ODBROJAVANJE
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ODBROJAVANJE
Ne ocekujem nista manje od njega.;-)Šandor Winnetou wrote:Što misliš koliko je pljuvačke spremio za ovo vrijeme provedeno u reštuMaggie19 wrote:Treba pustit covjeka da se u miru priprema. B-)Šandor Winnetou wrote:Megi odbaniraj onu nesreću da nam se može pridružiti u slavlju
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
al je bilo
ZA DOOOOOM
SPREMNI !!!!
ZA DOOOOOM
SPREMNI !!!!
2014-04-16
2014-04-16
Po čemu se razlikuje srpska propaganda 95 i danas?
Ništa se nije promjenilo, samo drugi likovi u igri.
Ništa se nije promjenilo, samo drugi likovi u igri.
Jel ima koji video gdje izvjestavaju o masakrima koje su činili?
Pa kad su ubijali ustaše, nema tu nikakve krivice ili osjećaja žaljenja. Evo recimo i ustaškog kera su morali ubitiNoor wrote:Jel ima koji video gdje izvjestavaju o masakrima koje su činili?
Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
Krvožedna stokaŠandor Winnetou wrote:Pa kad su ubijali ustaše, nema tu nikakve krivice ili osjećaja žaljenja. Evo recimo i ustaškog kera su morali ubitiNoor wrote:Jel ima koji video gdje izvjestavaju o masakrima koje su činili?
I onda se srblji bune kad kažem da je bolje da imamo divljinu nego da imamo divljake.Noor wrote:Krvožedna stokaŠandor Winnetou wrote:Pa kad su ubijali ustaše, nema tu nikakve krivice ili osjećaja žaljenja. Evo recimo i ustaškog kera su morali ubitiNoor wrote:Jel ima koji video gdje izvjestavaju o masakrima koje su činili?
Dan kada ste pod americkom supervizijom i uz deal sa Slobom proterali sve srbe i poklali hiljade ljudi iako vam je sva dato na tacni?Šandor Winnetou wrote:Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
Kakav narod takav i praznik...tuzno.
A gle zato sam i otvorio ovu temu da možete kmečati i tješiti se lažima kako samo vi srbi znate :)Stanojko wrote:Dan kada ste pod americkom supervizijom i uz deal sa Slobom proterali sve srbe i poklali hiljade ljudi iako vam je sva dato na tacni?Šandor Winnetou wrote:Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
U sljedećem postu ubaci i psihotron, to je negdje na razini ovoga što si napisao :)
Tja, sta da vam kazem... Niste mogli da na miru udjete na teritoriju vec ste morali da se izdrkavate na babama i dedama...Šandor Winnetou wrote:A gle zato sam i otvorio ovu temu da možete kmečati i tješiti se lažima kako samo vi srbi znate :)Stanojko wrote:Dan kada ste pod americkom supervizijom i uz deal sa Slobom proterali sve srbe i poklali hiljade ljudi iako vam je sva dato na tacni?Šandor Winnetou wrote:Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
U sljedećem postu ubaci i psihotron, to je negdje na razini ovoga što si napisao :)
Tuzan ste vi konvertitski narod...pretuzan...
Dobar si ti materijal za obradu, mek i podatan kao glina :)Stanojko wrote:Tja, sta da vam kazem... Niste mogli da na miru udjete na teritoriju vec ste morali da se izdrkavate na babama i dedama...Šandor Winnetou wrote:A gle zato sam i otvorio ovu temu da možete kmečati i tješiti se lažima kako samo vi srbi znate :)Stanojko wrote:Dan kada ste pod americkom supervizijom i uz deal sa Slobom proterali sve srbe i poklali hiljade ljudi iako vam je sva dato na tacni?Šandor Winnetou wrote:Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
Vidi stanojka, pa on je ozbiljan. Nije mu do zezancije ;-^^
T. wrote:Vratite nam mediokriteta!
Šteta da ne može da komentariše sada kada je najvažnije...
ja mediokretena ni ne čitam jer mi je stil zamoran, pa nisam primijetio zašto ga skembalo... znam da je inače pun žuči i napuhan ko žaba
je da piše gluposti ali nije da nije već viđeno :)Maggie19 wrote:Vidi stanojka, pa on je ozbiljan. Nije mu do zezancije ;-^^
širio ljubav prema svima oko sebe, razmazana sperma po zastavi, žene sve kurve i tako tomarcellus wrote:T. wrote:Vratite nam mediokriteta!
Šteta da ne može da komentariše sada kada je najvažnije...
ja mediokretena ni ne čitam jer mi je stil zamoran, pa nisam primijetio zašto ga skembalo... znam da je inače pun žuči i napuhan ko žaba
zar i ti? pa, čime vas hrane da ste tako sprženih mozgova...leleStanojko wrote:Tja, sta da vam kazem... Niste mogli da na miru udjete na teritoriju vec ste morali da se izdrkavate na babama i dedama...Šandor Winnetou wrote:A gle zato sam i otvorio ovu temu da možete kmečati i tješiti se lažima kako samo vi srbi znate :)Stanojko wrote:Dan kada ste pod americkom supervizijom i uz deal sa Slobom proterali sve srbe i poklali hiljade ljudi iako vam je sva dato na tacni?Šandor Winnetou wrote:Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
velikosrpskim napojem spravljenim u SANU i SPCuNoor wrote:zar i ti? pa, čime vas hrane da ste tako sprženih mozgova...leleStanojko wrote:Tja, sta da vam kazem... Niste mogli da na miru udjete na teritoriju vec ste morali da se izdrkavate na babama i dedama...Šandor Winnetou wrote:A gle zato sam i otvorio ovu temu da možete kmečati i tješiti se lažima kako samo vi srbi znate :)Stanojko wrote:Dan kada ste pod americkom supervizijom i uz deal sa Slobom proterali sve srbe i poklali hiljade ljudi iako vam je sva dato na tacni?Šandor Winnetou wrote:Pa dan kada smo svoju zemlju oslobodili od divljaka i terorista, e sad što su ti divljaci došli kod još gorih divljaka je vaša stvar :)Stanojko wrote:Sta vi mucenici slavite...
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 4 of 6