećeg tupana među srpskim budaletinama, gdje je sada, jel još uvijek prjeti, jel se kurči, jel nas poćero preko sinjeg mora, ni na jedenoj snimci ubijene ustaše niti zavoji... bitno je da django i ekipa vjeruju i danas onome što im je ta ista ekipa servirala i tada. Mozak i logika 0 bodova, srpska glupost maximalan broj bodova.omni wrote:Ima vise tih snimaka gdje su dokumentirali svoju tupavost. Na nekima se pojedinci bune zbog toga sto ih se snima da bi komentar snimatelja bio kao ne boj se pobedit cemo, sto jasno govori da su bili svjesni sto cine.Šandor Winnetou wrote:Dakle evo strpljivo sve pogledao, da sam bilo koji srbo koji je bilo što pričao pred kamerama ja bi se ubio bez pardona, toliko laži i obmana, toliko kurčevitosti bez pokrića i na kraju toliko kukavičluka ... dakle to može samo srbadija i nitko drugi.marcellus wrote:a pazi šta su onda pričali, a sad kao "proterali ih hrvati..."
i ja odgledala do krajaŠandor Winnetou wrote:Dakle evo strpljivo sve pogledao, da sam bilo koji srbo koji je bilo što pričao pred kamerama ja bi se ubio bez pardona, toliko laži i obmana, toliko kurčevitosti bez pokrića i na kraju toliko kukavičluka ... dakle to može samo srbadija i nitko drugi.marcellus wrote:a pazi šta su onda pričali, a sad kao "proterali ih hrvati..."
lažima su dizali moral i tjesili se
NDH, kažu...nastavak ww2, a samo branis svoje
a na kraju, kad su ujci poceli rokati... СМЕТЊE
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Otišla je druga Zvezdina zvezda – preminuo Dragoslav Šekularac
» Izgorio austrijski parlament
» Užas u Srbiji: izgorio automobil
» Izgorio autobus pun turista iz Srbije
» Izgorio "biggest online store" "Wildberries" u Sankt Petersburgu (105,000m^2)...detaljnije
» Izgorio austrijski parlament
» Užas u Srbiji: izgorio automobil
» Izgorio autobus pun turista iz Srbije
» Izgorio "biggest online store" "Wildberries" u Sankt Petersburgu (105,000m^2)...detaljnije
Page 4 of 6