Divljak
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Divljak
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/oi-2021/uzasno-ponasanje-djokovica-bacio-reket-na-tribine-skoro-ozlijedio-ljude-pa-razbio-drugi-od-mrezu---661444.html
Da osvoji i 40 slamova sa ovakvim ponasanjem ne moze biti nikome uzor ni goat
Ali mora mu se priznati,iz petnih zila se trudi biti pravim srbinom po ponasanju iako je iz montea
Da osvoji i 40 slamova sa ovakvim ponasanjem ne moze biti nikome uzor ni goat
Ali mora mu se priznati,iz petnih zila se trudi biti pravim srbinom po ponasanju iako je iz montea
Guest- Guest
Re: Divljak
Odustao i od meca mjesovitih parova..ostavio na cjedilu partnericu koja je mogla doci do bronce ...kakav jazavac
Crnogorac se odlucio vratiti u knezevinu gdje plaća porez
Guest- Guest
Sjeba jadnu curu, tragedija…Giorgio wrote:Odustao i od meca mjesovitih parova..ostavio na cjedilu partnericu koja je mogla doci do bronce ...kakav jazavac
Nikad neće bit najveći, neće nikad bit blizu Goranu, a kamoli Federeru…
;)
Guest- Guest
Uzas... koje divljacko ponasanje.
Jadnu curu tako unistiti.
Jadnu curu tako unistiti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
DijagnozaGiorgio wrote:Prince od kairata koju ozljedu je sad prijavio ?
Vaginitis?
MENTALNO POREMECENA I RASTROJENA OSOBA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:DijagnozaGiorgio wrote:Prince od kairata koju ozljedu je sad prijavio ?
Vaginitis?
MENTALNO POREMECENA I RASTROJENA OSOBA
Niche =nola
Wannabe goats
Guest- Guest
Dobro niche je osoba koju nebih volio upoznati.
Da sam onda 1989 znao da taj manijak zivi na 50 metara od mene danas na ovom forumu nebi gledali i citali bolestine koje taj manijak izasrava po cile dane
Da sam onda 1989 znao da taj manijak zivi na 50 metara od mene danas na ovom forumu nebi gledali i citali bolestine koje taj manijak izasrava po cile dane
2015-09-13
Tenis je bijeli sport, za gospodu i sportaše.
Za ostale je njiva kod Pljevlje.
Za ostale je njiva kod Pljevlje.
niels-
2021-04-26
Taman 89.-e dosa na Pujanke…FRANK wrote:Dobro niche je osoba koju nebih volio upoznati.
<3
Guest- Guest
Da je Bog da nisi nikadfridrih-niche wrote:Taman 89.-e dosa na Pujanke…FRANK wrote:Dobro niche je osoba koju nebih volio upoznati.
<3
2015-09-13
FRANK wrote:Da je Bog da nisi nikadfridrih-niche wrote:Taman 89.-e dosa na Pujanke…FRANK wrote:Dobro niche je osoba koju nebih volio upoznati.
<3
Guest- Guest
Jel kurac od kairata ziv?
Iako je srbenda bilo bi mi zao da se ubije zbog crnogorca
Guest- Guest
Giorgio wrote:Jel kurac od kairata ziv?
Biće prije da se koknuo zbog vaterpola.
niels-
2021-04-26
Ustaše više ni ne znaju šta je Novak. Srbin, hrvat, crnogorac, kosovar. Kakvi su to lomovi u njihovim mali glavama i životima…
Guest- Guest
Similar topics
» Crnogorski divljak
» Jutarnji list : Albin Kurti je divljak
» Uhićen šovinistički divljak koji je vrijeđao Pupavca
» Jutarnji list : Albin Kurti je divljak
» Uhićen šovinistički divljak koji je vrijeđao Pupavca
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1