Uređena škola u Prnjavoru
Page 1 of 1
Uređena škola u Prnjavoru
Vesić: Uređena škola u Prnjavoru u kojoj je do pre četiri meseca bilo đaka - pešaka
http://www.blic.rs/vesti/beograd/vesic-uredena-skola-u-prnjavoru-u-kojoj-je-do-pre-cetiri-meseca-bilo-daka-pesaka/qlj5s6r
---------------------------------------
Evo još iz Srbije.
Jesmo li danas bolji od njih?
Jesmo li pogriješili?
http://www.blic.rs/vesti/beograd/vesic-uredena-skola-u-prnjavoru-u-kojoj-je-do-pre-cetiri-meseca-bilo-daka-pesaka/qlj5s6r
---------------------------------------
Evo još iz Srbije.
Jesmo li danas bolji od njih?
Jesmo li pogriješili?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Uređena škola u Prnjavoru
koja nepregledna stranica losih kolorita , sve odvraca paznju...
kako ovo cudo od portala kotira kod susjeda ?
evo i jedna tema za mene maloga , neugodno da ce srbija preteci nas u ovim stvarima...jos da prije nas pocmu zaradjivat na travi ...prejadno
no da se vratim iz digresije
Udruženje Ateisti Srbije pozvalo je danas državu da reaguje i zaštiti ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC), zbog njegove izjave o mogućnosti uklanjanja verske nastave iz osnovnih i srednjih škola.
- Ako se deca zaluđuju dogmom od malih nogu, to onemogućava metodički, kritički pristup umnog bića realnosti - piše u saopštenju.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ateisti-srbije-drzava-da-zastiti-verbica-od-napada-spc/lwq6srf
kako ovo cudo od portala kotira kod susjeda ?
evo i jedna tema za mene maloga , neugodno da ce srbija preteci nas u ovim stvarima...jos da prije nas pocmu zaradjivat na travi ...prejadno
no da se vratim iz digresije
Udruženje Ateisti Srbije pozvalo je danas državu da reaguje i zaštiti ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC), zbog njegove izjave o mogućnosti uklanjanja verske nastave iz osnovnih i srednjih škola.
- Ako se deca zaluđuju dogmom od malih nogu, to onemogućava metodički, kritički pristup umnog bića realnosti - piše u saopštenju.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ateisti-srbije-drzava-da-zastiti-verbica-od-napada-spc/lwq6srf
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
zasigurnojastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
potkopava temelje srpstva , nek ide u hrvatsku...pljuc
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma pitam zato jer mi je to prezime poznato i jer su svi ljudi s tim prezimenom koje znam Hrvati.Ero wrote:Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
2014-04-22
Pa i sve Tesle su bile Hrvati. Osim jednog...jastreb wrote:Ma pitam zato jer mi je to prezime poznato i jer su svi ljudi s tim prezimenom koje znam Hrvati.Ero wrote:Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
2014-04-23
Znam jednog Danu Teslu,ali taj nikad nije bija Hrvat.Ero wrote:Pa i sve Tesle su bile Hrvati. Osim jednog...jastreb wrote:Ma pitam zato jer mi je to prezime poznato i jer su svi ljudi s tim prezimenom koje znam Hrvati.Ero wrote:Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
2014-04-22
Ništa ja ne kažem, ima izuzetaka...jastreb wrote:Znam jednog Danu Teslu,ali taj nikad nije bija Hrvat.Ero wrote:Pa i sve Tesle su bile Hrvati. Osim jednog...jastreb wrote:Ma pitam zato jer mi je to prezime poznato i jer su svi ljudi s tim prezimenom koje znam Hrvati.Ero wrote:Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
2014-04-23
poznavao sam ja jednog nikolu teslu, cak je bio i ukomponiran u one bajagine stihove, sve vas vidi , sve vas vidi :::::: milicija, tesla ba i cikota, jahaci maglejastreb wrote:Znam jednog Danu Teslu,ali taj nikad nije bija Hrvat.Ero wrote:Pa i sve Tesle su bile Hrvati. Osim jednog...jastreb wrote:Ma pitam zato jer mi je to prezime poznato i jer su svi ljudi s tim prezimenom koje znam Hrvati.Ero wrote:Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
2014-04-23
Ero wrote:Pa i sve Tesle su bile Hrvati. Osim jednog...jastreb wrote:Ma pitam zato jer mi je to prezime poznato i jer su svi ljudi s tim prezimenom koje znam Hrvati.Ero wrote:Ne znam zašto bi on bio izuzetak?jastreb wrote:Jel ovaj Verbić porijeklom Hrvat?debotoijusto wrote: ministra prosvete Srđana Verbića od napada Srpske pravoslavne crkve (SPC)
Pa reci lipo da ste svi Srbi i gotovo.
Šta se sramite kao da vam cice rastu.
Ero Srbine
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» Bombom u Prnjavoru ubio nevjenčanu suprugu zbog neuzvraćene ljubavi
» Ovo mi je škola...
» Škola silovanja
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Škola za pačiće male
» Ovo mi je škola...