Narodna muzika..
Page 1 of 1
Narodna muzika..
...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Narodna muzika..
Za to imaš pdf glazba.vuksadinare wrote:...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
Kic,daj zaključaj ovu bedastoću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok, etno muzika je kad su kola i klape.
Etno glazba je kad se drmusa plastikom i pjevaju besmisleni stihovi, a mladi režu vene :)
Profesor ti je jači.
Etno glazba je kad se drmusa plastikom i pjevaju besmisleni stihovi, a mladi režu vene :)
Profesor ti je jači.
niels-
2021-04-26
Imaš pik na vučinu samo zato jer diše hrvatski?jastreb wrote:Za to imaš pdf glazba.vuksadinare wrote:...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ma nije na nacionalnoj osnovi.T. wrote:Imaš pik na vučinu samo zato jer diše hrvatski?jastreb wrote:Za to imaš pdf glazba.vuksadinare wrote:...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
di bi tetrjeb?
njega, tetrjeba, jebe kaj vučina sluša škoru.
a u svijetu aboliranih četnika postoje neki tamo ....ne sjećam se. samo znam da je bilo neko četničko jato.
tako nekako.
za dvije godine će opet biti ugrožen, pai kaj ti velim.
veber-
2014-12-30
Moze se govoriti ili pisati hrvatski,a samim tim i čitati.T. wrote:Imaš pik na vučinu samo zato jer diše hrvatski?jastreb wrote:Za to imaš pdf glazba.vuksadinare wrote:...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
Daj neka mi tko objasni kako se to diše hrvatski.
Vjerovatno se proučava kako dišu Srbi i onda se pokušava disati mali ,ili potpuno drugačije od njih.
Jel u tome caka?
2014-04-22
jastreb wrote:Moze se govoriti ili pisati hrvatski,a samim tim i čitati.T. wrote:Imaš pik na vučinu samo zato jer diše hrvatski?jastreb wrote:Za to imaš pdf glazba.vuksadinare wrote:...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
Vjerovatno se proučava kako dišu Srbi i onda se pokušava disati mali ,ili potpuno drugačije od njih.
Jel u tome caka?
To moraš osjetiti. Ne može to svatko. Samo pravi Hrvat.
Ide ovako:
najprije zažmiriš, stisneš oči
pričekaš sekundu, dvije
i onda udahneš, izdahneš, udahneš, izdahneš, udahneš, izdahneš
i tako koliko treba
i na kraju staneš, i pričekaš 5 sekundi
i onda to osjetiš
Hrvat
ako ne osjetiš, onda si Srbin
crvenkasti-
2014-04-17
Dovoljna je jedna rijec ne treba vise..godina gospodnja 1989...crvenkasti wrote:jastreb wrote:Moze se govoriti ili pisati hrvatski, a samim tim i citati.T. wrote:Imaš pik na vučinu samo zato jer diše hrvatski?jastreb wrote:Za to imaš pdf glazbu.vuksadinare wrote:... kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji već etno muzika ... narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrstu glazbe reci etno glazba
Kic, daj zaključaj ovu bedastoću.
Vjerojatno se proučava kako dišu Srbi i onda pokušava disati male, ili potpuno drugačije od njih.
Jel u tome čaka?
To moraš osjetiti. Ne može se svatko. Samo pravi Hrvat.
Ide ovako:
najprije zažmiriš, stisneš oči
pričekaš sekundu, dvije
i onda udahneš, izdahneš, udahneš, izdahneš, udahneš, izdahneš
i tako koliko treba
i na kraju staneš, i pričekaš 5 sekundi
i onda to osjetiš
Hrvat
ako ne osjetiš, onda si Srbin
https://youtu.be/xV9yZz-AB4o
2015-09-08
mislim da i on malo filozofiravuksadinare wrote:...kaze mi jedan profesor glazbenog odgoja da narodna muzika ne postoji vec etno muzika...narodna je sirok pojam nesto kao zabavna glazba ili rock..i preciznije je za takvu vrst glazbe reci etno glazba
etno(s) je narod .. značenje isto
2014-04-16
Ovu temu Vuxadinare otvorio je potpuno pijan.
Idto je i sa temom Alka.
Ali to nitko ne primjecuje.
Glavno da se mene,koji nisam pio 2 godine,ovdje redovito naziva pijancem,alkoholicarem i aboliranim cetnikom.
Idto je i sa temom Alka.
Glavno da se mene,koji nisam pio 2 godine,ovdje redovito naziva pijancem,alkoholicarem i aboliranim cetnikom.
2014-04-22
Ja, kad si popijem, ne idem onda na forum, nego se svađam sa ženom.
crvenkasti-
2014-04-17
https://youtu.be/7P4KrdJooxkcrvenkasti wrote:Ja, kad si popijem, ne idem onda na forum, nego se svađam sa ženom.
2015-09-08
Dobro, svašta se vuku skupilo, Škoro, DP, pa treba proslaviti Dan pobjede, pa je Alka…
niels-
2021-04-26
jastreb wrote:Ovu temu Vuxadinare otvorio je potpuno pijan.
Idto je i sa temom Alka.
Pa kad jesi čedek... doduše, light...
A i alkoholičari su ljudi... doduše, često neshvaćeni, al ipak...
darth_vader-
2014-04-17
... mu se omakne.jasambrend wrote:jastreb wrote:Ovu temu Vuxadinare otvorio je potpuno pijan.
Idto je i sa temom Alka.
Pa kad jesi čedek... doduše, light...
A i alkoholičari su ljudi... doduše, često neshvaćeni, al ipak...
pa zaviri u čašicu. dvije. tri. pet.
litruipo brlje.
lik guta ko moj subaru. 40l/100km
veber-
2014-12-30
Najgori i jesu ovi šatro bivši... umore svih u krugu 5 kilometara s pizdarijama a la jehovini...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Narodna banka Srbije izdala novu valutu
» Muzika, Jugoslavija i Italija
» Muzika iz Južne koreje u usporedbi s sjevernom Korjeom
» barbarstvo oli narodna veselica ?
» da narodna patrola... udri prvorodjeni
» Muzika, Jugoslavija i Italija
» Muzika iz Južne koreje u usporedbi s sjevernom Korjeom
» barbarstvo oli narodna veselica ?
» da narodna patrola... udri prvorodjeni