Dok su za Sulju 'junaci i patnici' za Arkana su bili 'kukavice i picke' koje je tjerao u psece kucice da laju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dok su za Sulju 'junaci i patnici' za Arkana su bili 'kukavice i picke' koje je tjerao u psece kucice da laju
Ja volim cevape.Šandor Winnetou wrote:samo srbija srbina spašava- al u kurcu. Završiš u ćevapima il u psećoj kućici i laješ na mjesec.
E sad...od srbetine jos nisam probao...ali mogao bih ...ionako kazu da smo srbozderi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Dok su za Sulju 'junaci i patnici' za Arkana su bili 'kukavice i picke' koje je tjerao u psece kucice da laju
ako su dobri za hraniti lavove onda i nisu tako lošiRingo10 wrote:Ja volim cevape.Šandor Winnetou wrote:samo srbija srbina spašava- al u kurcu. Završiš u ćevapima il u psećoj kućici i laješ na mjesec.
E sad...od srbetine jos nisam probao...ali mogao bih ...ionako kazu da smo srbozderi.
Da, lavovi su probirljiviŠandor Winnetou wrote:ako su dobri za hraniti lavove onda i nisu tako lošiRingo10 wrote:Ja volim cevape.Šandor Winnetou wrote:samo srbija srbina spašava- al u kurcu. Završiš u ćevapima il u psećoj kućici i laješ na mjesec.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Spectator: na kraju je Trump zlikovac a osobe koje su napravile izbjeglice od istih ljudi junaci lijevice
» Europska komisija cima Sulju i Hotija:Pitajte Sulju i Hotija znaju li sto su potpisali u Washingtonu
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Bandićeve kućice 3.dio
» Europska komisija cima Sulju i Hotija:Pitajte Sulju i Hotija znaju li sto su potpisali u Washingtonu
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Bandićeve kućice 3.dio
Page 2 of 2