Kolakušić, novi lider desnice?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Kolakušić, novi lider desnice?
Zajebancija neka????? Kolakusic premijer, Pernar ministar financija, Palafi predsjednik..... Bosanac ministar obrane. Kila mozga..
2014-04-14
abraham wrote:Zajebancija neka????? Kolakusic premijer, Pernar ministar financija, Palafi predsjednik..... Bosanac ministar obrane. Kila mozga..
Desnica nema lidera. Postoji decentralizirani most i dehomogenizirani pravašići.
Kolakušić ulijeće u bazen nezadovoljnih birača koje ne treba motivirati na izlazak za iduće izbore.
SDP nestaje sa scene, možemo preuzima ljevicu, a HDZ ima svoje uhljebe koji su također nezadovoljni i trebati će ih dobro motivirati da glasaju za velikog vođu.
Kolakušić ostvaruje zapažen rezultat na idućim izborima.
Desnica? Sva desnica je uz HDZ,a stvar je u tome da HDZ je danas lijevije od SDP u doba Račanove vlade.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
darth_vader likes this post
Da nema Srba i da nije bilo WW2 , HDZ bi bio lijevi centar.jastreb wrote:Desnica? Sva desnica je uz HDZ,a stvar je u tome da HDZ je danas lijevije od SDP u doba Račanove vlade.
Po istom kriteriju SDP bi bio desnije od HDZa
Srbi? Pa Pupovac ih je dva puta doveo na vlast.mutava baštarda wrote:Da nema Srba i da nije bilo WW2 , HDZ bi bio lijevi centar.jastreb wrote:Desnica? Sva desnica je uz HDZ,a stvar je u tome da HDZ je danas lijevije od SDP u doba Račanove vlade.
Po pitanju 2.svj.rata mislim da HDZ više nije proustaški kao 91. Ne uklanjaju spomenike,ne protive se vraćanju imena trgova i ulica nazivanih po osobama iz NOB-a. Jednostavno nisu više nabrušeni na partizane i mislim da je HDZ najveći "krivac" što više ne postoji onaj antisrpski i antikomunistički naboj.
Pravašija im to nikad neće oprostiti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zbog svog biračkog tijela, kojemu je bliskiji DP, HDZ će uvijek podgrijavati taj narativ, kada dođe vrijeme. Ostale 3 ipo godine su lijevi centar.jastreb wrote:Srbi? Pa Pupovac ih je dva puta doveo na vlast.mutava baštarda wrote:Da nema Srba i da nije bilo WW2 , HDZ bi bio lijevi centar.jastreb wrote:Desnica? Sva desnica je uz HDZ,a stvar je u tome da HDZ je danas lijevije od SDP u doba Račanove vlade.
Po pitanju 2.svj.rata mislim da HDZ više nije proustaški kao 91. Ne uklanjaju spomenike,ne protive se vraćanju imena trgova i ulica nazivanih po osobama iz NOB-a. Jednostavno nisu više nabrušeni na partizane i mislim da je HDZ najveći "krivac" što više ne postoji onaj antisrpski i antikomunistički naboj.
Pravašija im to nikad neće oprostiti.
sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
uboga desnica hrvatska
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima loše izvježban govor tijela, tu će morati vježbati od Plenkovića...epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
Što se tiče onog što kaže, svi oni lijepo pričaju.
Što se tiče birača koje cilja to je nezadovoljna većina od centra prema desno.
Mogli bi imati u budućem sazivu s lijeva na desno;
Zelena ljevica -Možemo
Par zastupnika koalicije nostalgične lijevice
HDZ kao najjaču stranku
Most
Kolakušić
DP ne više od 3 zastupnika
epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
Kupi sun u eurosipna kilo ćikulate za kuvanje, za 20 kun, i sinoć pretjero u čupkanju.
Tvoje razumjevanje pojmova livo desno je baš ono ča mi je tribalo da me potiro...
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
Kupi sun u eurosipna kilo ćikulate za kuvanje, za 20 kun, i sinoć pretjero u čupkanju.
Tvoje razumjevanje pojmova livo desno je baš ono ča mi je tribalo da me potiro...
e da ....liebertarijanac dobio proljev, treba javiti loklnim medijima :)
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
I diplomatiku, od njih si i nauči svoje laksativne definicije
2014-04-16
Ne otvaram index , mentalne higijene radi. Svedska je totalno promasila strategiju. U odnosu na uporedive zemlje, Skandinaviju. totalni gubitnici. Najgori rezultat. Ako se poredi sa DNRH i Burkina Fasso, vjerojatno dobro. Svedska se prije samo 20 godina nije mogla porediti skoro mniti sa jednom zemljom zemljom na svijetu. Sada je to osrednja vukojebina sa tendencijom daljnjeg pada. Drzava je implodirala i ide josh uvijek na osnovu neke inercije. Da ne tupim jer vecinu ne zanimaju unutarnje stvari svedske ali cuti cete jos puno losih vijesti iz Svedistana. Kila mozga...mutava baštarda wrote:abraham wrote:Zajebancija neka????? Kolakusic premijer, Pernar ministar financija, Palafi predsjednik..... Bosanac ministar obrane. Kila mozga..
Desnica nema lidera. Postoji decentralizirani most i dehomogenizirani pravašići.
Kolakušić ulijeće u bazen nezadovoljnih birača koje ne treba motivirati na izlazak za iduće izbore.
SDP nestaje sa scene, možemo preuzima ljevicu, a HDZ ima svoje uhljebe koji su također nezadovoljni i trebati će ih dobro motivirati da glasaju za velikog vođu.
Last edited by abraham on 2/8/2021, 11:38; edited 1 time in total
2014-04-14
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
I diplomatiku, od njih si i nauči svoje laksativne definicije
pa preskoči i ostani na opstipaciji
2015-08-06
Žato imaš slobodu izbora staviti 5 maski na lice i još koju na guzicu i ne izlaziti iz kuće idućih 10 godina.abraham wrote:Ne otvaram index , mentalne higijene radi. Svedska je totalno promasila strategiju. U odnosu na uporedive zemlje, Skandinaviju. totalni gubitnici. Najgori rezultat. Ako se poredi sa DNRH i Burkina Fasso, vjerojatno dobro. Svedska se prije samo 20 godina nije mogla porediti skoro mniti sa jednom zemljom zemljom na svijetu. Sada je to osrednja vukojebina sa tendencijom daljnjeg pada. Drzava je implodirala i ide josh uvijek na osnovu neke inercije. Da ne tupim jer vecinu ne zanimaju unutarnje stvari svedske ali cuti cete jos puno losih vijesti iz Svedistana. Kila mozga...mutava baštarda wrote:abraham wrote:Zajebancija neka????? Kolakusic premijer, Pernar ministar financija, Palafi predsjednik..... Bosanac ministar obrane. Kila mozga..
Nitko ti ne brani...
aben wrote:epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
I imamo kandidata za post godine...
darth_vader-
2014-04-17
Imam a imate i vi. Nego to sta zulja zavuci si u guzicu....... Prochitaj shto sam napisao a ne podjebavaj bez osnova. Svedska se nikada niti u cemu nije poredila sa DNRH i drugim sirotinjskim vukojebinama. Tako i je sada. Moze se porediti sa sebi jednakim tj susjedima. Tu je najgori rezultat. To je tako i tako se to tumaci ovdje . Kako je u DNRH, Srbiji ili Kongu??? Koga boli kurac. Hocete nositi maske na licu ili na guzici vasa stvar. Ostaje ubjedjvanje, i prejebavanje slosera, bravara, kelnera, teta iz Kozuma i ostalih strucnjaka o covidu i ljudskim i drugim slobodama. Na mom face su najglasniji jedan bravar koji posteno govoreci nije procitao Alan Ford u zivotu i par policajaca koje osobni neuspjeh gura u struju ,svi su drugi krivi osim mene. Svi puse ko cifuti i to u kuci za istim stolom gdje im djeca rade domacu zadacu..... Poslije bistre i savjetuju druge o covid-u. Mars u pizdu materinu. Tako i ovdje. Ja ne znam nista o covidu i cijepljenju. Zato i ne sudjelujem u "bistrenju" ovdje jer mislim da je to kretenluk. Pitanje je hoces se cijepiti ili neces. Svaka odluka nosi odredjene posljedice.. Kao i sve drugo sta radimo u zivotu. Sad da ce mene neki anonimni forumas ubijediti u nesta ili navesti da promijenim odluku??? Nema sanse. Zasto??? Nitko od vas nema skolu niti dovoljno znanja o cijelij stvari. Jednostavno. Ostalo , je tj ja tako to gldeam strah i trazenje opravdanja za svoj postupak. Vidis neki tamo lik sa nick Haile Salaise se nece cijepit pa necu ni ja.... hahahahahahahaha Kila jebenog mozga....mutava baštarda wrote:Žato imaš slobodu izbora staviti 5 maski na lice i još koju na guzicu i ne izlaziti iz kuće idućih 10 godina.abraham wrote:Ne otvaram index , mentalne higijene radi. Svedska je totalno promasila strategiju. U odnosu na uporedive zemlje, Skandinaviju. totalni gubitnici. Najgori rezultat. Ako se poredi sa DNRH i Burkina Fasso, vjerojatno dobro. Svedska se prije samo 20 godina nije mogla porediti skoro mniti sa jednom zemljom zemljom na svijetu. Sada je to osrednja vukojebina sa tendencijom daljnjeg pada. Drzava je implodirala i ide josh uvijek na osnovu neke inercije. Da ne tupim jer vecinu ne zanimaju unutarnje stvari svedske ali cuti cete jos puno losih vijesti iz Svedistana. Kila mozga...mutava baštarda wrote:abraham wrote:Zajebancija neka????? Kolakusic premijer, Pernar ministar financija, Palafi predsjednik..... Bosanac ministar obrane. Kila mozga..
Nitko ti ne brani...
Da , necete maske, na protest, poslije na izborima nagradite onu opciju koja vam je odgovarala. Trece opcije nema. Na zalost , tako je to. Da preselita amo.....
2014-04-14
Nego da se vratimo na temu. Kolakusic je zesci debil. Kao i vecina hrvatskih Eu parlamentaraca. Jedini normalan je Picula. Ne slazem sa njegovim politickim stajalistima ali je normalan. Ostali , bas i ne. Kila mozga....
2014-04-14
non stop maše rukama i dikcija mu je katastrofamutava baštarda wrote:Ima loše izvježban govor tijela, tu će morati vježbati od Plenkovića...epikur37 wrote:sjaši loš zajaši još gpri...
uboga desnica hrvatska
Što se tiče onog što kaže, svi oni lijepo pričaju.
Što se tiče birača koje cilja to je nezadovoljna većina od centra prema desno.
Mogli bi imati u budućem sazivu s lijeva na desno;
Zelena ljevica -Možemo
Par zastupnika koalicije nostalgične lijevice
HDZ kao najjaču stranku
Most
Kolakušić
DP ne više od 3 zastupnika
Triny, ko laže..on ili ti?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lider Bošnjačke desnice: Dodik (SNSD) i Čović (HDZ) sa i 2/3 u Vijeću ministara i sa osam ruku u Domu naroda PSBiH mogu raditi šta hoće.
» Albanac novi lider u Islamskoj državi
» Novi lider SDP-a? Che u srcu i na desnoj nadlaktici.
» NAŠ PRIJATELJ BORIS JOHNSON: NOVI BRITANSKI LIDER ISTINSKI JE ZALJUBLJENIK U HRVATSKU
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Albanac novi lider u Islamskoj državi
» Novi lider SDP-a? Che u srcu i na desnoj nadlaktici.
» NAŠ PRIJATELJ BORIS JOHNSON: NOVI BRITANSKI LIDER ISTINSKI JE ZALJUBLJENIK U HRVATSKU
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
Page 1 of 3