Najzgodnija hrvatska navijačica "zapalila" Budvu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najzgodnija hrvatska navijačica "zapalila" Budvu
loš potez bi bio da skiper bude joda, pa pojebe kurve dok investitor glisira...veber wrote:
ono, iznajmio sam jahtu, skipera i tri kurve na dva tjedna, sitnica 200 000€ me koštalo.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
veber wrote:mislim da je to više tvoja generacija u pitanju.niels wrote:veber wrote:meni jedna stvar nije jasna.
ako već imaš para pa možeš platiti skupu kurvu, koji je smisao?
gdje je čar lova?
igre, plesa?
ne kužim te muškarce.
ili im je čar platiti pa se pohvaliti kasnije?
ono, iznajmio sam jahtu, skipera i tri kurve na dva tjedna, sitnica 200 000€ me koštalo.
Veberu tu ti ne mogu pomoći :)
Da nisam poživio toliko da vidim društvene mreže ne bih o tom svijetu znao ništa.
Ovo sa jahtama i “elitnim prostitutkama” je postalo moderno s tvojom generacijom.
ja sam u njemačkoj regan na par servisa za spajanje. u roku od par sati nađeš po mjestu, ukusu, materijalnoj situaciji.
profil ko i svaki drugi. malo kompliciraniji od ovog, ali vidljivo što tražiš, kako izgledaš, gdje jesi.
i to je to.
mislim da su to tvoja generacija pa ih jebe internet.
Moja generacija je uglavnom pod ledinom, tvoj otac i ja držimo stražu :)
niels-
2021-04-26
tako je bilo u rimskoj vojsci. veterani su držali zadnju liniju.niels wrote:veber wrote:mislim da je to više tvoja generacija u pitanju.niels wrote:veber wrote:meni jedna stvar nije jasna.
ako već imaš para pa možeš platiti skupu kurvu, koji je smisao?
gdje je čar lova?
igre, plesa?
ne kužim te muškarce.
ili im je čar platiti pa se pohvaliti kasnije?
Veberu tu ti ne mogu pomoći :)
Da nisam poživio toliko da vidim društvene mreže ne bih o tom svijetu znao ništa.
Ovo sa jahtama i “elitnim prostitutkama” je postalo moderno s tvojom generacijom.
ja sam u njemačkoj regan na par servisa za spajanje. u roku od par sati nađeš po mjestu, ukusu, materijalnoj situaciji.
profil ko i svaki drugi. malo kompliciraniji od ovog, ali vidljivo što tražiš, kako izgledaš, gdje jesi.
i to je to.
Moja generacija je uglavnom pod ledinom, tvoj otac i ja držimo stražu :)
mada bio je moj stari na par fešti. što rođendana, što forumskih.
čovjek je širokih pogleda pa se uklopio u društvo. godine ne igraju ulogu.
veber-
2014-12-30
niels likes this post
veber wrote:mislim da je to više tvoja generacija u pitanju.
i to je to.
To sam i ja mislio, onda su mi određene upućene osobe pojasnile kako nije tako... Ima čak masa likova u 20tim-30tim... Ima i dosta toga na granici sponzoraja/prostitucije gdje se jedno preljeva u drugo, poznati sportaši koji dovoze cure privatnim avionima, neki polu poznati "poduzetnici" u 40tima,...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ti kao milenijac drkaš jer nemreš naći žensku?
koga bk za erinu princezu.
imaš danas tih servisa, regaj se, kroz komunikaciju ili kasnije zvijezdice lako nađeš srodni lik.
ili žensku.
pa nije sramota poseksati se prvi put sa 30.
koga bk za erinu princezu.
imaš danas tih servisa, regaj se, kroz komunikaciju ili kasnije zvijezdice lako nađeš srodni lik.
ili žensku.
pa nije sramota poseksati se prvi put sa 30.
2014-12-30
ideš na sigurne servise.Hektorović wrote:veber wrote:mislim da je to više tvoja generacija u pitanju.
i to je to.
To sam i ja mislio, onda su mi određene upućene osobe pojasnile kako nije tako... Ima čak masa likova u 20tim-30tim... Ima i dosta toga na granici sponzoraja/prostitucije gdje se jedno preljeva u drugo, poznati sportaši koji dovoze cure privatnim avionima, neki polu poznati "poduzetnici" u 40tima,...
ne buš se javio na drkamodkuće.com
razlučiš.
u njemačkoj je to jako regulirano, nema puno zajebancije.
ali kao u svakoj komunikaciji.
procjenjuješ.
veber-
2014-12-30
Jedini problem u toj vrsti businessa je da dođu u neke godine a ne uspiju uhvatiti kapitalca koji će ih uzdržavati jednom kad ljepota uvene, onda će se moraju davati za kikiriki
veber wrote:ideš na sigurne servise.Hektorović wrote:veber wrote:mislim da je to više tvoja generacija u pitanju.
i to je to.
ne buš se javio na drkamodkuće.com
razlučiš.
u njemačkoj je to jako regulirano, nema puno zajebancije.
ali kao u svakoj komunikaciji.
procjenjuješ.
Kakvi tinderi i ta sranja, to je za vas matore i zapadnjake. I tamo kod nas nema normalnih.
Najbolji je instagram, upoznao sam i izlazio sa super curama preko instagrama, zgodnim i pametnim.
Imate uglavnom neke zajedničke prijatelje pa automatski nisi creep, još vidi po objavama i storijima da nisi krkan, nego vodiš zanimljiv život, putuješ, fensi šmensi ...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Severina stigla u Budvu
» Di je navijačica?
» Francuska policija zapalila crnca
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Umjesto Srba Hrvati pale svoju obalu!!!
» Di je navijačica?
» Francuska policija zapalila crnca
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Umjesto Srba Hrvati pale svoju obalu!!!
Page 2 of 2