NAJVECI DAN U POVIJESTI...... OLUJA 1995
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NAJVECI DAN U POVIJESTI...... OLUJA 1995
Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
naravno, licemerni ustaški mediji ni da spomenu da su balije iz novog pazara pre tog 61. minuta skandirale ,,kosovo nije srbija'', ,,ovo je bosna'', ,,naser orić''...
govnjari.
Balije u Novom pazaru ? Pa mislio sam da su Srbi etnicki cisti nebeski narod ...
Niti mi je jasno kakvo opravdanje ima skandiranje ubojici i ratnom zlocincu sa poklicem kosovo nije srbija..to je po tebi ekvivalentno?
Provokacijom na provokacije, ne znam šta ti nije jasno…
Pa nije mi jasno kako je istina provokacija
Koja istina?
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
naravno, licemerni ustaški mediji ni da spomenu da su balije iz novog pazara pre tog 61. minuta skandirale ,,kosovo nije srbija''
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Kosovo priznata zemlja ...nastupili na OI ..uzeli 2 zlata
Puca od priznanja…
Priznali su je Jenkiji ..to je jedino bitno ...a to sto smo je mi priznali, a vi niste je totalno nebitno ...ljudi sa ovih podrucja su megalomani u glavama koji ne kuze da su globalno minorni i njihovo misljenje je nebitno
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
naravno, licemerni ustaški mediji ni da spomenu da su balije iz novog pazara pre tog 61. minuta skandirale ,,kosovo nije srbija'', ,,ovo je bosna'', ,,naser orić''...
govnjari.
Balije u Novom pazaru ? Pa mislio sam da su Srbi etnicki cisti nebeski narod ...
Niti mi je jasno kakvo opravdanje ima skandiranje ubojici i ratnom zlocincu sa poklicem kosovo nije srbija..to je po tebi ekvivalentno?
Koja istina?
Kosovo nije Srbija
Guest- Guest
Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
naravno, licemerni ustaški mediji ni da spomenu da su balije iz novog pazara pre tog 61. minuta skandirale ,,kosovo nije srbija''
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
Noor wrote:Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
Pa dobro, i vama su ih osvajali, bugari, srbi, kubanci… Ne znam u čemu je problem.
Guest- Guest
Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Puca od priznanja…
Priznali su je Jenkiji ..to je jedino bitno ...a to sto smo je mi priznali, a vi niste je totalno nebitno ...ljudi sa ovih podrucja su megalomani u glavama koji ne kuze da su globalno minorni i njihovo misljenje je nebitno
Priznali su jenkiji, tačno-ali ne znam oko čega se pregovar po Briselu onda?
Drugo, kozojebi nikako ne mogu da budu nezavisna država dokle god su na sisi MZ, dokle god 90% ekonomije čine devizne doznake iz dijaspore (a ostalih 10 kriminal), dokle god se leče po Srbiji i cvile za srpskim pasošima kako bi mogli da putuju po zemljama šengena.
Kada se sve to promeni, može se reći da drugačije.
Guest- Guest
Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
Koja istina?
Kosovo je Srbija
Guest- Guest
Sve sto si naveo postoji i u Bosni ^^
Ajde ne nerviraj se, otpasti ce ti kosa ,ionako je vec odluceno da kosovo nije srbija i jebiga, tu nas se nista ne pita
Ajde ne nerviraj se, otpasti ce ti kosa ,ionako je vec odluceno da kosovo nije srbija i jebiga, tu nas se nista ne pita
Guest- Guest
F.
kod vas je to pravilo, sami ne možete punoPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
Pa dobro, i vama su ih osvajali, bugari, srbi, kubanci… Ne znam u čemu je problem.
ali, krasti tuđe....božesačuvaj
Noor wrote:kod vas je to pravilo, sami ne možete punoPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
Misliš onako kao što vi Teslu kradete?
Guest- Guest
Bracala, javi se u vojarnu u nedilju...
Dosta je bilo...
;)
Dosta je bilo...
;)
Guest- Guest
zašto bi krali, pa Tesla je bio hrvat pravoslavne vjere...nije jedini, u čemu je problem?Princ od Čaira wrote:Noor wrote:kod vas je to pravilo, sami ne možete punoPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
do 1920. SPC na području HR nije ni postojala (tesla je rođen u 19.), tek nakon toga ste se tu nasrali, nametnuli obrazac da su svi pravoslavci srbi i dotadašnje pravoslavce posrbili. i teslu među njima.
profesionalni ste lažovi i krivotvoritelji! krivotvorite povijest, spomenike, povijesne dokumente ...lažete i kad spavate
za vjeke vjekova treba vas
fridrih-niche wrote:Bracala, javi se u vojarnu u nedilju...
Dosta je bilo...
;)
stvorite si sopstveni srpski svet unutar vaše tarabe ...ne zijajte okolo
nije ni čudo da ste toliko spaljenih mozgova kad žderete one ćevape koje radite u režiji sa slinavim i onom notornom ciganskom narkomančinom
kanibali 21 stoljeća...i vi bi u europu
nije ni čudo da ste toliko spaljenih mozgova kad žderete one ćevape koje radite u režiji sa slinavim i onom notornom ciganskom narkomančinom
kanibali 21 stoljeća...i vi bi u europu
Noor wrote:zašto bi krali, pa Tesla je bio hrvat pravoslavne vjere...nije jedini, u čemu je problem?Princ od Čaira wrote:Noor wrote:kod vas je to pravilo, sami ne možete punoPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
do 1920. SPC na području HR nije ni postojala (tesla je rođen u 19.), tek nakon toga ste se tu nasrali, nametnuli obrazac da su svi pravoslavci srbi i dotadašnje pravoslavce posrbili. i teslu među njima.
profesionalni ste lažovi i krivotvoritelji! krivotvorite povijest, spomenike, povijesne dokumente ...lažete i kad spavate
Još samo fali ona izmišljena izjava o sRpSkOm PoDrIjEtLu i HrVatSkOj DoMovInI pa da ti post dobije desetku za glupost.
Vi ste za nas planina Olimp u laganju i mitomaniji.
Nego mi reci, ako je Tesla pravoslavac, a ne Srbin, zašto je dvadesetak članova njegove familije ubijeno u Jasenovcu i zašto ste mu u prethodnom ratu digli kuću u vazduh?
Guest- Guest
Zaboleše me ruke od ovolikog deljenja šamara, mora dodmorim malo…
Guest- Guest
daj više krepaj cigane najgluplji
End- Posts : 21177
2015-08-25
rasna politika se odnosila na rome i židove...na srbe nijePrinc od Čaira wrote:Noor wrote:zašto bi krali, pa Tesla je bio hrvat pravoslavne vjere...nije jedini, u čemu je problem?Princ od Čaira wrote:Noor wrote:kod vas je to pravilo, sami ne možete punoPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Medalje vam osvajaju gruzijci, hrvati, kosovske kradete...koji jadPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:Srbende i to broje pod svojeGiorgio wrote:Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Giorgio wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sudac-prekinuo-utakmicu-jer-su-grobari-velicali-ratnog-zlocinca-ratka-mladica---662327.html
govnjari.
da, i?
pa to nije laž
Pa fala bogu…
Još samo fali ona izmišljena izjava o sRpSkOm PoDrIjEtLu i HrVatSkOj DoMovInI pa da ti post dobije desetku za glupost.
Vi ste za nas planina Olimp u laganju i mitomaniji.
Nego mi reci, ako je Tesla pravoslavac, a ne Srbin, zašto je dvadesetak članova njegove familije ubijeno u Jasenovcu i zašto ste mu u prethodnom ratu digli kuću u vazduh?
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Najveci ljudi u povijesti sporta
» Na današnji dan u pet sati ujutro 4.kolovoza.1995 počela je oslobodilačka vojno-redarstvena operacija 'Oluja'
» Najveći sportaš u povijesti
» najveci istocnoeuropski nogometas u povijesti
» Na današnji dan u pet sati ujutro 4.kolovoza.1995 počela je oslobodilačka vojno-redarstvena operacija 'Oluja'
» Najveći sportaš u povijesti
» najveci istocnoeuropski nogometas u povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5