Go for it, mr. Prime Minister!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Go for it, mr. Prime Minister!
Ne, hvala.veber wrote:eru odmah u novu vladu.
Ero je uvijek znao do kuda mu sežu granice vlastite sposobnosti.
Istina, ponekad poželim biti šef policije, za barem 24 sata.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
za prvu ruku uskoci premijeru oko HR jezika pa mozes traziti da te postavi malo za sefa policije da pokazes svoje shvacanje demokratskih procesaEro wrote:Ne, hvala.veber wrote:eru odmah u novu vladu.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kao prvo, moj hr jezik je u katastrofalno lošem stanju. Već duže vrijeme je tek na drugom mjestu.debotoijusto wrote:za prvu ruku uskoci premijeru oko HR jezika pa mozes traziti da te postavi malo za sefa policije da pokazes svoje shvacanje demokratskih procesaEro wrote:Ne, hvala.veber wrote:eru odmah u novu vladu.
Kao drugo, policija i ne postoji e zbog poštenih ljudi. Nije stvar demokracije ako netko misli da može
nekažnjeno pišati na Jelačić placu.
2014-04-23
kako vidim iz prilozenog bolji je od premijerovogEro wrote:Kao prvo, moj hr jezik je u katastrofalno lošem stanju. Već duže vrijeme je tek na drugom mjestu.debotoijusto wrote:za prvu ruku uskoci premijeru oko HR jezika pa mozes traziti da te postavi malo za sefa policije da pokazes svoje shvacanje demokratskih procesaEro wrote:Ne, hvala.veber wrote:eru odmah u novu vladu.
Kao drugo, policija i ne postoji e zbog poštenih ljudi. Nije stvar demokracije ako netko misli da može
idem obavit fotosintezu dok jos ima sunceka , uzivajte u blagdanskoj dokolici
2014-04-12
Je, ali nakon pe'šes editiranja.debotoijusto wrote:kako vidim iz prilozenog bolji je od premijerovogEro wrote:Kao prvo, moj hr jezik je u katastrofalno lošem stanju. Već duže vrijeme je tek na drugom mjestu.debotoijusto wrote:za prvu ruku uskoci premijeru oko HR jezika pa mozes traziti da te postavi malo za sefa policije da pokazes svoje shvacanje demokratskih procesaEro wrote:Ne, hvala.veber wrote:eru odmah u novu vladu.
Inače, ja sam danas u fazi filtriranja bubrega...dezalkoholizacija je u tijeku...
2014-04-23
ne pijem alkohol na biljnim pusilicama sam , uskoro ce i doktor legalno prepisivati kao u kanadi , domovini premijeraEro wrote:Je, ali nakon pe'šes editiranja.debotoijusto wrote:kako vidim iz prilozenog bolji je od premijerovogEro wrote:Kao prvo, moj hr jezik je u katastrofalno lošem stanju. Već duže vrijeme je tek na drugom mjestu.debotoijusto wrote:za prvu ruku uskoci premijeru oko HR jezika pa mozes traziti da te postavi malo za sefa policije da pokazes svoje shvacanje demokratskih procesaEro wrote:Ne, hvala.veber wrote:eru odmah u novu vladu.
Inače, ja sam danas u fazi filtriranja bubrega...dezalkoholizacija je u tijeku...
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mister minister
» First transgendered ordained minister
» Pokralo izbore u Moldaviji da je prime u EU
» Kosovo traži da ih hitno prime u NATO
» German Defense Minister Refusing to Wear Hijab Causes Saudi Outrage
» First transgendered ordained minister
» Pokralo izbore u Moldaviji da je prime u EU
» Kosovo traži da ih hitno prime u NATO